Végre visszajött a nagykerbõl a teló, meg kapott új szép piros nyeregcsõbilincset és fehér stucnit.

Rebell, azt lehet tudni mennyiért sikerült hozzájutnod a Mojo-hoz, Sl vagy sima?
ez itt kissé off ugyan (bár cdak olyanról írok amivel nyomultamHehe!
Amikor tavaly eladtam a rebámat és beraktam a foxot, kérdezték tapasztalt, hozzáértõnek mondható bringások, hogy milyen? Amikor mondtam, hogy semmivel sem érzem jobbnak, mint a rebát, sõt, akkor szemközt hülyéztek, hogy nem érzem, nem értek hozzá, ennyi erõvel mehetnék rst gilával is. Gondolom azt várták, hogy áradozzak az új szerzeményrõl. Pedig a rebát tényleg finomabbnak éreztem és sokkal jobban állítható a negatív kamrával a testsúlyomhoz. Az ár-érték arányról meg ne is beszéljünk. Jól mûködik a marketing gépezet! Egyedül a kisebb tömeg szól a javára, 150g-al kevesebb, mint az u-turn-ös reba. A következõ villám biztos megint RS lesz, reba vagy sid.
Hehe!mozogni meg új foxok nem mozognak jobban mint a reba (tán az idei ob-k már igen, de majd próbálás után nyilatkoz)
Elég erõs lesz az összevont 2009-10es BOTY mezõnye úgy látom. Elõször Rebell Ibis-e sokkolt, most meg itt ez a Scott.. Gabe széttuningolt Specializedjét már nem is említem.
Nyertetek a lottón?
Ja nem kitalálom BKV tanácsadók vagytok másodállásban![]()
Remélem a versenyre én is ki tudok majd állítani valami újdonságot.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Nem tudom van-e mud protector, de ha nem majd csinálok
Azt nem kinézetre teszik fel valaki és a +200 grammot egy nyeregcsövön nem fogod érezni.
Huhh ez a magasságállítós cucc igen sz@rul néz ki. Meg kb. 200 g-al nehezebb mint egy sima kombó. De legalább drága.
mért mi baj van velük ?
nem elég sznob cuccok ?
...
villa 120mm váz 130mm.....ugy érzem így pont jó a geó...súlyt nem tudok pontosat de nem nehéz