Jelentkezz be Regisztrálj
Ki milyen bringával nyomul?
Posted 2010. April 14. - 18:23
Posted 2010. April 14. - 17:54
nem kivanok rosszat, de sok alkatreszt lattunk mar ami szep volt, es az adatok alapjan teljesen jo, csak aztan hasznalat kozben meg kijottek a hibak. szal ha mar beletoltal parezer km-t, es meg mindig ugy gondolod hogy jo vetel volt, akkor kellene ezeket az odakat zengeni.
meg ahogy nezem nem csak engem irital picit ez a folyamatos Fulcrum ajnarozas.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2010. April 14. - 17:12
Igen jól látod!
) Az elsõ két épített bringámat kivéve (20-22 éve volt) mindig fekete-piros-szürke-fehér kombinációban voltak a bringáim. (Az utolsó outimat amit a pincébõl loptak el '94-ben külön piros-feketére fényeztettem.
Mindenkinek köszi a tippeket, a keréképítés márcsak azért is tetszik, mert az ahhoz kellõ alkatrészeket be lehet szerezni szépen fokozatosan. (Az asszony sem borul ki ha a mostani költésem után nem szórok el megint 100-valahány ezret egy újabb bármire a bringámhoz. )
Xt vagy Mavic agy + Dt Swiss felni és küllõk? Talán jó iránynak tûnik...
Fûzetve sem lehetne sztem ilyen tudású kereket olcsóbban kihozni...
Én is XT agyakon filóztam, majd bejött a képbe DT kerekes Speci/Shimano agyas kerék és végül a Fulcrum mellett döntöttem a súly/erõ és karbantartás igénytelenség miatt.
Az számomra elég meggyõzõ volt, amikor egy srác írta, hogy 18e kmt ment vele anélkül, hogy hozzá kellett volna nyúlnia..
Már alig várom, hogy én is kipróbálhassam az enyémet...
Persze vannak ennél jobbak, csak éppen nem ennyiért..
Posted 2010. April 14. - 16:51
Mindenkinek köszi a tippeket, a keréképítés márcsak azért is tetszik, mert az ahhoz kellõ alkatrészeket be lehet szerezni szépen fokozatosan. (Az asszony sem borul ki ha a mostani költésem után nem szórok el megint 100-valahány ezret egy újabb bármire a bringámhoz. )
Xt vagy Mavic agy + Dt Swiss felni és küllõk? Talán jó iránynak tûnik...
Posted 2010. April 14. - 15:10
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
Posted 2010. April 14. - 14:57
Aszondod? Mi a baj vele? Nincs tapasztalatom benne, (meg még pnzem sincs rá), szal segítenél, ha leírnád. A másik jelöltem a Mavic SLR azzal jobban járok?
Az a bajon vele hogy megvettem és már az elején se volt tökéletes, kotyogott vagy rágott 3 azaz három hónap után berohadt az összes csapágy (ekkoriban mésg nem sokat mentem sárban) elöl 2 hátul 4 . Mivel nem szabvány méretûek csak a sajátja jó bele, a Bikernél azt mondták mivel forgó alkatrész így nincs rá garancia (mi nem forog egy kerékszettben? ) . Anyag költséget kértek csak 9000ft, munkadíjat nem, ugyan olyan rossz nem lehet be állítani mivel rág vagy lötyög, azóta csak országúti kerékszettnek neveztem ki és esõben sem használom.
Fûzettem Xt aggyal dt küllõvel és 23-as syncross felnivel kerekeket azóta jók ( igaz a hátsó felnim körbe repedt azonban rögtön cserélték garanciálisan. Az xt agyak tömítésérõl csak felsõ fokon tudok nyilatkozni 4 hónapos sarazás után szét akartam szedni át zsírozni , levetem a tömítést és a zsír ugyanolyan szép fényû volt mint amikor a pisztolyból kinyomtam így visszaraktam a tömítést és kész volt a karbantartás 2 hónap múlva szedtem szét az agyakat és akkor sem volt egy gramm kosz sem az agyakban. Uff szóltam.
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Posted 2010. April 14. - 14:42
Abba Industry 9 megy, ha rám szakad az OTP:)
Utólag belegondoltam, hogy a mostani kerékszettem ára is vetekszik egy jobb fajta kerékpár árával.
Posted 2010. April 14. - 14:37
Ha lenne sok zsé akkor én ezt venném: DT Swiss - XRC 1250
Posted 2010. April 14. - 14:22
Posted 2010. April 14. - 14:07
Papabear, én a helyedben biztosan fûzetném a kereket, nem valami gyárit vennék. Nem mintha baj lenne velük, de ha Te választhatod az agyakat, a küllõket, a küllõanyákat, a felniket mégiscsak jobban hozzád nõ. Meg egyedibb is, ha ez szempontnak tekinthetõ.
Posted 2010. April 14. - 13:40
Posted 2010. April 14. - 13:38
Posted 2010. April 14. - 12:20
Posted 2010. April 14. - 12:18
Aszondod? Mi a baj vele? Nincs tapasztalatom benne, (meg még pnzem sincs rá), szal segítenél, ha leírnád. A másik jelöltem a Mavic SLR azzal jobban járok?
A vazadhoz legjobban az általam favorizalt Fulcrum kerekek passzolnának (nekem Red Metal 5 van piros/fekete, nagyon durvan nez ki, es baromi erosek is, de konkret tapasztalatot picit kesobb, meg nem éledt fel a canga, a tárcsafék dilemmán vívódok...
Posted 2010. April 14. - 11:38
lényegesen, feltéve hogy nem vagy több 80-85 kilónál
az slr, súlyához képest baromi erõs cucc.
az amclass - ról meg kb pont ez nem mondható el
egy idõben rengeteg gond volt az amclass agyakkal pl. ilemik
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2010. April 14. - 11:10
Posted 2010. April 14. - 11:08
Posted 2010. April 14. - 06:27
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Posted 2010. April 14. - 00:46
Addig is ennek így nagyon örülök, mert ez egy csoda (a váz amúgy két éve Ghost csúcsváza volt).
Jól mászik, jól zúdúl lefelé, imádom.
Teló most csak egy R7-es ár/értékben ez volt megfelelõ, (tom, hogy nem lehetek sikeres Fox nélkül de még valahogy megleszek nélküle 1-2 évet)....
Posted 2010. April 13. - 21:43
errõl a nekem a Roach cuccai jutnak az esezmbe...

Sign In
Create Account

Back to top