Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19084 hozzászólás a témában

manston91

manston91

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.013 hozzászólás
Szép bicó!
Vigyázz rá!
"Ride today, heal tomorrow"

Boros_Mókus

Boros_Mókus

vendég

• fórumtag
  • 217 hozzászólás

Tudom hogy hülyén néz ki, de ha jól tudom ennél az elixirnél nem lehet azt állítani.

Igazad van nem lehet állítani, fix.
Szép a bringa, grat. hozzá!
Az az igazi legény, aki a tizenkilencre lapot kér!

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Pofás a Merida.... ;)

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.288 hozzászólás

Sziasztok!

Végre visszajött a nagykerbõl a teló, meg kapott új szép piros nyeregcsõbilincset és fehér stucnit.

Gyönyörû darab!

[highlight] The bike way of life [/highlight]

csaba8

csaba8

törzsvendég

• fórumtag
  • 955 hozzászólás
Ja. mondjuk pl egy rocket ron eléggé feldobná, és minusz fél kilo
Persze igy is jó a gép...pedig én feketemániás vagyok

Gi-Gi

Gi-Gi

vendég

• fórumtag
  • 87 hozzászólás

A hátsó féktestnél beállíthatnál valami értelmesebb fékcsõkilépési szöget, mert ez így elég hülyén áll.
A gumik kevlárosak, vagy drótosak? Ha drótos mind2, megérdemelne a bringa valami könnyebbet.

Tudom hogy hülyén néz ki, de ha jól tudom ennél az elixirnél nem lehet azt állítani.

Ezek a gumik drótosak és csak edzésre meg túrázásra vannak, de versenyre vannak a schwalbe nn és rr.

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
A hátsó féktestnél beállíthatnál valami értelmesebb fékcsõkilépési szöget, mert ez így elég hülyén áll.
A gumik kevlárosak, vagy drótosak? Ha drótos mind2, megérdemelne a bringa valami könnyebbet.

Gi-Gi

Gi-Gi

vendég

• fórumtag
  • 87 hozzászólás
Joe: Köszi! ;)

Blushark: Én is az lettem :D

Igen az is jó lenne, de elõbb a kerekeken szeretnék könnyíteni. S akkor már legyen fehér felni, piros küllõanyák, piros agyak, piros gyorszár.
Ha minden jól megy talán meglesz tavasz végére vagy nyár elejére. :)

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
tudom fehér mániás vagyok, de én még rádobnék egy fehér kormányt ill. szarvat
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Gyönyörû, letisztult! Grat. hozzá. :)

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Gi-Gi

Gi-Gi

vendég

• fórumtag
  • 87 hozzászólás
Sziasztok!

Végre visszajött a nagykerbõl a teló, meg kapott új szép piros nyeregcsõbilincset és fehér stucnit.

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Nem akarok Enté nevében nyilatkozni, hivatalosan tényleg nincs még BOTY választás, de remélem lesz.

Rebell ha lesz BOTY és ha nevezel, sikerülne a címvédés :)

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás

Rebell, azt lehet tudni mennyiért sikerült hozzájutnod a Mojo-hoz, Sl vagy sima?

Sima Mojo és nem lehet megtudni :P
Nevezni nem fogok, ha lessz is verseny.

A 140-es Fox villára és is panaszkodtam nagyon egy Coilos Revelation után.
Kis tuningolás után már 145mm mozog és kb. 155mm látszik a becsuszókból. Ha igy megy tovább még majd 160as lessz belöle :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

Hehe!:D
Amikor tavaly eladtam a rebámat és beraktam a foxot, kérdezték tapasztalt, hozzáértõnek mondható bringások, hogy milyen? Amikor mondtam, hogy semmivel sem érzem jobbnak, mint a rebát, sõt, akkor szemközt hülyéztek, hogy nem érzem, nem értek hozzá, ennyi erõvel mehetnék rst gilával is. Gondolom azt várták, hogy áradozzak az új szerzeményrõl. Pedig a rebát tényleg finomabbnak éreztem és sokkal jobban állítható a negatív kamrával a testsúlyomhoz. Az ár-érték arányról meg ne is beszéljünk. Jól mûködik a marketing gépezet! Egyedül a kisebb tömeg szól a javára, 150g-al kevesebb, mint az u-turn-ös reba. A következõ villám biztos megint RS lesz, reba vagy sid.

ez itt kissé off ugyan (bár cdak olyanról írok amivel nyomultam :) )
az az igasság
volt nekem 2003-as foxom. na mai napig az a teló mozgott a legszebben (beleértve 2-3 rugós darabot is)
aztán a sárga konába a reba sl-t egy tán 07-es f80 rlc-re cseréltem
na ott már nem éreztem akkora különbséget, egyik sincs a közelébe sem a 03-as foxnak
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

mozogni meg új foxok nem mozognak jobban mint a reba (tán az idei ob-k már igen, de majd próbálás után nyilatkoz)

Hehe!:D
Amikor tavaly eladtam a rebámat és beraktam a foxot, kérdezték tapasztalt, hozzáértõnek mondható bringások, hogy milyen? Amikor mondtam, hogy semmivel sem érzem jobbnak, mint a rebát, sõt, akkor szemközt hülyéztek, hogy nem érzem, nem értek hozzá, ennyi erõvel mehetnék rst gilával is. Gondolom azt várták, hogy áradozzak az új szerzeményrõl. Pedig a rebát tényleg finomabbnak éreztem és sokkal jobban állítható a negatív kamrával a testsúlyomhoz. Az ár-érték arányról meg ne is beszéljünk. Jól mûködik a marketing gépezet! Egyedül a kisebb tömeg szól a javára, 150g-al kevesebb, mint az u-turn-ös reba. A következõ villám biztos megint RS lesz, reba vagy sid.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Elég erõs lesz az összevont 2009-10es BOTY mezõnye úgy látom. Elõször Rebell Ibis-e sokkolt, most meg itt ez a Scott.. Gabe széttuningolt Specializedjét már nem is említem.
Nyertetek a lottón?
Ja nem kitalálom BKV tanácsadók vagytok másodállásban :)

Remélem a versenyre én is ki tudok majd állítani valami újdonságot.

volt mar arrol "hivatalos" szo hogy meg lesz tartva?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás

Nem tudom van-e mud protector, de ha nem majd csinálok :)

eddig a legdurvább sárvédõ, amit láttam az széles tixó/cellux volt egy Sundayen :D

lassan remélem linkelhetek én is.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Ha lottón nyertem volna linkeltem volna már ide egy Ibis Tranny-t és egy Mojo-t :) Érdemes nézelõdni és olcsóbban is ki lehet hozni a dolgokat, pl. a Chris King kiegészítõket közel sem bolti áron szereztem be.

Rebell, azt lehet tudni mennyiért sikerült hozzájutnod a Mojo-hoz, Sl vagy sima?
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

madve

madve

törzsvendég

• fórumtag
  • 537 hozzászólás

Azt nem kinézetre teszik fel valaki és a +200 grammot egy nyeregcsövön nem fogod érezni.

Rebell, Aske a syntace vro stucni kormány kombóról írta ezt, nem nyeregcsõrõl.

Maggi, szép a bicaj!

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Elég erõs lesz az összevont 2009-10es BOTY mezõnye úgy látom. Elõször Rebell Ibis-e sokkolt, most meg itt ez a Scott.. Gabe széttuningolt Specializedjét már nem is említem.
Nyertetek a lottón?
Ja nem kitalálom BKV tanácsadók vagytok másodállásban :)

Remélem a versenyre én is ki tudok majd állítani valami újdonságot.