Ezt elmentem, aztán majd jövõre remélem használni is fogom;)
Ugye ott nincsenek erdészek, akik amint meglátnak, lõnek is le, és veszik el a bicót?

Tökéletesen jó a budafoki elágazás. Végigmész az Ady Endre úton, párhuzamosan a 41-s villamossal, és ahol vége az egyenes aszfaltnak (jobbra és balra is elágazik), a villamos sínek mindkét oldalán, párhuzamosan megy egy-egy földút. Ezeken haladsz tovább (a bal oldali, ahol eléri a 7-s utat, a híd alatt becsatlakozik a jobb oldaliba). Elhagyod a Kõérberek lakóparkot, és amikor eléred az aszfaltos keresztutat a régi Vasvári laktanyánál, balra kanyarodsz és követed az aszfaltot. Amikor egy bal oldali leágazás lesz, kissé emelkedve, arra térsz át, majd hamar ez is elágazik. A jobbra tartón mész, és mindjárt kapsz egy szuszogós emelkedõt az arcodba. Innen kezdve már sok "random" útvonal van. Egy dolgot kell mindig fejben tartani: bal felé a 7-s úthoz, jobb felé pedig a Kamaraerdei úthoz jutsz ki. E kettõ között bármilyen nyomvonal választható, sok kisebb-nagyobb ösvény található.Budafoki elágazástól(41-es villamos) kb milyen messze van? Vagy móriczról érdemes másik útvonalat választani?
A Kamara-erdõben nagyon jókat lehet kódorogni, mivel sok az alternatíva. Még könnyû DH ösvény is van.Jaja, ezért vettem rá slicket. Beszerzek majd egy térdmelegítõt, hoyg egész télen is tudjak bicózni, aztán talán jövõre majd keresek valami erdõt. Csak itt a környékemen nem tudok egy XC-s helyet sem.
4.5báron sehol nem tudod felütni még kõbányában sem, pláne nem 64 kg-al , csak városban használod?Köszi!
37 centi a nyeregcsõ, és 10 van a vázban. A kép egy kicsit csalóka, de nem olyan nagy ez:)
A vázat amikor vettem a v-fék tüskén volt ilyen kis bizbasz, biztos, hogy ne koszolódjon, és át lett rakva elõre. Tervezek rá egy keskenyebb egyenes kormányt elsõkörben, mert ez most 5 centit emelkedik, és 66 centi széles. A gumi meg nekem nagyon bejön eddig, még nem mentem vele sokat, így defektállóságról nem tudok nyilatkozni, viszont esõben próbáltam, és nagyon faszán tapad úgy is. Szárazon egyszerûen nem tudok annyit dönteni, hogy a tapadáshatár közelébe érjek. 4.5 baron használom, 64 kilómmal még nem tudtam felütni sehol.
az agyak nem acerákA '90-es évekbeli acera agyak meglepõen jók. A legkissebb karbantartást is nélkülözve bírják a sok városi és a kevesebb terep kiképzést, nálam napi használatban futnak sok ezer km-óta.
Bikertigger,
ha egy halom hulladék, még akkor is jobb, mint a semmi.
gondolom úgyis tavaszra tervezel valami komolyabb masinát. ha télen meg amúgy sem tekersz sokat, addig jó lesz az i
könyöködnek meg teleszkópos kormány.
igazi hulladék, vizcsõbõl taknyolt magellan crater váz vmikor akkorból amit BBB vel beszéltünk, korabeli acera x szett, valami hulladék kerekekkel. a gumik meg a nyereg már újított darabok. - a nyerg a fénypontja az egész hulladékhalomnak , az is vmi 5 ftos wtb de nekem kenterbe veri a 20x forintos speci, meg san marco meg fizik nyergeket- .
hegyre menni momentán nem tudok vele mert még síkon is kb 180m a féktávom, cca 30 km/h ról...![]()
amúgy az unakaöcsémnek vettük anyámmal közösen, csak õ a 10+ év alatt nem használta 1000 km-t sem, nekem meg most jó jött ingyért -csak haza kellett hozni debrecenbû- amúgy a nincs biciklim állapotnál ez a szar is jobb, bár a könyökízületeim meg a derekam nem nagyon díjazzák
Izomtéridõninja-geológus!
értem, köszi.
itt alföldön nincs gyilkolva annyira, meg én inkább túrázósabb vagyok, mintsem ugrálgatós...(freeride telót használok túrázni, városban...nem rendeltetés-szerû használat. ajjaj:D)
repedést nem találtam, remélem nem is lesz.
mozogni meg mozog mint állat...
köszi még egyszer.
hamarosan én is jelentkezem egy gépezettel...van a nevében "w",és "n". de akad még benne "i" és és "o" is. nagyrészt xt és lx. és magura lassítja.
remélem jövõ héten meg lesz.
Bikertigger,
kicsit bõvebben valamit a bringádról?
a váz az bejön így innen...
Izomtéridõninja-geológus!