Felt Scythe boldog tulaja vagyok pár napja
Pécs eléggé dimbes dombos ha jól tudom. Ott hogy viselkedik? Egy ilyennel inkább Miami v. Hawaii beach-en kergetném a bitch-eket

Felt Scythe boldog tulaja vagyok pár napja
Az igéret szép szó, de az elkelkáposztalaníthatatlaníthatatlanítottság még szebb
[highlight] The bike way of life [/highlight]
...és a farkas 8)
nemsoká érkezik a kerék és a piros Xo hátsóváltó a sorral
[IMG][IMG]http://kepfeltoltes.hu/thumb/090801/p_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/IMG][/IMG]
röviden csak 'nyád. gyönyörûek....és a farkas 8)
[IMG][IMG]http://kepfeltoltes.hu/thumb/090801/p_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/IMG][/IMG]
fú nagyon baba! a piros X.0 hátsóváltót én is néztem, de kb 40-50 euroval kerül többe markolatváltóval szettben, mint a sima......és a farkas 8)
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
én most csak 2-re (bár a gellért-hegy nem éppen hegy, de ha már annak csúfolják). mindezt 10-0 rugóúttal. én nyertem.
Az igéret szép szó, de az elkelkáposztalaníthatatlaníthatatlanítottság még szebb
Én is, nekem is ilyen van. Csak kíváncsi voltam az ellenzõk véleményére.Én ezt használom, jó volt Manituhoz és jó a Foxhoz is, nekem nem zörög, a Szilvás röviden egy gyors szemcsitörlés kesztyûvel és hibátlanul láttam. Együtt fordul a kerékkel, szerintem jobb mint a váz sárvédõk, mert ott a forduló kerék kikerül a sárvédõ síkjából, és veri a sarat, az adaptert beteszed a villába és egy pillanat alatt felpattintható, bármikor, szeretem!
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Én ezt használom, jó volt Manituhoz és jó a Foxhoz is, nekem nem zörög, a Szilvás röviden egy gyors szemcsitörlés kesztyûvel és hibátlanul láttam. Együtt fordul a kerékkel, szerintem jobb mint a váz sárvédõk, mert ott a forduló kerék kikerül a sárvédõ síkjából, és veri a sarat, az adaptert beteszed a villába és egy pillanat alatt felpattintható, bármikor, szeretem!off
Az ehhez hasonló sárvédõkkel mi a gond?