Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19054 hozzászólás a témában

bulesz

bulesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 260 hozzászólás

Alakul az új bringám:
Posted Image

Még kell valami fekete kényelmes markolat, nincs rajta a pedál (shimano 520) és be kell állítani az elsõ váltót. Ja meg a hátsó tagon belõni a levegõ nyomást.
Véleményetek?
További képek: Picasa Web Albums - M

nagyon szép bicó! viseld egészséggel! :)

De fotózd le a másik oldalról is, hadlássuk azt a szép SLX-et és a váltót... ;)
Don't try this at home!

bulesz

bulesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 260 hozzászólás

de tok jo lenne ha azutan nyilatkoznal rola hogy konkretan elkezdted hasznalni...

nem kivanok rosszat, de sok alkatreszt lattunk mar ami szep volt, es az adatok alapjan teljesen jo, csak aztan hasznalat kozben meg kijottek a hibak. szal ha mar beletoltal parezer km-t, es meg mindig ugy gondolod hogy jo vetel volt, akkor kellene ezeket az odakat zengeni.

meg ahogy nezem nem csak engem irital picit ez a folyamatos Fulcrum ajnarozas.

ok, habár azt is leírtam, hogy tapasztalatok (felhasznalok, akiknek ilyen kerekük van) alapján dönttem emellett...
nem tudtam, hogy gond, ha leírom a véleményemet, miközben egy kollégának felmerült a kerékvásárlási kérdés...

még többeket meg lehet nem _csak az_ irritál :D

??? que?
Don't try this at home!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.276 hozzászólás

Csúnya. Druszám ezért biztos "szeretni" fog.:)

eddig is tudtuk nincs íízlésed :)

furcsa ilyen nagyobb méretben. olyan kis csirkének tûník benne a revelation.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Csúnya. Druszám ezért biztos "szeretni" fog.:)

Boros_Mókus

Boros_Mókus

vendég

• fórumtag
  • 217 hozzászólás
Alakul az új bringám:
Posted Image

Még kell valami fekete kényelmes markolat, nincs rajta a pedál (shimano 520) és be kell állítani az elsõ váltót. Ja meg a hátsó tagon belõni a levegõ nyomást.
Véleményetek?
További képek: Picasa Web Albums - M
Az az igazi legény, aki a tizenkilencre lapot kér!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Erre való a tiltó lista.
Mondjuk aki moderátor az nem teheti meg. :)

A sebesség mindent megold.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
meg szvsz, ha van pénze az illetõnek rá, akkor a Mavic SLR k.rvajó kerék..

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
még többeket meg lehet nem _csak az_ irritál :D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
de tok jo lenne ha azutan nyilatkoznal rola hogy konkretan elkezdted hasznalni...

nem kivanok rosszat, de sok alkatreszt lattunk mar ami szep volt, es az adatok alapjan teljesen jo, csak aztan hasznalat kozben meg kijottek a hibak. szal ha mar beletoltal parezer km-t, es meg mindig ugy gondolod hogy jo vetel volt, akkor kellene ezeket az odakat zengeni.

YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

bulesz

bulesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 260 hozzászólás

Igen jól látod! :o) Az elsõ két épített bringámat kivéve (20-22 éve volt) mindig fekete-piros-szürke-fehér kombinációban voltak a bringáim. (Az utolsó outimat amit a pincébõl loptak el '94-ben külön piros-feketére fényeztettem.

Mindenkinek köszi a tippeket, a keréképítés márcsak azért is tetszik, mert az ahhoz kellõ alkatrészeket be lehet szerezni szépen fokozatosan. (Az asszony sem borul ki ha a mostani költésem után nem szórok el megint 100-valahány ezret egy újabb bármire a bringámhoz. )

Xt vagy Mavic agy + Dt Swiss felni és küllõk? Talán jó iránynak tûnik...

:) jaja ismerõs... én egyébként anno pontosan azért vettem Fulcrum kereket, mert minõségben nagyon komoly (iparis agyak, felnik, küllõk) és árban nem olyan vészes ehhez a minõséghez képest (RedMetal 50 korül ebayrõl 40 - RedMetal 10 olyan 35-40 között)

Fûzetve sem lehetne sztem ilyen tudású kereket olcsóbban kihozni...

Én is XT agyakon filóztam, majd bejött a képbe DT kerekes Speci/Shimano agyas kerék és végül a Fulcrum mellett döntöttem a súly/erõ és karbantartás igénytelenség miatt.

Az számomra elég meggyõzõ volt, amikor egy srác írta, hogy 18e kmt ment vele anélkül, hogy hozzá kellett volna nyúlnia.. ;)

Már alig várom, hogy én is kipróbálhassam az enyémet... :)

Persze vannak ennél jobbak, csak éppen nem ennyiért..
Don't try this at home!

papabear

papabear

vendég

• fórumtag
  • 197 hozzászólás
Igen jól látod! :o) Az elsõ két épített bringámat kivéve (20-22 éve volt) mindig fekete-piros-szürke-fehér kombinációban voltak a bringáim. (Az utolsó outimat amit a pincébõl loptak el '94-ben külön piros-feketére fényeztettem.

Mindenkinek köszi a tippeket, a keréképítés márcsak azért is tetszik, mert az ahhoz kellõ alkatrészeket be lehet szerezni szépen fokozatosan. (Az asszony sem borul ki ha a mostani költésem után nem szórok el megint 100-valahány ezret egy újabb bármire a bringámhoz. )

Xt vagy Mavic agy + Dt Swiss felni és küllõk? Talán jó iránynak tûnik...
Hegyibringás = Kerekes Jeti

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
papabear tetszik a bringád, de látom ragaszkodsz a színekhez :)
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

Aszondod? Mi a baj vele? Nincs tapasztalatom benne, (meg még pnzem sincs rá), szal segítenél, ha leírnád. A másik jelöltem a Mavic SLR azzal jobban járok?

Az a bajon vele hogy megvettem és már az elején se volt tökéletes, kotyogott vagy rágott 3 azaz három hónap után berohadt az összes csapágy (ekkoriban mésg nem sokat mentem sárban) elöl 2 hátul 4 . Mivel nem szabvány méretûek csak a sajátja jó bele, a Bikernél azt mondták mivel forgó alkatrész így nincs rá garancia (mi nem forog egy kerékszettben? ) . Anyag költséget kértek csak 9000ft, munkadíjat nem, ugyan olyan rossz nem lehet be állítani mivel rág vagy lötyög, azóta csak országúti kerékszettnek neveztem ki és esõben sem használom.
Fûzettem Xt aggyal dt küllõvel és 23-as syncross felnivel kerekeket azóta jók ( igaz a hátsó felnim körbe repedt azonban rögtön cserélték garanciálisan. Az xt agyak tömítésérõl csak felsõ fokon tudok nyilatkozni 4 hónapos sarazás után szét akartam szedni át zsírozni , levetem a tömítést és a zsír ugyanolyan szép fényû volt mint amikor a pisztolyból kinyomtam így visszaraktam a tömítést és kész volt a karbantartás 2 hónap múlva szedtem szét az agyakat és akkor sem volt egy gramm kosz sem az agyakban. Uff szóltam.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Abba Industry 9 megy, ha rám szakad az OTP:)

Utólag belegondoltam, hogy a mostani kerékszettem ára is vetekszik egy jobb fajta kerékpár árával.:) A cseréjét csak esztétikai okok indokolnák, minõségi semmi esetre sem.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Ha már kerék akkor DT Swiss. A fél társaság nálunk ezekkel megy (240s Kivéve Zéé :) ), és mindenki messzemenõen elégedett.
Ha lenne sok zsé akkor én ezt venném: DT Swiss - XRC 1250

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Abba Industry 9 megy, ha rám szakad az OTP:)

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Nee...pedig a Turnerbe is menne a Fulcrum :)

Papabear, én a helyedben biztosan fûzetném a kereket, nem valami gyárit vennék. Nem mintha baj lenne velük, de ha Te választhatod az agyakat, a küllõket, a küllõanyákat, a felniket mégiscsak jobban hozzád nõ. Meg egyedibb is, ha ez szempontnak tekinthetõ.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
A Fulcrum-on kívül is van világ...;)

Troy

Troy

törzsvendég

• fórumtag
  • 252 hozzászólás
A Fulcrum kerekeknél jobban futó kerekek nincsenek talán, a kimagasló agyak miatt! Hátrányuk, hogy picit nehezek, viszont nagyon erösek és merevek! Én nekem nagyon bejött a Fulcrum :)

papabear

papabear

vendég

• fórumtag
  • 197 hozzászólás
Ok, minden 5letet szívesen fogadok! :o)
Hegyibringás = Kerekes Jeti