BBB, jó ez a canga, gratula hozzá!
Mi is voltunk a Római fürdőnél a nyarán, de gyalog... :/
marton, Tig: Nem volt még (sőt még nem is mentem ilyennel) karbon vázam. Persze ez is érdekelne. Viszont megvenni egyszerre csak egyet veszek, legutóbb megint nem karbont sikerült
Hiába, ha az acél tetszik, mit lehet tenni...
Amit Tig írt, azzal nem vitatkoznék, alapanyagtól függetlenül lehet merev vagy éppen kolbász vázat is összehozni (bizonyos határokon belül), persze mindig valami más jellemző(k)nek a rovására. Ugyanazon anyagból (ugyanazon? ne felejtsük, hogy acél és acél alapanyag között is van különbség) is születnek egészen másfajta "érzetet" nyújtó vázak. Pont ezért a titánt sem írnám le. Az alapanyag kérdése talán nem is olyan fontos. A felhasználói elvárások úgyis eldöntik, melyik váz lesz az, ami hozza az elvárt jellemzőket. Az, hogy az éppen acél, alu vagy karton, mellékes. Kivéve, ha valakinek - mint nekem - szempont, hogy "vasból legyen".
marton: Igen, én vagyok itt az egyik holdkóros, aki minden apróságot megérez (vagy legalábbis úgy képzeli - éljen a placebo
).
karakoram: A Niner-t linkelni nem volt szép dolog. Tudtam róla, hogy létezik, de jobb volt úgy, hogy nem láttam csak egyszer. Ezt most mért kellett?

Kisherceg módosította - 2017. szeptember 07. - 12:49