Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19037 hozzászólás a témában

950sm07

950sm07

törzsvendég

• fórumtag
  • 416 hozzászólás

elég sok köze van a tartóizmoknak ahhoz,h ne érezd a gyufaszálat az agyadban. :D meg nem árt megtanulni rendesen ülni a kerékpáron. ;)

http://bikemag.hu/ma...gutizas-helyett ez viszont lehet,h tetszene neked. :)

Nézd, vitatkozni nem fogok, az alu KTM nekem egy kínzópad volt és nekem az országútizás mint érzés sem jött be, ugyanúgy mint anno motoron sem. Montival semmi gondom a 100km fölötti tekerésekkel, lehet hogy azon már ülni is tudok rendesen. :)
  • donciccio kedveli ezt

950sm07

950sm07

törzsvendég

• fórumtag
  • 416 hozzászólás
.

950sm07 módosította - 2014. november 10. - 16:43

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.333 hozzászólás

Hát akkor legyen, bár az hogy a gyufaszálon való áthajtást az agyamban éreztem nem tudom mi köze van a tartóizmokhoz. :)

elég sok köze van a tartóizmoknak ahhoz,h ne érezd a gyufaszálat az agyadban. :D meg nem árt megtanulni rendesen ülni a kerékpáron. ;)

http://bikemag.hu/ma...gutizas-helyett ez viszont lehet,h tetszene neked. :)

donciccio módosította - 2014. november 10. - 13:25

Columbus Genius: http://framebuilding.com/Genius.htm

D.S.B.=Differential Shape Butted: http://framebuilding.com/Butt.htm

Bianchi Genius: https://dl-web.dropb...jeyW8DLm0pEa_1A

950sm07

950sm07

törzsvendég

• fórumtag
  • 416 hozzászólás

öö, annak nem egyenes aluvillája van? mert, akkor kiástuk a kutyulit... egyenes aluvilla radiálba fűzőtt első kerékkel, alu nyeregcső és OS csövekből építkező aluváz olcsó gumikon. Az még akkor is rázósnak hat, ha előtte még más bringán soha nem is ültél. :)

Valami olyasmi volt. De összességében sem jött be az országútizás, nekem unalmas és túl kötött, a 23-as gumi meg csak hab volt a tortán a rossz minôségû utakon.

Ebadta

Ebadta

újonc

• fórumtag
  • 14 hozzászólás

Komolyan írtam, a gyenge tartóizmok vannak a háttérben. Nem véletlenül edzenek erre nagyon sokat a profik.

A haver Audijában sem volt tavaj elég tartóizom és megadta magát egy fürdőkád méretű kátyuban. Legközelebb Landrovert vesz.

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.309 hozzászólás

Hát akkor legyen, bár az hogy a gyufaszálon való áthajtást az agyamban éreztem nem tudom mi köze van a tartóizmokhoz. :) Profinak nem készülök, 35-ös gumival meg kitekerek a világból anélkül hogy a lelkemet kirázná. De az is lehet hogy az alu KTM Strada 800 volt könyörtelenül rideg...

öö, annak nem egyenes aluvillája van? mert, akkor kiástuk a kutyulit... egyenes aluvilla radiálba fűzőtt első kerékkel, alu nyeregcső és OS csövekből építkező aluváz olcsó gumikon. Az még akkor is rázósnak hat, ha előtte még más bringán soha nem is ültél. :)

Vejne módosította - 2014. november 08. - 19:28

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.662 hozzászólás

Én is inkább az aluvázra gyanakodnék. :-)))

Soha nem hittem el, hogy lehet egy karbon váz bitang merev de ugyanakkor csillapít is. Viszont az első napon rájöttem, hogy ez tényleg igaz. Valahogy tényleg elnyeli a rázkódást, leveszi az ütések élét. Én is egyből azt mondtam, hogy ez kell a magyar utakra.

Esetleg egy karbon nyeregcső és egy rugalmasabb nyereg is sokat segítene.

Marci

950sm07

950sm07

törzsvendég

• fórumtag
  • 416 hozzászólás

Komolyan írtam, a gyenge tartóizmok vannak a háttérben. Nem véletlenül edzenek erre nagyon sokat a profik.

Hát akkor legyen, bár az hogy a gyufaszálon való áthajtást az agyamban éreztem nem tudom mi köze van a tartóizmokhoz. :) Profinak nem készülök, 35-ös gumival meg kitekerek a világból anélkül hogy a lelkemet kirázná. De az is lehet hogy az alu KTM Strada 800 volt könyörtelenül rideg...

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.026 hozzászólás

én is komolyan írtam. :) mindamellett felkeltetted az érdeklődésemet, utánanézek a témának. 

Kisherceg módosította - 2014. november 08. - 00:12

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

aham, nekem mindenkinél hosszabb van, az apukám meg a a legerősebb, de attól az utak még elég sok helyen sz@rok.

A sebesség mindent megold.

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.026 hozzászólás

aham, nekem mindenkinél hosszabb van, az apukám meg a a legerősebb, de attól az utak még elég sok helyen sz@rok.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Vagy csak rátok férne egy kis erősítés. Általában ez okozza a problémát.

• mof és zscs kedveli ezt

A sebesség mindent megold.

Ebadta

Ebadta

újonc

• fórumtag
  • 14 hozzászólás

Én is megpróbáltam az országútit de nem bírtam, most a 29-es merevhátú montimon van 35-összes Schwalbe Kojak azt még el tudom viselni. :)

Akkor már csak merev villa kell, kontrafék és fekete festék és visszatértünk a parasztbicajhoz, régen még tudták mi a jó.

950sm07

950sm07

törzsvendég

• fórumtag
  • 416 hozzászólás

A magyar utakon szerintem mazochistáknak való az outi. Régen favorit bicajjal éd kb 32mm-es gumival nyomtam, aszfalton és erdöben is és jó volt, ma ezt úgy hivják hogy Cyclocross és többe kerül.

Én is megpróbáltam az országútit de nem bírtam, most a 29-es merevhátú montimon van 35-összes Schwalbe Kojak azt még el tudom viselni. :)

Ebadta

Ebadta

újonc

• fórumtag
  • 14 hozzászólás

az újonnan aszfaltozott részek nagyon jók voltak, de Váchartyánból Váckisújfalu felé (az Őrbottyáni elágazásig tartó ominózus részen) azt hittem, kiesik alólam a a technika.

A magyar utakon szerintem mazochistáknak való az outi. Régen favorit bicajjal éd kb 32mm-es gumival nyomtam, aszfalton és erdöben is és jó volt, ma ezt úgy hivják hogy Cyclocross és többe kerül.

karakoram

karakoram

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.558 hozzászólás

Csak egy kis őszi kép, nem tudom máshova feltölteni:

autum_zps45315ca4.jpg

karakoram módosította - 2014. november 02. - 19:12

• Kisherceg, donciccio, Vejne és 1 további fórumtag kedveli ezt

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.026 hozzászólás

ha elég gyorsan mész,akkor kevésbé érzed a rossz utat. :D ;)

montin szokott működni ez a technika, de itt nem vált be.  :blink:  sajnáltam szegény "vasat".

• donciccio kedveli ezt

950sm07

950sm07

törzsvendég

• fórumtag
  • 416 hozzászólás

Az új szerzeményem, Cube AMS 120 Race 2013. Teljesen gyári volt, az elôzô gazdája csak aszfalton használta. Pár dolgot átvariáltam rajta (szélesebb kormány, rövidebb stucni, 2x10), egy igazi kilóméter faló a gép.

15044405774_632b591c5b_b.jpg

15478514509_2e6f349599_b.jpg

• Ebadta és Tekergek kedveli ezt

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.333 hozzászólás

kb ez a környék amit bejártam vele: Őrbottyán, Váchartyán, Vácrátót, Vácduka, Váckisújfalu

az újonnan aszfaltozott részek nagyon jók voltak, de Váchartyánból Váckisújfalu felé (az Őrbottyáni elágazásig tartó ominózus részen) azt hittem, kiesik alólam a a technika.

ha elég gyorsan mész,akkor kevésbé érzed a rossz utat. :D ;) 

Columbus Genius: http://framebuilding.com/Genius.htm

D.S.B.=Differential Shape Butted: http://framebuilding.com/Butt.htm

Bianchi Genius: https://dl-web.dropb...jeyW8DLm0pEa_1A

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.026 hozzászólás

kb ez a környék amit bejártam vele: Őrbottyán, Váchartyán, Vácrátót, Vácduka, Váckisújfalu

• donciccio kedveli ezt