irigylem a problémádat
amugy a cannondale-em excenteres középpel van
hát.. hamár(sajnos) inkább a vitrinbringa státuszhoz áll közelebb, legyen csinos:)
irigylem a problémádat
amugy a cannondale-em excenteres középpel van
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
nem egyszeru ugyanazt a szint kihozni. attol fugg hogy mennyi ideig hagyjak benne a savban a cuucot. a gyartonak eleg odafigyelni arra hogy minden kek kormanya ugyanolyan kek legyen, nemhogy meg masokhoz is igazodnak
A stucni, a váz, a pedál és a nyereg/nyeregcsõ maradt meg egyedül a régi bringából. Na meg az a förmedvény RST omni teleszkóp, nyáron cserére szorul
Mint említettem, ez egy 65.000es Magellan Draco volt, azért tûnnek "teszkósnak" a gyári alkatrészek. Bikepositive mindegyik
Amúgy SKS sárvédõk vannak rajta
A kilométeróra madzagját a héten vágom ki a fenébe, mert eltûnt az órám, így hiába lóg rajta... Most rendeltem hozzá újat
A fékek meg használtan lettek megvéve, így nem igazán akartam átszabni õket, felfogattam, aztán ha lesz több pénzem, méretre vágatok egy másik csövet, ezek már úgyis öregecskék(nota bene a fékhatás így is elég korrekt
)
A kilométeróra madzagja nagyon csúnyán van vezetve. Nem értek a tárcsafék vezetékekhez, de nem feleslegesen hosszú a hátsó? A stucni, nyereg, nyeregcsõ, pedál és a sárvédõ nekem nagyon teszkóssá teszi az egészet. Persze ez nem a "kéne ez a bringa" topik.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
RAUH-Welt
B E G R I F F
mof, az Epicen Chris King hézagolók vannak nem Kcnc. Amúgy a Kcnc minden más márkánál világosabb kék cuccokat csinál, szóval szerintem eléggé eltér.
ahogy nézem kiadta neki szal sehogy
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960ránézésre excenteres a középrész, de lehet csak a fáradtság teszi.
Sala! a láncfeszítést hogyan oldottad meg?