teleszkópos porszívócsõvel. utólag eltûntetni nem nehéz mivel erõs piros színe van. (Tamaskanál a pont, Photoshop)
Kircsi, ezt majd én is kipróbálom, ha végre összeáll a bicó...

teleszkópos porszívócsõvel. utólag eltûntetni nem nehéz mivel erõs piros színe van. (Tamaskanál a pont, Photoshop)
(hogy csináltad, hogy a "levegõben áll"??)
A morcos.
RAUH-Welt
B E G R I F F
A morcos.
Egy alkatrészlistát dobhatnál esetleg errõl a magellanról.
A morcos.
A morcos.
Az elsõ 1értelmû volt, a V-fék megmaradását nem értettem.Mikor megvettem a Fox-ot még V-féket használtam , de mivel nagy álmom volt ez a teló (ritka belõle a vfék szemes)
A morcos.
Õ az én kis büszkeségem. Magellan Crater.
ez a Crater nagyon jo kep!
A morcos.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Sala!
Ez a középrész gyári, vagy vmi sufni?
/nekem is kellene hasonló.../
A morcos.
villanyak 21centi,így vettem,sok választásom nem volt.rohadt magas a csapágy.köszi,megnézem azt a markolatot:)
köszi a dicséreteket:)
telót még nem kaptam szét,de judy után még így is álom a mozgása.majd talán jövõ hétvégén megejtem az olajcserét.160-as tárcsa nekem tökéletesen megfelel így is,ahol kell ott megállít.2 éve van benne ugyanaz a kis p.csányi betét,még nem kopott el.váz az 19 colos,én meg 184 centi vagyok,így ebben a formában nekem nagyon kényelmes.talán majd egy rövidebb kormányszárral kipróbálom,ez még a régi vázról került át.nyereggel még lehet játszok majd egy kicsit,de így is jó.piros cuccok még jönnek rá,csak hát véges az anyagi keret:)