Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19054 hozzászólás a témában

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

...és ebbõl azt a következtetést "merem" levonni, hogy nem lehet olyan béna, mint amilyennek ti próbáljátok meg (szintén zéró tapasztalattal) beállítani?

Idézz! Pontosan, hogy ki és mikor próbálta bénának bemutatni a Fulcrumot!

bulesz

bulesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 260 hozzászólás

Milyen érdekes, hogy az még véletlenül se jut eszedbe, hogy magadban keresd a hibát.
A Fulcrum egyáltalán nincs feketelistán, max. a te "megalapozatlan" állításaid, kijelentéseid.

Konkrétan mire gondolsz? mi a megalapozatlan? az, hogy állandóan le vagyok hurrogva, vagy az, hogy jó kerékszettnek tartom a Fulcrumot több nemzetközi szájton elérhetõ véleményre "megalapozva" ?? Valamint az "megalapozatlan állítás" (tény), hogy a négyszeres VB gyõztes srác és az Orbea csapat is Fulcrum kerékkel nyomul, és ebbõl azt a következtetést "merem" levonni, hogy nem lehet olyan béna, mint amilyennek ti próbáljátok meg (szintén zéró tapasztalattal) beállítani?

Nyilván ha több százezret kérnek egy kerékszettért azt illik úgy megcsinálni hogy kibírjon egy versenyt is. Itt viszont arról van szó hogy ha nem vagy szponzorált, érdemesebb olyat venni ami egy egész szezont is kibír, ne-adjisten éveket is.

így van, éppen ezért vettem RM 5-öt (44ért, ennyiért nem igazán kaptam/építhettem volna jobb kerekeket...), ugyanis híresen igénytelen, erõs, és megbízható... megvettem, kipróbálom és majd miután megettem a pudingot, meglátujk...de az sem hiszem, hogy véletlen, hogy nem találkoztam egyetlen egy negatív véleménnyel sem! ez aztán a megalapozatlan állítás a javából....
Don't try this at home!

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Szerintem az én kerekemmel is megnyerte volna, sõt lehet hogy megköveznek, de akár milyen középkategóriájú kerékszettel.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

De úgy látom igazából tök mindegy mit írok, mert nálatok valamiért feketelistán van a Fulcrum...csak tudnám miért...

Milyen érdekes, hogy az még véletlenül se jut eszedbe, hogy magadban keresd a hibát.
A Fulcrum egyáltalán nincs feketelistán, max. a te "megalapozatlan" állításaid, kijelentéseid.

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

Nem azt mondtam, hogy õ választotta, hanem, cska annyit, hogy ha VB-t tudott nyerni, akkor csak nem lehet olyan szr aza kerékszett... nem hinném, ha verseny közben bekapna pár 8ast meg tojást akkor is így teljesített volna...

De úgy látom igazából tök mindegy mit írok, mert nálatok valamiért feketelistán van a Fulcrum...csak tudnám miért...

Nyilván ha több százezret kérnek egy kerékszettért azt illik úgy megcsinálni hogy kibírjon egy versenyt is. Itt viszont arról van szó hogy ha nem vagy szponzorált, érdemesebb olyat venni ami egy egész szezont is kibír, ne-adjisten éveket is.

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

bulesz

bulesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 260 hozzászólás

Azzal megy, amit aláraknak. Sok beleszólása nincs, max. ha õ hozza a szponzort.

Nem azt mondtam, hogy õ választotta, hanem, cska annyit, hogy ha VB-t tudott nyerni, akkor csak nem lehet olyan szr aza kerékszett... nem hinném, ha verseny közben bekapna pár 8ast meg tojást akkor is így teljesített volna...

Don't try this at home!

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Ott a pont. Meg lehet nézni Steve Peat világbajnoki gépét, mit kapott a kerék az amúgy könnyû canberrai VK pályán. Utána ment is az a felni a kukába.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
azert lett ezzel vilagbajnok, mert ok szponzoraltak. ha a mavic szponzoralna vagy a shimano akkor azzal nyer. vagy vagy stb

raadasul ha alatta meg tonkre, akkor semmi gond, kap egy uj szettet. de nekunk azt sosem mondjak meg hogy ezgy szezon alatt hany szettet csereltek ki neki
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

De biztos nem véletlenül ment ezzel a kerékszettel Julien Absalon 2007-es XC világbajnok... csak nem lehet akkora fos... ;)

Azzal megy, amit aláraknak. Sok beleszólása nincs, max. ha õ hozza a szponzort.

bulesz

bulesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 260 hozzászólás

Hát utána néztem, ha már ennyire megy oda vissza ez a fulcrumozás :-)

Az ára azért nem gyenge a red metal zero.-nak.

Ami a legszebb, a súlya sem. 752 az elsõkerék 910 a hátsó. 1662 gramm párban. Ezért a pénzért /700 euro/ szerintem nehéz, nem egy jó vétel.

Dt swiss xr 1450-et a súlya is ennyi most megkapod 650 euroért.

Szerintem klasszisokkal jobb vétel. Nekem 1,5 éve van meg, s még nem kellett hozzányulni, pedig kapott rendesen. Mondjuk a grafikája elég fos.......

Jaja az biztos, hogy annyiért már egy normális komplett cangát is lehet kapni.. :)

De biztos nem véletlenül ment ezzel a kerékszettel Julien Absalon 2007-es XC világbajnok... csak nem lehet akkora fos... ;)

Feltöltött kép

De az tény, hogy most inkább a 700 ojrót választanám.. :)
Don't try this at home!

troger

troger

törzsvendég

• fórumtag
  • 296 hozzászólás
Hát utána néztem, ha már ennyire megy oda vissza ez a fulcrumozás :-)

Az ára azért nem gyenge a red metal zero.-nak.

Ami a legszebb, a súlya sem. 752 az elsõkerék 910 a hátsó. 1662 gramm párban. Ezért a pénzért /700 euro/ szerintem nehéz, nem egy jó vétel.

Dt swiss xr 1450-et a súlya is ennyi most megkapod 650 euroért.

Szerintem klasszisokkal jobb vétel. Nekem 1,5 éve van meg, s még nem kellett hozzányulni, pedig kapott rendesen. Mondjuk a grafikája elég fos.......
Merida a nyugat dácsiája, de jó a garis ügyintézése

bulesz

bulesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 260 hozzászólás
Megelõlegezek egy OFF jelet...OFF:

Abban egyet értek, h írni bárki irhat bármit, h jajj egy német gyerek azt irta h ilyen csillagos fasza....
Az ember arrol ir véleményt amit tapasztalt....tudod a puding próbája az evés ;)

igen, nyilván nem csak egy vélemény számít...de az már nem hinném, hogy véletlen, hogy több szájton (p. MTBR, Evans, ChainReaction) találni több felhasználói véleményeket és egyöntetûen istenítik...
És ebben mi olyan nagy baj, hogy ezeket megosztom azzal, akit érdekel a téma (pl. kereket tervez venni, építeni...)
Troy kolléga tapasztalatból írta a véleményét és az jött le, hogy igen csak meg van elégedve a kerékkel...vagy az más? :)

/OFF

De ne kanyarodjunk el a bicajos témától...ez a topik nem errõl szól, ha jól sejtem...én azért javasoltam a kereket, mert sztem Papabear fekete/piros/fehér kombójához nagyon durván passzolna a Fulcrum kerékszett...

Remélem kb 2héten belül fogok tudni valamilyen infót mondani a Fulcrum red metal zero red-black kerékszettjérõl ugyanis ilyet rendeltem én is kiváncsi vagyok rá.Használtam crossmax slr-t is igaz v-fékeset de valamennyire lefogom tudni szürni a tapasztalatokat,mondjuk ezt ilyen rövid idõn belül elég nehéz de hátha.

Mivel nekem nincsen Fulcrum fóbiám, sõt szerencsére semmilyen fóbiám sincs, így személy szerint nagyon kiváncsian várom a tapasztalatodat a "pudingról"! ;)

De amiket olvastam róla, az alapján nagyon durva kerékszett lehet.. :)
Don't try this at home!

joshua

joshua

vendég

• fórumtag
  • 225 hozzászólás
Remélem kb 2héten belül fogok tudni valamilyen infót mondani a Fulcrum red metal zero red-black kerékszettjérõl ugyanis ilyet rendeltem én is kiváncsi vagyok rá.Használtam crossmax slr-t is igaz v-fékeset de valamennyire lefogom tudni szürni a tapasztalatokat,mondjuk ezt ilyen rövid idõn belül elég nehéz de hátha.

Boros_Mókus

Boros_Mókus

vendég

• fórumtag
  • 217 hozzászólás

Osztom VV véleményét nekem se jön be, ez van.

Hát kinek a pap, kinek a paplan. Ízlés dolga. Különben mindenkinek ugyan olyan brinyója lenne, és az uncsi volna. :D
Tigger: Kicsit hülye szögbõl fényképeztem, nem csirke az hidd el.
Köszi a dicsérõ szavakat is!
Az az igazi legény, aki a tizenkilencre lapot kér!

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Abban egyet értek, h írni bárki irhat bármit, h jajj egy német gyerek azt irta h ilyen csillagos fasza....
Az ember arrol ir véleményt amit tapasztalt....tudod a puding próbája az evés ;)

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Megjegyzem klubtársamnak elég sok baja volt a Fulcrum kerékszettjével. Meg nem mondom melyik modell, de 600ezres karbon Rock Machine-ben van.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

Csúnya. Druszám ezért biztos "szeretni" fog.:)

Osztom VV véleményét nekem se jön be, ez van.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

bulesz

bulesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 260 hozzászólás

Nagyon OFF:

Nem kitilt, csak szamara nem jeleniti meg az uzeneteid...

ON.

jah, vili, már vissza is szívtam ;)
Don't try this at home!

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 hozzászólás

ez egészen elképesztõ, hogy ilyen alapján kitiltanál/tok valakit...

Nagyon OFF:

Nem kitilt, csak szamara nem jeleniti meg az uzeneteid...

ON.

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás
szép a Dawg!
én is nézegettem ezt a vázat, és a színe még most is nagyonnagyon..