Jelentkezz be Regisztrálj
Ki milyen bringával nyomul?
Írta 2010. január 30. - 13:53
beneztem, nincs 400-as woodman tovabbra sem. csak 320-as. bocs
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2010. január 30. - 11:39
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2010. január 30. - 11:05
Fordított sorrendben:
- Koca, az elsõ tárcsa Alligator Starlite, a hátsó Alligator Windcutter, valóban jobb lenne, ha a két tárcsa azonos, de ezzel jött a fék. Korábban a Hope fékhez floating tárcsákat gondoltam, de drágák, valamint ezek is elég szépek.
- Rebell, nem volt baj a markolattal, amíg egyszer le nem pucoltam féktisztítóval, azóta 2 nap után állásban is így néz ki
- Tamaska, kösz a segítséget. Eddig ezen a Woodman-en kívül 3-féle kék nyeregcsõvel találkoztam. A Kcnc egybõl kiesett, mivel világoskék, a Tune Starkes Stück 120 eurója nekem kicsit (nagyon) sok egy nyeregcsõért, úgyhogy eddig a USE Alien esélyes 55 fontért, bár ha jól emlékszem pont Te panaszkodtál rá. Mondjuk én pille súlyú vagyok. Mit jelent az olcsó a Woodman esetén?
Írta 2010. január 30. - 10:50
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
Írta 2010. január 30. - 10:28
Írta 2010. január 30. - 09:48
mikor akarsz venni? mostanában még nekem annyira nem aktuális, inkább február vége körül - de akkor is ilyen 50%...Tamaska: még mindig csak 350X27,2 méretben? És csak kékben?
54 eurora jönne jönne ki fejente - ha kettõt veszünk:
http://cgi.ebay.de/S...a#ht_2309wt_802
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2010. január 30. - 00:01
Szerintem még egy kék nyeregcsõbilincs vagy nyereg elfér ott.
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Írta 2010. január 29. - 23:57
A fehér "markoló" egy átok, mivel lehetetlen tisztán tartani.
Szerintem próbálj ki egy feketét és ha hiányzik egy kis fehér a "kokpiton", szóba jöhetne egy fehér kormányszár is.
Írta 2010. január 29. - 22:42
Gratula!
Egyébként szvsz elég benne a kék. Tetszik benne ez a sok helyen kis kék, de a kék nyeregcsõ szerintem nem illene bele. Szerintem.
Az én bringámról nemsokára csak a fék fog hiányozni, aztán egy ideig nem újítok. Legalábbis így tervezem.
Tamaska: még mindig csak 350X27,2 méretben? És csak kékben?
Írta 2010. január 29. - 22:42
Írta 2010. január 29. - 22:32
szep a ket tarcsa [foleg az elso] de fajinabb lenne ha egyformak lennenek. ezen kivul masba nem tudok belekotni
ilyet tudok olcsoba ha kell, szolj
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2010. január 29. - 22:04
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
Írta 2010. január 29. - 21:42

Írta 2010. január 29. - 21:18
Írta 2010. január 28. - 10:21
Ma kedvet kaptam a bringázáshoz, csapattam kicsit a hóban, nagyon jó volt. Gép nem volt nálam, ellenben a múlt héten lõttem pár képet a bringáról. (ótvar telefonos minõségért elnézést)
Itt van a galéria.
http://img94.imagesh...dsc00136lp.jpg/
A fejlesztés folyamatos, nincs kész bringa csak abbahagyott.
Karbon hézagolók, alu lánctányércsavarok úton a crc-tõl. Nyeregcsõvel várok legalább addig míg kijön az új syncros (200g körül), bilincs az KCNC Road Pro TI csavaros lesz (12g). A hátsókerekes terveket meg már leírtam a kerekes topicban de az még odébb van.
Szépen szalad a bringa terepen (aszfalton ilyen áttétellel meg gumikkal nem ajándék), az eddigihez képest nyújtottabb pozíciót szoknom kell még. A kormányt még feljebb emelem 5mm-rel, a nyergen ma toltam elõre vagy 1 centit sokkal kényelmesebb lett (csak most meg elkurtam mer csuszok róla elõre). Nyárra SPD lehet befigyel vérmérséklettõl függõen.
Ami nem látszik:
stucni: Truva Stylo Race 60mm
kcs: Chris King Sotto Voce
áttétel: 32x18 (Shimano DX lánckerék)
tömeg: valamivel 11kg alatt
Az említett változtatásokkal 10kg alá menne.
Nekem a V-fékes singlespeedem széles kormánnyal, merevvillával + ducigumival 10,0kg, meglepõdnék ha ezt 10kg alá tudnád vinni... (Váz+villa nekem 2,9kg.)
Írta 2010. január 28. - 09:16
nem valami csinos, de: menet közben nem nézegetem és csend van. megnyugtat, hogy nem lesz összeb@szva az alsõcsõ. majd mutatok képet a hajtókarról, azon szépen látszik, mitõl ment meg egy darab ilyen rusnyaság.
Aske:
szép a cotic, kíváncsi vagyok, milyen lesz, ha meglesz minden, amit kitaláltál még rá!
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Írta 2010. január 27. - 17:47
igen. nem. nem tudom.
Sejtettem×3
Írta 2010. január 27. - 17:42
Hát olyan még nem volt, hogy ne jutottam volna fel valahova ahova tartottam. Ha mást nem tolva (szoktam azért
). Nem sietek általában sehova, másrészrõl viszont sikerélmény, ha valahova eddig nem tudtam feltekerni és szépen lépésrõl-lépésre sikerül. Mindig többet-többet tudok kitekerni és a végén egyszercsak fennvagyok.
Az erõmet meg úgy osztom be, hogy tekerek amíg a tüdõm meg a lábam bírja.Pihi-tolás aztán hajrá!
örülök az érdeklõdésnek
szerk.
Kisherceg
Csini a cove, általában a speckó színek nem jönnek be, de ez a kevés kék nagyon elegáns. Meg szépen kis van suvickolva a bringa.
Egyetlen dolog viszont van ami nem tetszik: az alsócsõre hekkelt külsõ. Értem én, hogy szar érzés hallgatni a kövek kopogását (én is hallgatom), de ez így ronda.
Köszi a felvilágosítást! Hát én maradok a 3x9 nél...
a külsõ a vázra gyorskötözõzve szerintem sem túl csinos. Akkor már lehetne fekete.

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére