Jelentkezz be Regisztrálj
Ki milyen bringával nyomul?
Írta 2010. április 05. - 10:25
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2010. április 05. - 08:41
Írta 2010. április 04. - 21:15
Sala, Gabe szépek a bicók gratula.
off
az a kcnc kupak kapható csapágy nélkül is? Elvileg külön is kaphatóak a karmok kupakkal + csavar, de sehol nem találtam. Esetleg más "egzotikus" megoldás?
amit linkeltem képet kupakról, az csak a kupak, kormánycsapágy(ha jól értelmeztem, és kormánycsapágyra gondoltál..) nélkül.
amint elhatározom magam és rendelek(ftwbikes), akkor ha gondolod kettõt kérek, és kiküldöm postával neked.
bár.. ahogy elnézem a hope színei közelebb állnak az elképzeléshez.
(eh.. mióta nincs barátnõ, marad pénzem..)
Írta 2010. április 04. - 21:08
azért szerintem senki nem hozott ki 100e forintból egy 9 kg-os montit
fuck me, i'm famous!
Írta 2010. április 04. - 21:03
off
az a kcnc kupak kapható csapágy nélkül is? Elvileg külön is kaphatóak a karmok kupakkal + csavar, de sehol nem találtam. Esetleg más "egzotikus" megoldás?
Írta 2010. április 04. - 21:01
Szerintem simán. Többször megfordult már a fejemben, hogy jó lenne lecserélni a B+ kiegészítõimet. Amit nézegettem a helyére alap ritchey, truva, vagy raceface(bár ez drágább)... háááát igen sokat kellett volna kiadni összesen, és súlyban jóval többre jöttem volna ki, mint a mostani BikePositive-al.B+ is lehet jó.
Írta 2010. április 04. - 20:48
irigylem a problémádat
amugy a cannondale-em excenteres középpel van
hát.. hamár(sajnos) inkább a vitrinbringa státuszhoz áll közelebb, legyen csinos:)
Írta 2010. április 04. - 20:40
Kösz a dicsérõ szavakat.
Írta 2010. április 04. - 20:16
amugy a cannondale-em excenteres középpel van
fuck me, i'm famous!
Írta 2010. április 04. - 20:08
nem egyszeru ugyanazt a szint kihozni. attol fugg hogy mennyi ideig hagyjak benne a savban a cuucot. a gyartonak eleg odafigyelni arra hogy minden kek kormanya ugyanolyan kek legyen, nemhogy meg masokhoz is igazodnak
arra gondoltam, h. házon belül lehetne egyforma árnyalatú a cucc. kcnc hézagolók és hajtómûcsavarok vannak fent, szeretnék még nyeregcsõbilincset(meglepõ módon, a gyári nem teljesen tökéletes..), meg kupakot a stucni fölé.
http://www.ftwbikes....0&q=100&brand=-
míg a hézagoló "foxos" kék, addig a másik két alkatrész.. hát sokkal világosabb és így szerintem eléggé megbontja az egységet.
on
Írta 2010. április 04. - 14:14
Amúgy városi/hétvégi túrázásra használom, megjártam már vele az Ingolstadt-Gyõr távolságot, jól bírta
Írta 2010. április 04. - 13:58
A stucni, a váz, a pedál és a nyereg/nyeregcsõ maradt meg egyedül a régi bringából. Na meg az a förmedvény RST omni teleszkóp, nyáron cserére szorul
Mint említettem, ez egy 65.000es Magellan Draco volt, azért tûnnek "teszkósnak" a gyári alkatrészek. Bikepositive mindegyik
Amúgy SKS sárvédõk vannak rajta
A kilométeróra madzagját a héten vágom ki a fenébe, mert eltûnt az órám, így hiába lóg rajta... Most rendeltem hozzá újat
A fékek meg használtan lettek megvéve, így nem igazán akartam átszabni õket, felfogattam, aztán ha lesz több pénzem, méretre vágatok egy másik csövet, ezek már úgyis öregecskék(nota bene a fékhatás így is elég korrekt
)
Akkor örülök, hogy nem vetted sértésnek a kommentemet. Nem kell feltétlenül drágának lennie a kiegészítõknek, B+ is lehet jó.
Írta 2010. április 04. - 13:45
A kilométeróra madzagja nagyon csúnyán van vezetve. Nem értek a tárcsafék vezetékekhez, de nem feleslegesen hosszú a hátsó? A stucni, nyereg, nyeregcsõ, pedál és a sárvédõ nekem nagyon teszkóssá teszi az egészet. Persze ez nem a "kéne ez a bringa" topik.
A stucni, a váz, a pedál és a nyereg/nyeregcsõ maradt meg egyedül a régi bringából. Na meg az a förmedvény RST omni teleszkóp, nyáron cserére szorul
Mint említettem, ez egy 65.000es Magellan Draco volt, azért tûnnek "teszkósnak" a gyári alkatrészek. Bikepositive mindegyik
Amúgy SKS sárvédõk vannak rajta
A kilométeróra madzagját a héten vágom ki a fenébe, mert eltûnt az órám, így hiába lóg rajta... Most rendeltem hozzá újat
A fékek meg használtan lettek megvéve, így nem igazán akartam átszabni õket, felfogattam, aztán ha lesz több pénzem, méretre vágatok egy másik csövet, ezek már úgyis öregecskék
K
K
K
K
Remélem így már mûködnek... Köszi MaTT az utolsó kép linkelését!
Írta 2010. április 04. - 11:19
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2010. április 04. - 10:46
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2010. április 04. - 10:27
mof, az Epicen Chris King hézagolók vannak nem Kcnc. Amúgy a Kcnc minden más márkánál világosabb kék cuccokat csinál, szóval szerintem eléggé eltér.
ó.. pedig egész hasonló árnyalatú mint a kcnc(nekem ilyenek vannak).
nem értem miért nem lehet egyforma színmélységû alkatrészeket készíteni..
Írta 2010. április 04. - 10:02
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
Írta 2010. április 04. - 09:26
Írta 2010. április 04. - 03:47
ami eddig van
Kona Stab Deluxe 2008
RockShox Boxxer Race 2008
Fox DHX 5.0
Ringlé Abbah DH
amilyen alkatrészek tervezve vannak.
városi SS két héten belül:
alkatrészlista, már csak pár apróság kell
Írta 2010. április 04. - 01:25
ahogy nézem kiadta neki szal sehogy
Huhh, én ezt kikérném magamnak a helyében.
Szépek a gépek, látom most, hogy lassan tavaszodik, mindenki belehúzott.

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére