a kiegeszitok is masok, nem csak a kerekszett, valtas, etc.
Nem figyeltem mert eddig ezeket "minden" bringámban cseréltem a kedvenc Thomson és Syntace darabokra.
A Ritchey P-29er nagyon zsivány!
a kiegeszitok is masok, nem csak a kerekszett, valtas, etc.
Nem figyeltem mert eddig ezeket "minden" bringámban cseréltem a kedvenc Thomson és Syntace darabokra.
A Ritchey P-29er nagyon zsivány!
És tényleg, igazad lehet
Elkerülte a figyelmemet, hogy a 7.9 és a 6.9 Pro Race WMN az karbon csövet kapott, de a férfi 6.9 Pro Race még alut.
canyon exceed cf sl 7.9 2017
csere:
rocket ron + thunder burt addix speed gumik
esi racers edge markolat
cosine race carbon nyereg
ippen 10kg alatt
9.95kg
shimano xtr race pedal
elite cannibal kulacstarto
garmin edge 520
igy 10.4kg
Szép!
A nyeregcsövet is cserélted!
es itt a tesoja ezen baromi sokmindent csereltem (feleslegesen), a legutobb a karbon kormany (easton 70) kerult ra, illetve a konnyu xc bringa apropojan, lightosabb gumit raktam ra (schwalbe g-one speed tubeless). amugy tul nagy volt mar az atfedes a ket bringa hasznalata kozott - marad az aszfalt es a lightosabb foldut. teljesen azert nem akartam elvagni magam a tereptol.
8.7kg, tartozekokkal 9.2.
canyon exceed cf sl 7.9 2017
csere:
rocket ron + thunder burt addix speed gumik
esi racers edge markolat
cosine race carbon nyereg
ippen 10kg alatt 9.95kg
shimano xtr race pedal
elite cannibal kulacstarto
garmin edge 520
igy 10.4kg
arn módosította - 2017. augusztus 27. - 16:42
kicsit irigykedem
(az Inbrednél a gyártó asszem 2,4-et állít, de ha valóban akkorát tennék bele, nem forogna el a kerék)
ZolkoW módosította - 2017. augusztus 21. - 08:53
mekkora gumi fér el hátul?
lehet, hogy túlaggódom, de a 2.1-essel (Schwalbe, asszem tényleg van 54mm körül) is úgy vagyok, hogy száraz időben nincs gond, de nagyobbat félek berakni. pedig gondolkodom én is elöl-hátul egy mérettel nagyobb gumiban, elöl most 2.25 van.
27,5*2,8 (ami kb 68mm széles) simán befér. így néz ki a gyári fotón (persze itt nincs koppanásig előretolva a papucs):
szerintem a 2,4-es x king, vagy a 2,2-es raceking simán elférne.
Kisherceg módosította - 2017. augusztus 21. - 08:35
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
"Elkészült". A legutóbbi óta rövidebb lett a stucni, cserélődött a nyeregcső, ducibb lett az első gumi és felkerült az inbred-ről örökölt (az pedig a handjob-ról) nyeregcsőbilincs. A gyári kormány egyelőre marad, megszoktam a 75cm szélességet (nem gondoltam volna) és szorgalmasan töltögetem hozzá az útvonalengedély kérelmeket.
Elöbb-utóbb cserés lesz a hátsó agy, ez sajnos lassan halódik... hiába, kb tíz éve nyúzom.
mekkora gumi fér el hátul?
lehet, hogy túlaggódom, de a 2.1-essel (Schwalbe, asszem tényleg van 54mm körül) is úgy vagyok, hogy száraz időben nincs gond, de nagyobbat félek berakni. pedig gondolkodom én is elöl-hátul egy mérettel nagyobb gumiban, elöl most 2.25 van.
szeles kormany... meg a multkor a montival mentem be munkahelyre a tubeless mizeria miatt (hogy hasznaljam). nyitva volt az epulet ajtaja, mondom besuhanok menoen rajta, van kozonseg is, a fixievel gyakran megteszem. ugy saccoltam, elferek. a sacc nem volt rossz, mert kb 1-1cm maradt oldalankent, viszont nekem sikerult kb fel cmel elszamolnom magam, fennakadt az egyik oldala, es a dicso bevonulasbol, dicso behasalas lett. termeszetesen spdvel, de felpattantam, aztan gyorsan osszeszedtem a bringat, es behuztam a liftbe.
szoval ha epuletajtokon kozlekedtek, nem elony a szeles kormany.
"Elkészült". A legutóbbi óta rövidebb lett a stucni, cserélődött a nyeregcső, ducibb lett az első gumi és felkerült az inbred-ről örökölt (az pedig a handjob-ról) nyeregcsőbilincs. A gyári kormány egyelőre marad, megszoktam a 75cm szélességet (nem gondoltam volna) és szorgalmasan töltögetem hozzá az útvonalengedély kérelmeket. Elöbb-utóbb cserés lesz a hátsó agy, ez sajnos lassan halódik... hiába, kb tíz éve nyúzom.
Kisherceg módosította - 2017. augusztus 20. - 15:12
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
De ismerős a paripa...
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Nekem jelszót kér...
Tig, direkt szivatsz minket, igaz?
q. anyját
mióta átalakították a picasat, egy áttekinthetelen fosláda lett. fingom nincs hogy kéne
na mindegy egy xp 949 sup.
ilyen kukásautó narancs színű
https://superiorbike...-white-team-red