kicsit irigykedem ![]()
(az Inbrednél a gyártó asszem 2,4-et állít, de ha valóban akkorát tennék bele, nem forogna el a kerék)
ZolkoW módosította - 2017. augusztus 21. - 08:53
kicsit irigykedem ![]()
(az Inbrednél a gyártó asszem 2,4-et állít, de ha valóban akkorát tennék bele, nem forogna el a kerék)
ZolkoW módosította - 2017. augusztus 21. - 08:53
mekkora gumi fér el hátul?
lehet, hogy túlaggódom, de a 2.1-essel (Schwalbe, asszem tényleg van 54mm körül) is úgy vagyok, hogy száraz időben nincs gond, de nagyobbat félek berakni. pedig gondolkodom én is elöl-hátul egy mérettel nagyobb gumiban, elöl most 2.25 van.
27,5*2,8 (ami kb 68mm széles) simán befér.
így néz ki a gyári fotón (persze itt nincs koppanásig előretolva a papucs):

szerintem a 2,4-es x king, vagy a 2,2-es raceking simán elférne.
Kisherceg módosította - 2017. augusztus 21. - 08:35
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
"Elkészült". A legutóbbi óta rövidebb lett a stucni, cserélődött a nyeregcső, ducibb lett az első gumi és felkerült az inbred-ről örökölt (az pedig a handjob-ról) nyeregcsőbilincs. A gyári kormány egyelőre marad, megszoktam a 75cm szélességet (nem gondoltam volna) és szorgalmasan töltögetem hozzá az útvonalengedély kérelmeket.
Elöbb-utóbb cserés lesz a hátsó agy, ez sajnos lassan halódik... hiába, kb tíz éve nyúzom.
mekkora gumi fér el hátul?
lehet, hogy túlaggódom, de a 2.1-essel (Schwalbe, asszem tényleg van 54mm körül) is úgy vagyok, hogy száraz időben nincs gond, de nagyobbat félek berakni. pedig gondolkodom én is elöl-hátul egy mérettel nagyobb gumiban, elöl most 2.25 van.
szeles kormany... meg a multkor a montival mentem be munkahelyre a tubeless mizeria miatt (hogy hasznaljam). nyitva volt az epulet ajtaja, mondom besuhanok menoen rajta, van kozonseg is, a fixievel gyakran megteszem. ugy saccoltam, elferek. a sacc nem volt rossz, mert kb 1-1cm maradt oldalankent, viszont nekem sikerult kb fel cmel elszamolnom magam, fennakadt az egyik oldala, es a dicso bevonulasbol, dicso behasalas lett. termeszetesen spdvel, de felpattantam, aztan gyorsan osszeszedtem a bringat, es behuztam a liftbe.
szoval ha epuletajtokon kozlekedtek, nem elony a szeles kormany. ![]()
"Elkészült". A legutóbbi óta rövidebb lett a stucni, cserélődött a nyeregcső, ducibb lett az első gumi és felkerült az inbred-ről örökölt (az pedig a handjob-ról) nyeregcsőbilincs. A gyári kormány egyelőre marad, megszoktam a 75cm szélességet (nem gondoltam volna) és szorgalmasan töltögetem hozzá az útvonalengedély kérelmeket.
Elöbb-utóbb cserés lesz a hátsó agy, ez sajnos lassan halódik... hiába, kb tíz éve nyúzom.
Kisherceg módosította - 2017. augusztus 20. - 15:12
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
De ismerős a paripa... ![]()
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Nekem jelszót kér...
Tig, direkt szivatsz minket, igaz?
q. anyját
mióta átalakították a picasat, egy áttekinthetelen fosláda lett. fingom nincs hogy kéne
na mindegy egy xp 949 sup.
ilyen kukásautó narancs színű
https://superiorbike...-white-team-red
Huu de rég voltam ennyire kerékpárra kíváncsi! ![]()
Sajna nem az enyém, csak lenyúltam kicsit, tesztbicikli.
Azt kell mondjam -bár eddig nem voltam a malomkerék híve - egy jó 29es a kerékpározás más dimenzióit nyitja meg az ember előtt .
Volt vagy 20 biciklim, biztos mentem 100 fölött mennyiségű bringával annyit hogy véleményem lehessen rólúk, de benne van az első 2ben. de hogy a leggyorsabb az biztos.
Csak én nem tudom megnyitni a képet?
Én se tudom.
Canyon Spectral 29 AL 5
rasti rusti
Sajna nem az enyém, csak lenyúltam kicsit, tesztbicikli.
Azt kell mondjam -bár eddig nem voltam a malomkerék híve - egy jó 29es a kerékpározás más dimenzióit nyitja meg az ember előtt . ![]()
Volt vagy 20 biciklim, biztos mentem 100 fölött mennyiségű bringával annyit hogy véleményem lehessen rólúk, de benne van az első 2ben. de hogy a leggyorsabb az biztos.
https://photos.googl...6sXh7yJ0mNrz4nk
Mindent találsz, ez nem is kérdés. Főleg az eBay-en. 90es évek közepi/végi high-end kultikus alkatrészeket is simán találsz.
De a realitások talaján segítsünk már bringát keresni.
Kinek mi a realitás, azt nem tudhatod...
Persze lehet okoskodni még a témán.
Simán csak prezentáltam, hogy található, ha szán rá időt valaki...
arn módosította - 2017. június 21. - 07:37
Mindent találsz, ez nem is kérdés. Főleg az eBay-en. 90es évek közepi/végi high-end kultikus alkatrészeket is simán találsz.
De a realitások talaján segítsünk már bringát keresni.