Jó kis bringa lett ez, hajrá! A zee váltó kicsit kilóg a sorból, azt meg elképzelni sem tudom, hogy az a váltókar hogyan tudja pontosan kezelni, de ez legyen az én problémám, tesztelni tökéletes
8-9-10-es rendszer? Ha 8 akkor értem, ha nem, akkor nem.
Az átfestés miért? Szép lett, jól beleillik a képbe, csak mi baj volt a meridával?
10-es rendszer. A váltókar módosítva lett így pont annyit húz, amennyi kell. Gyakorlatilag amire felcsavarodik a váltóbowden, arra ragasztottam egy pvc darabot, így több kábelt húz egy "kattanásra", mert nőtt a dob átmérője. (pont eltaláltam elsőre mennyi anyag kell oda. kb 1.5mm vastag) A rövid kanalas váltó meg azért, mert nekem felesleges ettől hosszabb. Meg ez jobban feszít, halkabb az egész, nem mozog stb. Meguntam a neon zöldet, így átfestettem. Lehet idővel az egész bicaj ilyen zöld lesz. Vagy sivatagi homok barna. Szóval maradok a katonai színeknél. De ez egyelőre a jövő zenéje. Amúgy van a honlapomon régebbi kép is, hogy miből, mi lett. Szép volt másik zölden is, de én már csak ilyen vagyok.. Valamit alkotnom kell. ![]()
deviantRider módosította - 2018. január 16. - 16:54

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére