Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19039 hozzászólás a témában

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
scott let megint,ezt a geot kerestem eddig...travis is marha jó bele,tag most ez eredetileg egystratos van hozzá,de kéne inkább egy levegõs dhx..
Tomac várja hogy cc/maraton verseny gép legyen belõle..amúgy eladó :)

allcatrace listát akartam írni súllyal,de nem találtam olyan oldalt ahol megtalálok mindent..

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
eleg baba. most megint octane van? hol a tomac? vagy megvan mindketto?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
na így néz ki
http://www.flickr.co...65@N00/?saved=1

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
http://pix.bikemag.h...=&condition=and
remélem már jó...

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

nekem is az van tervben véve...
setup mi lesz?

a vazat mar lattad, a tobbi meglepi. Majd a keppel egyutt tolok alkatreszlistat is. semmi durva amugy, mivel masodbringanak lesz epitve. A Yeti ugyanis kb januar-februar kornyekeig ugyse lesz kaphato. Kellett egy "teli" bringa.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
nekem is az van tervben véve...
setup mi lesz?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

erre gondoltam..:) majd holnap..

zsir. nekem holnap mar semmi nem fog tortenni. Megrendeltem a kerekeket kedden. Ma reggel felhivom oket, hogy na mizu. Erre mondja a csavo, hogy amit rendeltem az out of stock. Hat mondom jipijaje. A honlapon meg nem ez volt. Hat de ne hallgassak a honlapra, ha valamit akarok, hivjam fel oket. Akkor minek a honlap? na erre mar o se tudott valaszolni erdemben. Cserebe igy most [mivel senki nem hivott fel engem, hogy ne varjak feleslegesen] megkapom az egyel jobb kerekeket ugyanazon az aron.

egyik szemem sir a masik meg uveg. vasarnap mar tekerni akartam.

RAUH-Welt
B E G R I F F

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

ha minden olyan jol megy ahogy szeretnem [nem fog] akkor holnap dobok ide egy kepet en is.

erre gondoltam..:) majd holnap..

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

detto.

na hol van a kep?

RAUH-Welt
B E G R I F F

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
jelszavas...

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

bocsi a hülye megfogalmazásért...szval a régi pix-es képek nagyon rosszak voltak már.meg nemjól címeztem meg a képeket.a kutyám aranyos?:)
bocs a linket kihagytam...http://pix.bikemag.h...ry.php?cat=3100

tanulj meg linkelni.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
bocsi a hülye megfogalmazásért...szval a régi pix-es képek nagyon rosszak voltak már.meg nemjól címeztem meg a képeket.a kutyám aranyos?:)
bocs a linket kihagytam...http://pix.bikemag.h...ry.php?cat=3100

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

hehe. hat csak megvetted? :) leld oromod benne :spoko:

ha minden olyan jol megy ahogy szeretnem [nem fog] akkor holnap dobok ide egy kepet en is.

hat persze hogy nem. A kerekek csak hetfon jonnek. A maradek mar megvan, csak a fekekbe kellene olaj. szep lesz nagyon.

RAUH-Welt
B E G R I F F

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

kedvem volt egy kicsit este fotózni meg ami fent volt a régebbi az förtelmes hogy nézett ki...jah meg vettem markolatot valami b+ félbevágtam oszt jóvan.meg hülyén címeztem meg a képeket:D

tessék? :o

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
kedvem volt egy kicsit este fotózni meg ami fent volt a régebbi az förtelmes hogy nézett ki...jah meg vettem markolatot valami b+ félbevágtam oszt jóvan.meg hülyén címeztem meg a képeket:D

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

detto.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

RAUH-Welt
B E G R I F F

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Minõségileg biztos nem szar, mert sok a garancia rá.
Mûködésileg meg szerintem nem tudok különbséget tenni.

Itt valami félreértés lesz, hogy Epic, meg NRS a példák. Ez 120 és 150 között állítható.

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Nekem teccik, bár ha össztelós, akkor Speci Epic S-Works ;) Vagy esetleg Scott Spark vagy miarák (1790 g rugóstaggal. Nyami.)
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Nem mondtam én, hogy ez nem jó, de nem véletlenül csinálják általában másként.
Ha Giant akkor NRS. :)

Csak hát új év, új design. A piac nagy úr.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."