1x11el, telotav nelkul. 9.5kg (pedal nelkul).
Az Addix gumik is nagyon eresztik magukból a folyadékot?
Az Addix gumik is nagyon eresztik magukból a folyadékot?
az a korfuresz ott hatul nagyon kemeny.
sajátomon csak 42-es végű lesz, max 46.
egyéjszakás kaland volt ...de q..a jó
az a korfuresz ott hatul nagyon kemeny.
Izomtéridõninja-geológus!
egyéjszakás kaland volt ...de q..a jó
Bikertigger módosította - 2017. október 03. - 12:02
180al meg elobbre...
az én súlyomhoz teljesen feleslegesnek érzem
Új Magurák rendesen leiskolázzák a konkurenciát, 2 160-as tárcsával ott vagy, mint egy Shimano/Avid/Formulával 180/160-al.
De megerte azert a par grammert es gyengebb fekhatasert a 180at 160ra cserelni?
dzsonhee módosította - 2017. október 01. - 11:28
Új Magurák rendesen leiskolázzák a konkurenciát, 2 160-as tárcsával ott vagy, mint egy Shimano/Avid/Formulával 180/160-al.
Ennek a 100-as leftynek mekkora a beepitesi magassaga? A 29er pbr90-rol tudok egy 480-as adatot, de az tonkreteszi a fejcsoszoget a jelenlegi 100-as 500mm beepitesu fox-hoz kepest... Koszonom, ha van lehetoseged lemerni nekem.
Most nem tudom mérni, de 510 mm-es adatot találtam róla.
Legújabb szívásom ezzel a remek villával:
160-as tárcsával szereltem volna fel a Magurát, de nem megy. Túl széles a féktest és a gyári adapteren nincs neki elég hely... kabaré
CannondaleExperts-en foglalkoznak a témával, két megoldás van. Vagy használok nagyobb tárcsát, vagy utómegmunkálással lesz hely az adapteren.
Biztos jön még majd valami, ami miatt sokadjára megbánom, hogy a Cannondale mellett döntöttem...
Egy normális hozzáállású cégtől már kapnám a nagyobb féktestekkel kompatibilis adaptert, de ez a prémium márka megengedheti, hogy magasról szarik az emberre.
A hab a tortán, hogy az adapter visszarakása közben beletört a villába a csavar, remélem lesz vagy 10 nap ennek a beszerzése is..
Kész!
Teljesen shimano mentesen
Az a baj, hogy több story-t tudok az "élettartamgarisváz" témakörben, mikor röhögve elhajtották a sporttársat a probléma esetén. (Trek több is (Nella), GT, stb,..)
Soha ne legyen rá szükséged és neked tényleg tartson sokáig a vázad, csak én ezt már nagyon kétkedve fogadom.
Azért nem félek túlságosan, mert nem vagyok se nehéz, se erős és mindig levegős a hátsó fékem.
Lifetime gari ügyben bennem is van némi kétség, bár nem itthoni beszerzés, szóval lehet, hogy gond esetén korrektebb eljárásra számíthatok. Ha pedig nem, tudok egy jó vázépítő/javító mestert.
Kisherceg módosította - 2017. szeptember 28. - 21:23
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Nagy öröm, hogy Unit is hasonló papuccsal rendelkezik. (Szerencse, hogy life-time gari van hozzá...
)
Az a baj, hogy több story-t tudok az "élettartamgarisváz" témakörben, mikor röhögve elhajtották a sporttársat a probléma esetén. (Trek több is (Nella), GT, stb,..)
Soha ne legyen rá szükséged és neked tényleg tartson sokáig a vázad, csak én ezt már nagyon kétkedve fogadom.
nincs bajom a márkával, de az a papucs simán tervezési hiba.. csodálom,hogy van belőle ép példány (van?..)
Mire gondolsz? A paragon (féle/fajta/hasonmás) papucsokat elég sok bringán használják. Nem mondom, hogy hibátlan, az mtbr-en külön topicja is van, de a Ritchey-nél inkább a lánc- és támvilllák összekötésének hiányára tippelnék (meg a silány/alulméretezett csövekre). Nagy öröm, hogy Unit is hasonló papuccsal rendelkezik. (Szerencse, hogy life-time gari van hozzá... ) Személyes kedvencem az on-one slot-dropout-ja. Egyszerű, nincs mozgó biszbasz, hibátlan. (jó, vannak kisebb hibái, de sosem fog feltekeredni a vázra, vagy rcsegni, vagy ilyesmi...)
volt itt szó nemrégiben az összecsukott papucsú Ritchey vázról. véletlenül ráakadtam a srác beszámolójára.
https://bikepro.hu/csepcsenyi_marton
Érdekes, haverom aluváza sok-sok évig bírta a Rohloff-ot (tárcsafékkel) bármilyen probléma nélkül.
Egy agyváltó miért gyilkolná a vázat jobban ?
volt itt szó nemrégiben az összecsukott papucsú Ritchey vázról. véletlenül ráakadtam a srác beszámolójára.
https://bikepro.hu/csepcsenyi_marton