amúgy hogy mozog az a teló?
(a winorát meg még aznap megvették elõlem:))
Izomtéridõninja-geológus!
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
RAUH-Welt
B E G R I F F
fuck me, i'm famous!

fuck me, i'm famous!
gyanítom közel van a börs környéki kopárpkhoz ami a pilis tetõhöz és a nagy szénáshoz hasonló kategória szigórúan védett természetvédelmi terület..bár nem ismerem csak igy ránézésre sejtem.
de on is
...
gyanítom közel van a börs környéki kopárpkhoz ami a pilis tetõhöz és a nagy szénáshoz hasonló kategória szigórúan védett természetvédelmi terület..bár nem ismerem csak igy ránézésre sejtem.Oda inkább ne küldj senkit, mert gyakran van erdészeti razzia, kutyás rendõrökkel karöltve büntetnek mindenkit, aki nem gyalog van.
Ahogy hallottam nagyon komolyan veszik arrafelé.
.. és ha már Kamara-erdõ, akkor onnan már nincs messze a Török-ugrató, a Budaörsi Auchan fölött hegyrész.
[highlight] The bike way of life [/highlight]
Tökéletesen jó a budafoki elágazás. Végigmész az Ady Endre úton, párhuzamosan a 41-s villamossal, és ahol vége az egyenes aszfaltnak (jobbra és balra is elágazik), a villamos sínek mindkét oldalán, párhuzamosan megy egy-egy földút. Ezeken haladsz tovább (a bal oldali, ahol eléri a 7-s utat, a híd alatt becsatlakozik a jobb oldaliba). Elhagyod a Kõérberek lakóparkot, és amikor eléred az aszfaltos keresztutat a régi Vasvári laktanyánál, balra kanyarodsz és követed az aszfaltot. Amikor egy bal oldali leágazás lesz, kissé emelkedve, arra térsz át, majd hamar ez is elágazik. A jobbra tartón mész, és mindjárt kapsz egy szuszogós emelkedõt az arcodba. Innen kezdve már sok "random" útvonal van. Egy dolgot kell mindig fejben tartani: bal felé a 7-s úthoz, jobb felé pedig a Kamaraerdei úthoz jutsz ki. E kettõ között bármilyen nyomvonal választható, sok kisebb-nagyobb ösvény található.Budafoki elágazástól(41-es villamos) kb milyen messze van? Vagy móriczról érdemes másik útvonalat választani?