Én semmin sem érzem magam jól.
Akkor kertészkedj!

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
a váltó csak feszítõnek van szal én rövidítettem le a láncot mert eredetileg elég hosszú volt.. bár akkor is csak feszítõ volt a váltó
kisbicóra minek? amúgy ha naon akarok tudok vele mászni is, kézzel átrakom a láncot a kistányérra középen..
a váltó csak feszítõnek van szal én rövidítettem le a láncot mert eredetileg elég hosszú volt.. bár akkor is csak feszítõ volt a váltószerintem itt nem is szokás...
szép kis bicó, de nem rövid a lánc, vagy ahol rövid lenne, úgysem használod?
azért írtam, hogy "vesszõKicsit régrõl idézek és off (Turner kapcsán), és különben is Joey vagyok, szemét és gusztustalan (aki nem ismeri, annak sorry):
Az újság hasábjain, itt a fórumon szokásos gerilla marketinggel pikk-pakk ilyet szeretne mindenki (persze ettõl mind jó bringa)
Azt meg nem nagyon hiszem, hogy bejönne kicsi országunkba a márka. Annyira nem ismert, még. Meg lehetne próbálni, de kéne hozzá egy kis tõke meg idõ.
kisbicóm.. kérem nem leoltani mert 45 rongyért vettem:D