kérdéseim:
- a truvativ kormány bevállt? nem rugalmas? (tudtommal a méretéhez képest elég könnyû)
- a 2*9 seb milyen? (ilyesmin gondolkozok én is)
- a crux mikor lesz eladó? 
Még csak az utcánkban gurulva rángattam a gépet, de nem érzem rugalmasnak a kormány, igaz, hogy normálbefogós cucc után ez annyira nem meglepõ. Amúgy 246g, 25mm emeléssel és 680mm szélességgel.
A 2×9-nek az igazi lényege, hogy középtányéron a teljes hátsó sort ki lehet használni. 38×11 az 3,45-ös áttétel, ez a 44×12 és 44×13 között lenne valahol. Nem tudom ki mennyire erõs, de én csak busz mögött vagy szakadékban hátszéllel használtam a nagytányér kónuszt. Ez a rendszer kb. csak azt nem tudja. Elõnye, hogy alutányérokkal könnyebb is mint a 3tányéros, egyenletesebben kopik a fogsor hátul és értelmesebb a láncvonal mint 3.tányér használata esetén.
14fog különbséget simán elvisznek az elsõváltók, de markolatváltóval a 16fog kierõszakolása sem gond. Ha 14fog különbség elég, akkor 38,24×11-32-es rendszer vagy 40,26×11-34-es rendszert érdemes összedobni.
A Crux szerintem alattam fog szétrohadni/eltörni, jobban szeretem, mint a Meridát

.