Az új pacim.
Jelentkezz be Regisztrálj

Ki milyen bringával nyomul?
Írta 2015. április 18. - 07:29

Majd. A nagytányér marad, kistányér helyére mehet 38-as vagy 36-os.
Ellenben a kormány "gyárilag" Deda Zero100 volt (mint a stucni-nyeregcső..) de elbaszott deda méretezésben.. Ez széles, cserébe kényelmes, és tényleg jó fogása van. Csak kőnehéz Bár nem fog a kezemben maradni.
A Basson a kormány nagyon jó, de sajna, ha megroppant (kizártnak tartom) akkor szipó. Ha csak a stucni roppant meg menetben valahol, az nem gond, de az is elkerülhető lett volna, ha nem egycsavaros, hanem 2-4.
Amúgy vicces, hogy nagypapisnak érzem a Kancsót, a fvk-nyeregorr távolság 3 cm-rel kisebb, mint a basson, és a kormány is 11 mm-el sekélyebb, illetve, a nagy kónikus top-cap miatt magasabban is van. Szóval, úgy érzem rajta magam, mint egy trekkingen. :$
ellenben a flite titanium ismét bebizonyította, hogy..
IMÁDOM.
- donciccio kedveli ezt
Írta 2015. április 18. - 06:39

Cannondale SuperSix 2009
FSA Energy BB30 kompakt 172.5 50-34 (38 folyamatban)
12-25 sor
Veloce EP11-VL power-shift fékváltókar
Veloce BR11-VL fékszett
Veloce RD9-VLBXS rövidkanalas 2009-es hátsó váltó, első váltó szintén FD9-VL mittoménmi
Vento kerékszett WH14-VECFRX1B
Vittoria Diamante Pro Radiale 24mm-es külsők
Syntace Racelite (haha) kormány
Deda Zero100 nyeregcső és stucni (120mm) (Deda zero100 kormány is volt, csak női méretben.. 4cm-rel keskenyebb volt a syntace-tól)
Selle Italia Flite KEvlar titánpálczás nyereg
Kéo Klasszik pedálok
Kínai bandázs-bowdenek.
Élite Ciussi köcsögketrecek
Azt hiszem. Az alkatrésztípusokat nem írtam pontosan, de tény: a campa ELNEVEZI és feltünteti az alkatrészeken a kódot-típust. Pl. hajtókarnál FC7-CE539 volt a wilieremen
Izé, vízszintes felsőcső 575 mm, fejcső top-cappel 175mm, amúgy baba.A Power-Shift fvk sokkal jobb, mint az UltraShift volt. TÉnyleg. Jobban vált, könnyebben, kényelmesebben. Ja, csak egyesével vált lefelé. De azon kívül JOBBThis is the beginning of a beautiful friendship. Súlyban van mit lefaragni, de így is 8 kg alatt van pedállal (Kéoval)Elsőre: jó, de! a kormány túl magasan van, az alsó fogás nem elég mély, a kistányért meg 38asra kell cserélni sürgősen.Más nem jut eszembe
és a mű elkészült. én a helyedben ilyen szép,áttört lánctányérokra cserélném ezeket az fsa tányérokat: http://www.stronglig..._Produit?id=445 52/36 ideális lenne. a nyereg jól jönne nekem is.
lor módosította - 2015. április 18. - 11:21
...
Columbus Genius: http://framebuilding.com/Genius.htm
D.S.B.=Differential Shape Butted: http://framebuilding.com/Butt.htm
Bianchi Genius: https://dl-web.dropb...jeyW8DLm0pEa_1A
Írta 2015. április 17. - 17:24

Cannondale SuperSix 2009
FSA Energy BB30 kompakt 172.5 50-34 (38 folyamatban)
12-25 sor
Veloce EP11-VL power-shift fékváltókar
Veloce BR11-VL fékszett
Veloce RD9-VLBXS rövidkanalas 2009-es hátsó váltó, első váltó szintén FD9-VL mittoménmi
Vento kerékszett WH14-VECFRX1B
Vittoria Diamante Pro Radiale 24mm-es külsők
Syntace Racelite (haha) kormány
Deda Zero100 nyeregcső és stucni (120mm) (Deda zero100 kormány is volt, csak női méretben.. 4cm-rel keskenyebb volt a syntace-tól)
Selle Italia Flite KEvlar titánpálczás nyereg
Kéo Klasszik pedálok
Kínai bandázs-bowdenek.
Élite Ciussi köcsögketrecek
Azt hiszem. Az alkatrésztípusokat nem írtam pontosan, de tény: a campa ELNEVEZI és feltünteti az alkatrészeken a kódot-típust. Pl. hajtókarnál FC7-CE539 volt a wilieremen

lor módosította - 2015. április 18. - 11:20
kérésre :-)
- Alexander the Great és donciccio kedveli ezt
Írta 2015. április 16. - 09:13

A nyeregmagasságot nem mértem, de így jó, nincs kinyújtva a lábam, mindig kicsit hajlított a térd, illetve, alsó fogásban szintén kicsit hajlítani lehet a könyökön. Amin meg vagoyk lepődve, mennyivel merevebb ez a Ritchard kormány, mint ami volt előtte (BHB-03). Szemre és érzésre is.
Na, de térjünk vissza a nyeregcsőhöz, a bontrager replikához! A fejkialaktása mennyire tesz lehetővé finom nyeregdőlésszög-beállítást? A korábbi BDW X-series (Chopsticks) nyeregcsövemnél pont az volt a probléma, hogy vagy égbe állt, vagy előre dőlt a nyreg, úgy jöttek a ritznik, hogy nem lehetett vízszintesre beállítani a nyerget.
Vennék megint, de nem 3k-ban, hanem UD-ben, az sokkal.. szexuálisabb.
Írta 2015. április 14. - 18:10

tudom. amikor versenyeztem,akkor én is vágtam az akkori stucnimból. most már nem számít. így marad.
vagdosni az ahead adapterből szoktak, hogy húsz tonna helyett csak 19 és fél legyen
Írta 2015. április 14. - 18:09

Lehet vágni a stucni aljából, saját tapasztalat.
tudom. amikor versenyeztem,akkor én is vágtam az akkori stucnimból. most már nem számít. így marad.
- Vejne kedveli ezt
Írta 2015. április 14. - 17:42

Nem tehetek róla, hosszúak a karjaim, illetve, rugalmas a derekam.
Egyébként ez alá nem tenném, két okból:
1. felső fogást úgy kell eltalálni, hogy hajlított könyökkel tudj tekerni, ugyanis így jobban tudod kimozogni az úthibákat, illetve, nem zsibbadsz le.
2. alsó fogást meg úgy, hogy ne legyen kényelmetlen, ne érezd azt, hogy bordaketrecen (kosáron?) rúgod Magad. ű
ez így PONT kényelmes, bár, kicsit hosszabb stucnit el bírnék viselni. max. 10mm.
Vejne módosította - 2015. április 14. - 17:43
- Kisherceg és donciccio kedveli ezt
Írta 2015. április 14. - 14:20

a cép kisz bicajom.
az enyémnél nem lehet lejjebb tenni a kormányt. a villanyak belső bordázata miatt:
másrészről Vejne jóval magasabb,mint én. indokolt lehet ez a nagy különbség ilyen testi adottságoknál.
Lehet vágni a stucni aljából, saját tapasztalat.
- Vejne kedveli ezt
A sebesség mindent megold.
Írta 2015. április 14. - 13:18

minden alkalommal, ha látom a cangád, elszörnyedek, hogy micsoda kínzópad lehet azzal a pincébe helyezett kormánnyal.
valami ilyesmit el tudnék képzelni, de a tied...
,
a cép kisz bicajom. az enyémnél nem lehet lejjebb tenni a kormányt. a villanyak belső bordázata miatt:
másrészről Vejne jóval magasabb,mint én. indokolt lehet ez a nagy különbség ilyen testi adottságoknál.
- Vejne kedveli ezt
Írta 2015. április 14. - 12:24

Donciccio-Te-én.
Meg egy HMA nevu kollegám is ilyen nyereggel nyargal. : ) brutális, hogy annak ellenére, hogy baziszéles (150mm) és hosszú, meg vanádiumpálcás, normális teste-bőr borítása-párnázása van, és "suspensionsystemje", mérlegen csak 247 gramm körül van.. Nagyon sok anyag ellenére nem túl nehéz.
minden alkalommal, ha látom a cangád, elszörnyedek, hogy micsoda kínzópad lehet azzal a pincébe helyezett kormánnyal. valami ilyesmit el tudnék képzelni, de a tied...
,
- donciccio kedveli ezt
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Írta 2015. április 14. - 11:59

A nyregcső bontrager replika igen.A nyerget ez a fórom ihlette.
A kerekekért,és a fkvért el kellet adnom az xboxomat.Dehát...
Donciccio-Te-én. Meg egy HMA nevu kollegám is ilyen nyereggel nyargal. : ) brutális, hogy annak ellenére, hogy baziszéles (150mm) és hosszú, meg vanádiumpálcás, normális teste-bőr borítása-párnázása van, és "suspensionsystemje", mérlegen csak 247 gramm körül van.. Nagyon sok anyag ellenére nem túl nehéz.
Írta 2015. április 14. - 11:35

Meg a nerget nekem eladhatod..
Nyregcső bontrager replika amúgy?
Én mattfekete karbonon gondolkoztam korábban.
ami nagyon jól állna a Te gépednek szvsz, az egy szürke-ezüst bandázs. a bowdenház nagyon jó szvsz..
HV milyen, van róla közelebbi kép?
Ha tudnál küldeni róla, megkösznném .. ja most nézem, century gray centaur. akkor jó ez! a fvk-okat irigylem Tőled picit, mert nekem ez a 8s sor eléggé gány a 10-es agyon.
De hosszú távú tervben egy fényes fekete Verocse vagy kifutó Red&Black Centaur szett van terítéken, pont a szépség-tömeg-funkcionalitás-kényelem négyese miatt..
nekem ez volt pár napja, azóta rájöttem, hogy van párban piros kulacstartóm (sötétvörös)
szóval majd felkerül
A nyregcső bontrager replika igen.A nyerget ez a fórom ihlette.
A kerekekért,és a fkvért el kellet adnom az xboxomat.Dehát...
- Vejne kedveli ezt
Írta 2015. április 14. - 05:57

Acélszerelem.
Már csak egy jó pedál hiányzik róla.
Meg a nerget nekem eladhatod.. Nyregcső bontrager replika amúgy?
Én mattfekete karbonon gondolkoztam korábban.
ami nagyon jól állna a Te gépednek szvsz, az egy szürke-ezüst bandázs. a bowdenház nagyon jó szvsz..
HV milyen, van róla közelebbi kép? Ha tudnál küldeni róla, megkösznném .. ja most nézem, century gray centaur. akkor jó ez! a fvk-okat irigylem Tőled picit, mert nekem ez a 8s sor eléggé gány a 10-es agyon.
De hosszú távú tervben egy fényes fekete Verocse vagy kifutó Red&Black Centaur szett van terítéken, pont a szépség-tömeg-funkcionalitás-kényelem négyese miatt..
nekem ez volt pár napja, azóta rájöttem, hogy van párban piros kulacstartóm (sötétvörös)
szóval majd felkerül
Vejne módosította - 2015. április 14. - 06:05
Írta 2015. április 13. - 22:04

Acélszerelem.
Már csak egy jó pedál hiányzik róla.
- donciccio és Vejne kedveli ezt
Írta 2015. április 13. - 21:55

Ezt magyarázd már meg légyszíves, mert nem hagy nyugodni a dolog
a zár tengelye túlnyúlik az anyán, ránézésre 1-1,5cm-t lóg ki, amit én már soknak tartok.
- rothar kedveli ezt
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Írta 2015. április 13. - 20:24

@Vejne: nem félsz, hogy a hátsó gyors-zár egyszer felnyitja a vádlidat?
Ezt magyarázd már meg légyszíves, mert nem hagy nyugodni a dolog
Írta 2015. április 07. - 08:08

Kánya, szép gép nagyon, a mai napog megcsodálom, ha egy ilyet látok!
A kormánya is ismerős valahonnan.
Írta 2015. április 06. - 22:01

Nem tudom mi történt velem, de 1 éve nem költöttem a bringámra. Na jó, egy reverbet kapott mert miért ne legyen még egy kar a kormányon, azért van.
Köreimben már mindenki átváltott 29" meg 650b-re de én ezt most (jelenleg) semmire nem cserélném le. Jó a geoja, lehet vele mászni, a hazai lefeléket is szereti, maratonokat meg kifejezetten imádja. Viszont most jön a dilemma, mert a sid már látott szebb napokat is, akármennyire is karbantartom, szépen kopik a becsúszó meg a persely is. Tagra is ráférne egy nagy szerviz, meg a csapágyakat se ártana cserélni. Így úgy néz ki bármennyire is szeretném megtartani, az idei szezont még kitekerem vele, utána meg passzolom hogy mi lesz.
- Rabbit és zscs kedveli ezt