Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19054 hozzászólás a témában

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Én a szokásos méretben töltöttem fel õket, hogy miért ekkora...

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
tennél majd fel esetleg nagyobb képet is? ;)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Ami új: váz, fékek és a Fox lett kihúzva 100 mm-re.

kep1

kep2

kep3

Pár apróság (xt lánc, xt sor, új külsõk, Nokon, kék nyeregcsõ) és kész van.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

Ma kedvet kaptam a bringázáshoz, csapattam kicsit a hóban, nagyon jó volt. Gép nem volt nálam, ellenben a múlt héten lõttem pár képet a bringáról. (ótvar telefonos minõségért elnézést)

Itt van a galéria.

http://img94.imagesh...dsc00136lp.jpg/

A fejlesztés folyamatos, nincs kész bringa csak abbahagyott. :D

Karbon hézagolók, alu lánctányércsavarok úton a crc-tõl. Nyeregcsõvel várok legalább addig míg kijön az új syncros (200g körül), bilincs az KCNC Road Pro TI csavaros lesz (12g). A hátsókerekes terveket meg már leírtam a kerekes topicban de az még odébb van.

Szépen szalad a bringa terepen (aszfalton ilyen áttétellel meg gumikkal nem ajándék), az eddigihez képest nyújtottabb pozíciót szoknom kell még. A kormányt még feljebb emelem 5mm-rel, a nyergen ma toltam elõre vagy 1 centit sokkal kényelmesebb lett (csak most meg elkurtam mer csuszok róla elõre :)). Nyárra SPD lehet befigyel vérmérséklettõl függõen.

Ami nem látszik:

stucni: Truva Stylo Race 60mm
kcs: Chris King Sotto Voce
áttétel: 32x18 (Shimano DX lánckerék)
tömeg: valamivel 11kg alatt

Az említett változtatásokkal 10kg alá menne.

Nekem a V-fékes singlespeedem széles kormánnyal, merevvillával + ducigumival 10,0kg, meglepõdnék ha ezt 10kg alá tudnád vinni... (Váz+villa nekem 2,9kg.)

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.200 hozzászólás
Aske, Boros_Mókus:

nem valami csinos, de: menet közben nem nézegetem és csend van. megnyugtat, hogy nem lesz összeb@szva az alsõcsõ. majd mutatok képet a hajtókarról, azon szépen látszik, mitõl ment meg egy darab ilyen rusnyaság. :) azért zöld, mert ez volt az eddigi legsz@rabb külsõm, amit nem sajnáltam szétszabni.

Aske:
szép a cotic, kíváncsi vagyok, milyen lesz, ha meglesz minden, amit kitaláltál még rá! ;)

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

igen. nem. nem tudom.

Sejtettem×3 :)

Boros_Mókus

Boros_Mókus

vendég

• fórumtag
  • 217 hozzászólás

Hát olyan még nem volt, hogy ne jutottam volna fel valahova ahova tartottam. Ha mást nem tolva (szoktam azért :D). Nem sietek általában sehova, másrészrõl viszont sikerélmény, ha valahova eddig nem tudtam feltekerni és szépen lépésrõl-lépésre sikerül. Mindig többet-többet tudok kitekerni és a végén egyszercsak fennvagyok.

Az erõmet meg úgy osztom be, hogy tekerek amíg a tüdõm meg a lábam bírja. :) Pihi-tolás aztán hajrá!

örülök az érdeklõdésnek

szerk.

Kisherceg

Csini a cove, általában a speckó színek nem jönnek be, de ez a kevés kék nagyon elegáns. Meg szépen kis van suvickolva a bringa.

Egyetlen dolog viszont van ami nem tetszik: az alsócsõre hekkelt külsõ. Értem én, hogy szar érzés hallgatni a kövek kopogását (én is hallgatom), de ez így ronda.

Köszi a felvilágosítást! Hát én maradok a 3x9 nél...
a külsõ a vázra gyorskötözõzve szerintem sem túl csinos. Akkor már lehetne fekete.
Az az igazi legény, aki a tizenkilencre lapot kér!

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.883 hozzászólás
Hát olyan még nem volt, hogy ne jutottam volna fel valahova ahova tartottam. Ha mást nem tolva (szoktam azért :D). Nem sietek általában sehova, másrészrõl viszont sikerélmény, ha valahova eddig nem tudtam feltekerni és szépen lépésrõl-lépésre sikerül. Mindig többet-többet tudok kitekerni és a végén egyszercsak fennvagyok.

Az erõmet meg úgy osztom be, hogy tekerek amíg a tüdõm meg a lábam bírja. :) Pihi-tolás aztán hajrá!

örülök az érdeklõdésnek

szerk.

Kisherceg

Csini a cove, általában a speckó színek nem jönnek be, de ez a kevés kék nagyon elegáns. Meg szépen kis van suvickolva a bringa.

Egyetlen dolog viszont van ami nem tetszik: az alsócsõre hekkelt külsõ. Értem én, hogy szar érzés hallgatni a kövek kopogását (én is hallgatom), de ez így ronda.

Boros_Mókus

Boros_Mókus

vendég

• fórumtag
  • 217 hozzászólás

Teker :D

:D
Azt gondoltam, inkább arra voltam kíváncsi, hogy mindenhova feljut-e vele, és miként osztja be az erejét?

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.200 hozzászólás

Az is Thomson? Még megvan? Eladó?

igen. nem. nem tudom.

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
Teker :D

Boros_Mókus

Boros_Mókus

vendég

• fórumtag
  • 217 hozzászólás

Aske Single Speed a bringa? Vagy csak rosszul látom a képeken? Ha igen, hogy vész fel fel mindenhova?

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.760 hozzászólás
Hát, nem is a karbon-fanoknak vannak ezek a vasak kitalálva...:)
Nekem ellenben sokkal jobban tetszenek ezek, mint az ûrtechnológia. Hiába no, különbözõek vagyunk és ez jól is van így.

Grat a 2 Cove tulajnak, penge verdák!

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Lehet egyedül vagyok vele, de nekem nem tetszenek ezek a Cove, Cotic stb bringák. Én a német karbon meg az olasz CNC bûvöletében élek :)

madve

madve

törzsvendég

• fórumtag
  • 537 hozzászólás
nagyon szép bicaj Aske!

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.883 hozzászólás
Ma kedvet kaptam a bringázáshoz, csapattam kicsit a hóban, nagyon jó volt. Gép nem volt nálam, ellenben a múlt héten lõttem pár képet a bringáról. (ótvar telefonos minõségért elnézést)

Itt van a galéria.

A fejlesztés folyamatos, nincs kész bringa csak abbahagyott. :D

Karbon hézagolók, alu lánctányércsavarok úton a crc-tõl. Nyeregcsõvel várok legalább addig míg kijön az új syncros (200g körül), bilincs az KCNC Road Pro TI csavaros lesz (12g). A hátsókerekes terveket meg már leírtam a kerekes topicban de az még odébb van.

Szépen szalad a bringa terepen (aszfalton ilyen áttétellel meg gumikkal nem ajándék), az eddigihez képest nyújtottabb pozíciót szoknom kell még. A kormányt még feljebb emelem 5mm-rel, a nyergen ma toltam elõre vagy 1 centit sokkal kényelmesebb lett (csak most meg elkurtam mer csuszok róla elõre :)). Nyárra SPD lehet befigyel vérmérséklettõl függõen.

Ami nem látszik:

stucni: Truva Stylo Race 60mm
kcs: Chris King Sotto Voce
áttétel: 32x18 (Shimano DX lánckerék)
tömeg: valamivel 11kg alatt

Az említett változtatásokkal 10kg alá menne.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
amugy pont nem arra gondoltam hogy az agynal van a kulloanya, mert az az en ultegra kerekemben is ugy van, hanem ez a parosaval kullozes ami szamomra talany hogy most akkor miert is jobb.

de igazabol ha mukodik, es a tulajnak tetszik, akkor ez kb pont eleg is. nekem nem tetszik, de nem is olyanom van es igy kerek a vilag :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Bigtibi

Bigtibi

törzsvendég

• fórumtag
  • 392 hozzászólás
Egy elõnye azért van, szerintem K.... jól néz ki. A nejem 55 kilója alatt nem igen lesz gond vele. Legalábbis remélem.

leginkabb azert gondoltam en is hogy tobb volt a hatrany mint az elony, mert a shimano eltuntette a kinalatbol ezeket a fajta kerekeket igen hamar.

tudod mint "1997 a dobfek eve a shimano-nal"

aztan 98 ota mar egy szot se hallottunk rola. :)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
leginkabb azert gondoltam en is hogy tobb volt a hatrany mint az elony, mert a shimano eltuntette a kinalatbol ezeket a fajta kerekeket igen hamar.

tudod mint "1997 a dobfek eve a shimano-nal"

aztan 98 ota mar egy szot se hallottunk rola. :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Én kérek elnézést, rosszul tudtam:) Legalább ez is kiderült.

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"