Esetleg el kellene gondolkoznod egy rövid utas XC/maraton össztelóson.
Vagy inkább egy fullmerev (esetleg elöl telós) 29er bicajon.
Errol beszeltem multkor a gumis topikban, nem csak a vaz, hanem a gumi (anyag, nyomas, minta, ballonossag) is nagyban befolyasolja ezt az erzest, es ezert fontos megfelelo balansz, es ezert szeretem hatul inkabb a minimal megoldast.
Erdekes azonban, hogy ezt egyszeru loggolassal merni gyakran nehez, nem lesz igazan nagyobb a sebesseged, megis teljesen mas dimenzio es elvezet az egyikkel es a masikkal maszni. Az egyik reszponziv, robbanekony, a masik meg mint egy kamionnal gyorsitani.
Ezert is szeretek cx bringaval terepezni, hiszen megis csak az ido jo resze maszassal megy el, nem a lejtozessel. Ha egy bringam lehetne, nem lenne kerdes mire szavaznek, nagyobb kontrasztot akartam montinal, megkaptam
Esetleg el kellene gondolkoznod egy rövid utas XC/maraton össztelóson.
Hát a cx-hez képest minden ilyen érzés. Haver cx-ét kipróbáltam, utána mikor visszaültem a merevvázas montimra...hát borzasztó érzés volt, kb ahogy mondod, mintha homokban mennék. Azt éreztem, mennyivel több erőm elmegy csak a bringa hajtásába. Jó, a cx-nél nagyobb nyomáson használsz egy jóval keskenyebb gumit de akkor is megdöbbentem a különbségen.
Nálad a fully miatt még fokozottabb lehet a különbség.
Most inkabb vennek mar egy ht karbon 29ert. Jo kis kirandulo fully, es atlagot merve nem is igazan lassabb, de neha erzesre ugy erzem, mintha sose gurulna, es folyamatosan tekerni kell, nincs benne lendulet.
Lejtőn próbáltad már ?
A végén az lesz nálam is, hogy veszek egy ilyen hintalovat így 40-hez közel és a gravel meg kap egy váltószettet.
Tetszik! Ez a 9.0? Gondolom ezt is el lehet hajtani 1x11-es rendszerrel, minden csak akarat kérdése
mikor megvettem a unitot, megfordult a fejemben az inbred eladása. ha legközelebb ilyesmit mondok/írok, ne vegyétek komolyan és szóljatok, hogy hülyeséget beszélek.....köszi! beszt bájk evör
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Fehérben, több mint 2 éve. Azóta megint módosult egy kicsit:-)
Szétesni..ááá ez nem egy favorit
FRIZ 22 módosította - 2017. április 22. - 20:09
Egész jók ezek az új kerekek. Megnyitottam a hátsó agyat, hogy milyen az Acros-féle Star Ratchet. Hát, zsír semmi nem volt benne gyárilag, minimális mennyiséget tettem bele, így most egy kicsit halkabb lett. Elképesztő hangos volt, de még most se kutya. De jó a hangja, nekem tetszik!
Mai fotó:
Köszi a kép linket.
Saját építés, a váz egy átalakított, régi, acél Speci Stumpjumper.
igen, ezért kérdeztem, ismerős volt, mintha láttam volna már itt. feketében(??), montiként. voltak itt kétségek megfogalmazva, de úgy látom, csak egyben maradt.
Köszi a kép linket.
Saját építés, a váz egy átalakított, régi, acél Speci Stumpjumper.
A kék szín nekem is bejön
http://www.kepfeltol...417_172852_.jpg
(valami blokkolja a direkt képfeltöltést)
ez milyen cangi?
arn: persze hogy túlárazott, hiszen kona, nem canyon. de legutóbb mintha a canyon is túlárazott lett volna.
nem láttam vázszettként, bár nem is kerestem. hasra és a többiek árait látva 600-700euro körül tippelném. cserébe a 2016-os unit kompletten 650 euro.
Kisherceg módosította - 2017. április 22. - 13:28