Ezt magyarázd már meg légyszíves, mert nem hagy nyugodni a dolog
a zár tengelye túlnyúlik az anyán, ránézésre 1-1,5cm-t lóg ki, amit én már soknak tartok.
Ezt magyarázd már meg légyszíves, mert nem hagy nyugodni a dolog
a zár tengelye túlnyúlik az anyán, ránézésre 1-1,5cm-t lóg ki, amit én már soknak tartok.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
@Vejne: nem félsz, hogy a hátsó gyors-zár egyszer felnyitja a vádlidat?
Ezt magyarázd már meg légyszíves, mert nem hagy nyugodni a dolog ![]()
Kánya, szép gép nagyon, a mai napog megcsodálom, ha egy ilyet látok!
A kormánya is ismerős valahonnan. ![]()
Nem tudom mi történt velem, de 1 éve nem költöttem a bringámra. Na jó, egy reverbet kapott mert miért ne
legyen még egy kar a kormányon, azért van.
Köreimben már mindenki átváltott 29" meg 650b-re de én ezt most (jelenleg) semmire nem cserélném le. Jó a geoja, lehet vele mászni, a hazai lefeléket is szereti, maratonokat meg kifejezetten imádja. Viszont most jön a dilemma, mert a sid már látott szebb napokat is, akármennyire is karbantartom, szépen kopik a becsúszó meg a persely is. Tagra is ráférne egy nagy szerviz, meg a csapágyakat se ártana cserélni. Így úgy néz ki bármennyire is szeretném megtartani, az idei szezont még kitekerem vele, utána meg passzolom hogy mi lesz.

Mindig van pimpelnivaló a gépen...
A Talast átfújattam, rugóstaggal együtt Fox Heritage matricaszettet kapott.

Plusz elvetemült ötletem támadt az idei karbon Reign festését látva... Átfújatnám és így nézne ki (+ fekete hajtókar, de azt már nem volt kedvem Photoshoppolni).

26"-os villával, jól látom? Klasszikus megoldás!
hát montam, low budget project ![]()
ha bejön majd kap rock shox trekking villát. nyugodtabb lennék elől is 37-es külsővel.
ez egy whippet, ugye?
akár
ZSCS majd megmondja. ![]()
az idei kilómétergyüjtő
low budget project. ami lehet a dawg ról jött. a ahjtómú terven felűli extra beruházás, a 44es tányér nem fért el.
részletek
on one múanyag váz
recon teló
ryde zac felnik
e formula agy, h deore 525
sapim küllők
kelliz kormány/stusni
bbb nyeregcső
alivio integrált hmú 40/30/22
11-28 hg61 sor
deore karok
xt váltók
conti contact 37/622 hátul
veee rubber 32/622 elől

https://plus.google....041594854901501
https://plus.google....041594854901501
Bikertigger módosította - 2015. március 31. - 12:33
Az idei:Titus El Guapo 29.Revelation,XO,Crossride.Aztán ha marad,meglátjuk.

Saját gépem.
torma99: mennyire vagy elégedett a Zonda szettel? Nagyon gondolkozom rajta hogy arra váltsak.
Karácsonyra sikerült beszerezni, úgyhogy még nem próbáltam ki élesben. Görgőn a korábbi kerékhez képest (Egyedi fűzött Cyclocross kerék) jóval jobb eredményeket mutat, de érdemi összehasonlítási alapom nincs. Alkatrész hozzá nem olcsó, első+ 2 hátsó küllőszett 58 euró, szóval a DT küllőknél jóval drágább. Amit meg nem írnak le, csak a használatijában van benne, hogy 109 kg a súlyhatára, de már azt írják, hogy 82 kg felett fokozott odafigyelést igényel. Ennek ellenére ha megnézed van aki 100 kilóval is hajtott bele 10-15k kilométert hiba nélkül.
A piacon talán a legjobb ár/érték arányú kerékszett 309 EUR.
a két alu (??) canga nem néz ki olcsónak, mégis befogjátok fix görgőbe?
Táncoló talpas Elite görgő jól csillapítja az oldalirányú csavarásokat, ennyit kap szerintem a jó magyar utakon is.
@Vejne: nem félsz, hogy a hátsó gyors-zár egyszer felnyitja a vádlidat? illetve a hátsó kerék tengelyének előretolásának van bármiféle gyakorlati haszna? esetleg a váltó miatt kell?
csak qa pumpa miatt van előre fordítva a fülcséje, illetve, elég hosszú a láncvilla, így szerencsére lehet játszani a kerékkel. ![]()
@Vejne: nem félsz, hogy a hátsó gyors-zár egyszer felnyitja a vádlidat? illetve a hátsó kerék tengelyének előretolásának van bármiféle gyakorlati haszna? esetleg a váltó miatt kell?
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Nekem is van ilyen csak kisebb váktozatban. Nekem szorult a szája, majd kitörte a fogaimat. Tiédnek a mérete brutális, azért írtam. Nem tudom mennyire lehet kényelmes kezelni, ha tele van?
mivel nem nagy, (1 literes) így semmi probrem nincs vele.
könnyen kézbe esik, kézre áll, nagyon jól befekszik a kulacstartóba, nem szorul, nem akad...
kb, 4-5 másik kulacs "failed to pass the test" az évek során, ez tartja magát stabilan. Nem büdös, nem ereszt, nem szorul, nem lötyög. ![]()
szóval a következő shopbuilderes rendeléshez csapok.