Köszi.

Eleinte kicsit féltem,hogy milyen lesz a piros kütyükkel,de nekem is bejön így egyben. Még egy normális nyereg kéne rá,meg majd,ha sok felesleges pénzem lesz,akkor új váltókar(bár arra nem szívesen költök).
Most annyira ráfüggtem ezekre az eloxált cuccokra!

Olyan szépek! Csak drágák.

Unokaöcsém azt javasolta,hogy kék küllõanyákkal lehetne még ütõsebbé tenni a cuccot!

Még azon elmélkedem,hogy az országútira rakjak-e valamilyen KCNC kütyüt. De azon meg lehet,h sok lenne a piros,ha abból raknék.

A nyeregcsõ bilincs az marad,mert szép!

Lánctányércsavaron és váltógörgõn gondolkodok,de lehet,h hagyom. Nem tom. Szerintetek?
Amúgy pár hete már készül unokaöcsém gépének tuningolása.

Korábban azt mondtátok a kis wheeler buddy-ra,hogy divatbike a gyenge elsõ villa miatt. Most viszont kap ez is egy remek kis villát. Egy átütõs marzo dirt 3-as 100 mm úttal,fekete szárral. Hozzá pedig egy átütõs XT agy került a kerékbe. Na meg most jött meg a KCNC elox hézagoló!

Hú ez az XT agy olyan szép,hogy mikor elhoztam a kereket a boltból nagyon nézegettem,hogy ilyen a felnim is és a küllõim is.......

és milyen szép ez az agy......

De rájöttem,hogy nem tudnám feltenni az avid tárcsát és a Marzo agy meg azért csak ritkább!