Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19084 hozzászólás a témában

Zeke

Zeke

vendég

• fórumtag
  • 161 hozzászólás
Mikor megvettem a Fox-ot még V-féket használtam , de mivel nagy álmom volt ez a teló (ritka belõle a vfék szemes) így azonnal tárcsásodott is az eleje. Igazából már hátul is tárcsa lenne ha az agy fogadná, de különösebb gond nincs a V-fékkel sem , a fékerõ elegendõ , csak hamarabb melegszik el.

A morcos.

SokadikX

SokadikX

törzsvendég

• fórumtag
  • 695 hozzászólás

Õ az én kis büszkeségem. Magellan Crater.

Azt megkérdezhetem, milyen megfontolásból van elöl tárcsa-, hátul V-fék?

Zeke

Zeke

vendég

• fórumtag
  • 161 hozzászólás

ez a Crater nagyon jo kep!

köszi!
még egyelõre csak ilyen van (meg tavalyi állapotáról) , de késõbb lesz majd még jobb/más beállítású kép.

A morcos.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ez a Crater nagyon jo kep!
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás

Sala!

Ez a középrész gyári, vagy vmi sufni? :)
/nekem is kellene hasonló.../

A középrész gyári SLX. Az excenteres középcsapágyház meg gyári Cannondale ;)

Zeke

Zeke

vendég

• fórumtag
  • 161 hozzászólás
Feltöltött kép

Õ az én kis büszkeségem. Magellan Crater.
Az alapoktól kezdtem építeni, 2007-ben full szériaként vettem újonnan, majd szépen lassan érte el a mostani formáját.
Sok fejlesztési lépés van amit még meg kellene csinálnom rajta, de a jelenlegi állapotában is kimenne a világból, meg vissza is! :)

A morcos.

bulesz

bulesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 260 hozzászólás

villanyak 21centi,így vettem,sok választásom nem volt.rohadt magas a csapágy.köszi,megnézem azt a markolatot:)

Tessék a link :)

Jaja, a konának marha magas a "homloka" tesóm kikapu deluxe-janál is a fékbowden vagy 4 cmvel rövidebb, mint kéne, az én Scottomba meg pont jó...
Don't try this at home!

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
villanyak 21centi,így vettem,sok választásom nem volt.rohadt magas a csapágy.köszi,megnézem azt a markolatot:)

bulesz

bulesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 260 hozzászólás

köszi a dicséreteket:)
telót még nem kaptam szét,de judy után még így is álom a mozgása.majd talán jövõ hétvégén megejtem az olajcserét.160-as tárcsa nekem tökéletesen megfelel így is,ahol kell ott megállít.2 éve van benne ugyanaz a kis p.csányi betét,még nem kopott el.váz az 19 colos,én meg 184 centi vagyok,így ebben a formában nekem nagyon kényelmes.talán majd egy rövidebb kormányszárral kipróbálom,ez még a régi vázról került át.nyereggel még lehet játszok majd egy kicsit,de így is jó.piros cuccok még jönnek rá,csak hát véges az anyagi keret:)

Köszi a választ!

A pirosságról jut eszembe, hogy a markolat topikban írtam piros SuperStar markolatról (képet is szúrtam be elvileg), sztem az szépen menne a gépedhez! ;)
Lockos, elég ócó és mégsem aza gagyi cucc és egész korrekt áron meg lehet úszni szállítással együtt...
Don't try this at home!

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.883 hozzászólás
Szép gép,de a villanyakat nem kellett volna tökig levágni.

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
köszi a dicséreteket:)
telót még nem kaptam szét,de judy után még így is álom a mozgása.majd talán jövõ hétvégén megejtem az olajcserét.160-as tárcsa nekem tökéletesen megfelel így is,ahol kell ott megállít.2 éve van benne ugyanaz a kis p.csányi betét,még nem kopott el.váz az 19 colos,én meg 184 centi vagyok,így ebben a formában nekem nagyon kényelmes.talán majd egy rövidebb kormányszárral kipróbálom,ez még a régi vázról került át.nyereggel még lehet játszok majd egy kicsit,de így is jó.piros cuccok még jönnek rá,csak hát véges az anyagi keret:)

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás
repasi szép a Kula de nem kicsi a váz?

bulesz

bulesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 260 hozzászólás

Bár nem engem kérdezel, de én meg vagyok elégedve a 160-as tárcsámmal, pedig már a fékbetét is kopott lehet, meg a tárcsa felülete is elég csúnya.

Köszi szépen a választ, mert éppen ilyen dilemmában vagyok.. :) meg azért is kérdeztem a kollégát, mert az üléscsõ kihúzásából ítélve hasonló méretû lehet, mint én... :)

Arra én is kíváncsi lennék, hogy a Recon SL-t szétkapta-e mielõtt beüzemelte? (nekem is pont ugyanilyen van...)

Köszi,
B.
Don't try this at home!

bardocz

bardocz

törzsvendég

• fórumtag
  • 464 hozzászólás
Bár nem engem kérdezel, de én meg vagyok elégedve a 160-as tárcsámmal, pedig már a fékbetét is kopott lehet, meg a tárcsa felülete is elég csúnya.

bulesz

bulesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 260 hozzászólás

judy3 kicserélõdött recon sl-re

Szia! Grat a szép bicóhoz, lenne egy fontos kérdésem, hogy neked mennyire elég elõre is a 160-as tarcsa mech fekkel?

Köszi,
B.
Don't try this at home!

h0o2a7j6

h0o2a7j6

törzsvendég

• fórumtag
  • 279 hozzászólás
Sala!

Ez a középrész gyári, vagy vmi sufni? :)
/nekem is kellene hasonló.../

irigylem a problémádat :D

amugy a cannondale-em excenteres középpel van

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc

...és fõleg honnan sikerült venned?

bikefun tulajától használtan, amikor bnetvoltam akkor még volt pár darab bent, olyan 14e körül van az ára

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

madve

madve

törzsvendég

• fórumtag
  • 537 hozzászólás
Szép lett Bálint! gratulálok!
olajat cseréltél már benne?

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Nagyon tetszik! Piros stucnikupak, nyeregcsõbilincs, hátra DS2 felni, piros Nova agyak és úgy már tökély! :)

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 hozzászólás
jól mutat ez a fehér recon benne, egyben van.:)