Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19039 hozzászólás a témában

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
grat matt, jó döntés!
ez már a 3. ha jól tudom ;)

mindenesetre szépséges, de megérdemelne majd (ha lesz rá lehetõség) jobb és hozzá illõbb alkatrlészeket! az integrált fejcsapival megbarátkoztál? nekem sajnos sehogy nem mûködött kotyogás nélkül, úgyhogy megkapta a szûkítõt meg a jó öreg orbitot
õ "csaK" 15 centit mozog? kcisit más a tag elrejtése, mint az enyémen, de nekem jobban tetszik, hogy ilyen letisztult... egyszer kipróbálnám, fõleg a swinger érdekelne!

sala: neked is grat, szépséges kommersz! :D jó lett a mûanyag sala mrp? kinézetre mindenképp

trueman: fékek ;) sajnos a villával kettesben lerontják nálam az összképet, ha már fekete, lehetne juicy 5 :D

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Ennek ellenére tudjátok milyen nehéz azzal a tudattal élni, hogy az országban az enyém a legszebb fully?:)

Jó duma:hahaha:
Mint egy halottaskocsi:D

Trueman

Trueman

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.302 hozzászólás
Grats Sala és Matt! Szépek;)

Ennek ellenére tudjátok milyen nehéz azzal a tudattal élni, hogy az országban az enyém a legszebb fully?:)

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
:D

Matt nak meg gratu ;)

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Tucatbringa:D
Legközelebb, ha Semmeringbe megyünk, csak Spike meg én fogunk kilógni a sorból. Meg is beszélem vele, hogy eszébe ne jusson lecserélni a VPFree-t.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
Nesztek EMOOOOOOOOOOOOOO :

Posted Image

Posted Image

Home made carbon MRP:

Posted Image

Posted Image

yessz
az elsõ kerék csak a fotó kedvéért van benne egyenlõre hiányos kicsit :D

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
szívesen hallok mindennemû kritikát ;)

a funkcióját így is majdhogynem teljes egészében betölti, szóval nekem tetszik .) anno még theztõl szereztem az elsõkereket óccsóér, és mai napig gurul .) persze amint lesz keret egy SS agyra, akkor már veszek egy singletracket is és és az alexet átfûzöm.
a gumik amolyan próbák voltak. óccsó volt meg könnyü... de nem jött be lefelé szóval le lesz cserélve.
a nyeregnek törénete van... szal amíg van bicóm fennt lesz. ha összeáll ujra a polarx akkor átrakom oda, erre meg kerül új.
nyeregcsõbõl meg nem kaptam Truvativot, ritchey meg a többi ezer drága szal inkább 500ft-ér szükítõ .)
és igen, a fékek is még alakulnak remélem, de fog mindkettõ szóval nem létszükség )

ja és du. levettem minden szigszalagot és lecseréltem átlátszó fóliára .)

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.070 hozzászólás

Nekem nem tetszik. Számomra nem nyújt teljes egészet a külsõ megjelenése. Olyan összedobált érzést kelt bennem. De ez egy szubjektív vélemény, ezért ne vedd a szívedre.

Jó lesz az, ha elkészül. Gondolom jönnek majd nagyobb gumik (a jelenlegik kicsit csirkék), egyforma felnik/kerekek. Meg talán nem ártana, ha elöl hátul egyformán vagy hidrós vagy bovdenes fék lenne. Talán egy betétcsõ nélküli nyeregcsõ sem mutatna rosszul a majdani új nyereg alatt...

Amúgy OK! :) :cool2:

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

UMF Spyke

UMF Spyke

vendég

• fórumtag
  • 49 hozzászólás
nekem nagyon is tetszik csak kár h ilyen kicsi a rugostag utja...a platform pedál és a rövid stucni egyértelmüen összeillenek...és az összedobott érzés azért lehet mert ezek a szikszalagok nagyon csúnyák és a felnik nagyon nem passzolnak:chin: nem?:)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Nekem nem tetszik. Számomra nem nyújt teljes egészet a külsõ megjelenése. Olyan összedobált érzést kelt bennem. De ez egy szubjektív vélemény, ezért ne vedd a szívedre.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

miért? nekem valahogy taposó jön be pedálból, a kormánnyal meg nem értem mi a gond.
(hajlítottal kényelmesebb az üléspozíció, plusz szeretem egy kicsit túlépíteni a bringát, mert nem kevés a versenysúlyom)

olyan fura a rövid stucni meg mintha sokat emelne a kormány, de ha neked így kényelmes.. Pedál elég durung számomra, viszont ha az jön be használd egészséggel..

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás

Nekem nem jönnek le a képek. :(

sorry, valamiért nem érhetõ el a tárhely :\

Posted Image

Posted Image

Posted Image

mizie

mizie

törzsvendég

• fórumtag
  • 813 hozzászólás

nem rossz de nekem a pedál meg a kormány kissé furán hat..

miért? nekem valahogy taposó jön be pedálból, a kormánnyal meg nem értem mi a gond.
(hajlítottal kényelmesebb az üléspozíció, plusz szeretem egy kicsit túlépíteni a bringát, mert nem kevés a versenysúlyom)
A Paripa (Magellan Serpens): Blau - http://pix.bikemag.h...ry.php?cat=3077

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.070 hozzászólás
[quote name='M-a-TT']végre megjött a váz :)

Giant Reign 3 18"[quote]

Nekem nem jönnek le a képek. :(

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
a bicót amolyan mindenesre szántam hegyre .) de 14/15 centivel mér ne lehetne ugrálós? :)
ha kell kihúzom a nyerget, pikeot betekerem, és tok menni (nyilván korlátokkal) felfele, lefele meg nyereg letol, pike kihúz és gó ) rövid stucni meg alap.

felnicsere lesz igen. ) az alexet meg befüzöm egy SS agyba és megy bele polarx-be. véfékem meg van talonba és akkor újra összeáll a street bicó is )

Def Jam

Def Jam

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás
Nemrossz... Tettszetõs... ;)
És télleg elkélne elõre is egy Single track sztem.
Bár énse vagyok télleg vele tisztába h mire is való a bringa... :D :D

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
matt: elsö felni csere tárcsásra még javitana az összképen ;)

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás
Matt most akkor ez a bicó mire is való?vagy én vagyok hülye?mert az alkatrészek inkább ugrálósnak hatnak(singletrack,stucni,ülésmagasság, stb)
1ébként az ülést én is cserélném

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Szép a váz.

A sebesség mindent megold.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
végre megjött a váz :)

Giant Reign 3 18"
Manitou Swinger Air 3-way spv
a többi jött át a pxrõl .)

íme:

Posted Image

További képek:
http://matt.fpn.hu/reign.jpg
http://matt.fpn.hu/reign2.jpg
http://matt.fpn.hu/reign3.jpg

Tudom hogy igénytelenek a szigszalagmegoldások de még ma este ki szeretném próbálni, szóval h addig se jöjjön le a festés ez lett izibe megcsinálva. Ha lesz kedvem pepecselni, akkor felkerülnek mindehová az átlátszó fóliák .)
Meg majd a nyereg megy vissza a PolarX-re, erre meg jön vmi tekerõsebb.