tudom. amikor versenyeztem,akkor én is vágtam az akkori stucnimból. most már nem számít. így marad.
vagdosni az ahead adapterből szoktak, hogy húsz tonna helyett csak 19 és fél legyen
tudom. amikor versenyeztem,akkor én is vágtam az akkori stucnimból. most már nem számít. így marad.
vagdosni az ahead adapterből szoktak, hogy húsz tonna helyett csak 19 és fél legyen
Lehet vágni a stucni aljából, saját tapasztalat.
Columbus Genius: http://framebuilding.com/Genius.htm
D.S.B.=Differential Shape Butted: http://framebuilding.com/Butt.htm
Bianchi Genius: https://dl-web.dropb...jeyW8DLm0pEa_1A
Nem tehetek róla, hosszúak a karjaim, illetve, rugalmas a derekam.
Egyébként ez alá nem tenném, két okból:
1. felső fogást úgy kell eltalálni, hogy hajlított könyökkel tudj tekerni, ugyanis így jobban tudod kimozogni az úthibákat, illetve, nem zsibbadsz le.
2. alsó fogást meg úgy, hogy ne legyen kényelmetlen, ne érezd azt, hogy bordaketrecen (kosáron?) rúgod Magad. ű
ez így PONT kényelmes, bár, kicsit hosszabb stucnit el bírnék viselni. max. 10mm.
Vejne módosította - 2015. április 14. - 17:43
a cép kisz bicajom. az enyémnél nem lehet lejjebb tenni a kormányt. a villanyak belső bordázata miatt:
másrészről Vejne jóval magasabb,mint én. indokolt lehet ez a nagy különbség ilyen testi adottságoknál.
Lehet vágni a stucni aljából, saját tapasztalat.
A sebesség mindent megold.
minden alkalommal, ha látom a cangád, elszörnyedek, hogy micsoda kínzópad lehet azzal a pincébe helyezett kormánnyal. valami ilyesmit el tudnék képzelni, de a tied... ,
a cép kisz bicajom. az enyémnél nem lehet lejjebb tenni a kormányt. a villanyak belső bordázata miatt:
másrészről Vejne jóval magasabb,mint én. indokolt lehet ez a nagy különbség ilyen testi adottságoknál.
Columbus Genius: http://framebuilding.com/Genius.htm
D.S.B.=Differential Shape Butted: http://framebuilding.com/Butt.htm
Bianchi Genius: https://dl-web.dropb...jeyW8DLm0pEa_1A
Donciccio-Te-én. Meg egy HMA nevu kollegám is ilyen nyereggel nyargal. : ) brutális, hogy annak ellenére, hogy baziszéles (150mm) és hosszú, meg vanádiumpálcás, normális teste-bőr borítása-párnázása van, és "suspensionsystemje", mérlegen csak 247 gramm körül van.. Nagyon sok anyag ellenére nem túl nehéz.
minden alkalommal, ha látom a cangád, elszörnyedek, hogy micsoda kínzópad lehet azzal a pincébe helyezett kormánnyal. valami ilyesmit el tudnék képzelni, de a tied... ,
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
A nyregcső bontrager replika igen.A nyerget ez a fórom ihlette.
A kerekekért,és a fkvért el kellet adnom az xboxomat.Dehát...
Donciccio-Te-én. Meg egy HMA nevu kollegám is ilyen nyereggel nyargal. : ) brutális, hogy annak ellenére, hogy baziszéles (150mm) és hosszú, meg vanádiumpálcás, normális teste-bőr borítása-párnázása van, és "suspensionsystemje", mérlegen csak 247 gramm körül van.. Nagyon sok anyag ellenére nem túl nehéz.
Meg a nerget nekem eladhatod.. Nyregcső bontrager replika amúgy? Én mattfekete karbonon gondolkoztam korábban. ami nagyon jól állna a Te gépednek szvsz, az egy szürke-ezüst bandázs. a bowdenház nagyon jó szvsz..
HV milyen, van róla közelebbi kép? Ha tudnál küldeni róla, megkösznném .. ja most nézem, century gray centaur. akkor jó ez! a fvk-okat irigylem Tőled picit, mert nekem ez a 8s sor eléggé gány a 10-es agyon. De hosszú távú tervben egy fényes fekete Verocse vagy kifutó Red&Black Centaur szett van terítéken, pont a szépség-tömeg-funkcionalitás-kényelem négyese miatt..
nekem ez volt pár napja, azóta rájöttem, hogy van párban piros kulacstartóm (sötétvörös)
szóval majd felkerül
A nyregcső bontrager replika igen.A nyerget ez a fórom ihlette.
A kerekekért,és a fkvért el kellet adnom az xboxomat.Dehát...
Acélszerelem.
Már csak egy jó pedál hiányzik róla.
Meg a nerget nekem eladhatod.. Nyregcső bontrager replika amúgy? Én mattfekete karbonon gondolkoztam korábban. ami nagyon jól állna a Te gépednek szvsz, az egy szürke-ezüst bandázs. a bowdenház nagyon jó szvsz..
HV milyen, van róla közelebbi kép? Ha tudnál küldeni róla, megkösznném .. ja most nézem, century gray centaur. akkor jó ez! a fvk-okat irigylem Tőled picit, mert nekem ez a 8s sor eléggé gány a 10-es agyon. De hosszú távú tervben egy fényes fekete Verocse vagy kifutó Red&Black Centaur szett van terítéken, pont a szépség-tömeg-funkcionalitás-kényelem négyese miatt..
nekem ez volt pár napja, azóta rájöttem, hogy van párban piros kulacstartóm (sötétvörös)
szóval majd felkerül
Vejne módosította - 2015. április 14. - 06:05
Acélszerelem.
Már csak egy jó pedál hiányzik róla.
Ezt magyarázd már meg légyszíves, mert nem hagy nyugodni a dolog
a zár tengelye túlnyúlik az anyán, ránézésre 1-1,5cm-t lóg ki, amit én már soknak tartok.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
@Vejne: nem félsz, hogy a hátsó gyors-zár egyszer felnyitja a vádlidat?
Ezt magyarázd már meg légyszíves, mert nem hagy nyugodni a dolog
Kánya, szép gép nagyon, a mai napog megcsodálom, ha egy ilyet látok!
A kormánya is ismerős valahonnan.
Nem tudom mi történt velem, de 1 éve nem költöttem a bringámra. Na jó, egy reverbet kapott mert miért ne legyen még egy kar a kormányon, azért van.
Köreimben már mindenki átváltott 29" meg 650b-re de én ezt most (jelenleg) semmire nem cserélném le. Jó a geoja, lehet vele mászni, a hazai lefeléket is szereti, maratonokat meg kifejezetten imádja. Viszont most jön a dilemma, mert a sid már látott szebb napokat is, akármennyire is karbantartom, szépen kopik a becsúszó meg a persely is. Tagra is ráférne egy nagy szerviz, meg a csapágyakat se ártana cserélni. Így úgy néz ki bármennyire is szeretném megtartani, az idei szezont még kitekerem vele, utána meg passzolom hogy mi lesz.
Mindig van pimpelnivaló a gépen... A Talast átfújattam, rugóstaggal együtt Fox Heritage matricaszettet kapott.
Plusz elvetemült ötletem támadt az idei karbon Reign festését látva... Átfújatnám és így nézne ki (+ fekete hajtókar, de azt már nem volt kedvem Photoshoppolni).
26"-os villával, jól látom? Klasszikus megoldás!
hát montam, low budget project
ha bejön majd kap rock shox trekking villát. nyugodtabb lennék elől is 37-es külsővel.