Nagyon OFF:
Nem kitilt, csak szamara nem jeleniti meg az uzeneteid...
ON.
jah, vili, már vissza is szívtam
Nagyon OFF:
Nem kitilt, csak szamara nem jeleniti meg az uzeneteid...
ON.
ez egészen elképesztõ, hogy ilyen alapján kitiltanál/tok valakit...
Alakul az új bringám:
Még kell valami fekete kényelmes markolat, nincs rajta a pedál (shimano 520) és be kell állítani az elsõ váltót. Ja meg a hátsó tagon belõni a levegõ nyomást.
Véleményetek?
További képek: Picasa Web Albums - M
de tok jo lenne ha azutan nyilatkoznal rola hogy konkretan elkezdted hasznalni...
nem kivanok rosszat, de sok alkatreszt lattunk mar ami szep volt, es az adatok alapjan teljesen jo, csak aztan hasznalat kozben meg kijottek a hibak. szal ha mar beletoltal parezer km-t, es meg mindig ugy gondolod hogy jo vetel volt, akkor kellene ezeket az odakat zengeni.
meg ahogy nezem nem csak engem irital picit ez a folyamatos Fulcrum ajnarozas.
még többeket meg lehet nem _csak az_ irritál
Csúnya. Druszám ezért biztos "szeretni" fog.
meg ahogy nezem nem csak engem irital picit ez a folyamatos Fulcrum ajnarozas.
A sebesség mindent megold.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Igen jól látod!
) Az elsõ két épített bringámat kivéve (20-22 éve volt) mindig fekete-piros-szürke-fehér kombinációban voltak a bringáim. (Az utolsó outimat amit a pincébõl loptak el '94-ben külön piros-feketére fényeztettem.
Mindenkinek köszi a tippeket, a keréképítés márcsak azért is tetszik, mert az ahhoz kellõ alkatrészeket be lehet szerezni szépen fokozatosan. (Az asszony sem borul ki ha a mostani költésem után nem szórok el megint 100-valahány ezret egy újabb bármire a bringámhoz. )
Xt vagy Mavic agy + Dt Swiss felni és küllõk? Talán jó iránynak tûnik...
Aszondod? Mi a baj vele? Nincs tapasztalatom benne, (meg még pnzem sincs rá), szal segítenél, ha leírnád. A másik jelöltem a Mavic SLR azzal jobban járok?
Abba Industry 9 megy, ha rám szakad az OTP:)