És a Dt kerék csúcs, bár még nem mentem vele
Izomtéridõninja-geológus!
Huha, az azért már drágább cucc. X1800-as szettet láttam most 68-ért, bár valószínû annyi se lesz rá az idén.Alex: DT Swiss - M 1600 Az 1600-as szériában vannak 240s agyak.
De az eredeti téma sem ez, hanem: Ki milyen bringával nyomul....
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
én nem cseszegetni akarlak, de abban a kategóriában, amit az élversenyzõk használnak, túl sok különbség nincs az alkatrészek közt.
tehát lehet az metal zero, slr vagy akár valami csúcs dt kerék, az eredmény nem változik.
és mivel nincs nagy különbség, ezért azzal megy a szegény csórikám, amit odaadnak neki... de a célt elérik vele, élõ példa vagy rá Te is - ebbõl arra következtetsz, hogy jó és megveszed az alacsonyabb kategóriájút. ami természetesen nem ugyanazt a minõségi kategóriát képviseli, mint a nagytesója.
nem személyeskedni akartam, csak hoztam egy példát, ezt leírhatnám akármi mással is egyébként...
kela
szerintem túlreagáltad a dolgot kicsit
bulesz, nem szeretném, ha úgy vennéd, hogy most még egy ember beléd akar rúgni, de vedd már észre, hogy az embereknek az a baja veled, hogy elvakult vagy. Ez látszik abból, hogy hangoztatod, hogy olvastad, hogy a Fulcrum szuper, mert egy belga csávó ment vele 18000 km-t és nincs semmi baja. Csinálj egy objektív böngészést és meglátod, hogy bármilyen kerékszettrõl fogsz találni hasonló pozitív véleményt, és negatívat is, és biztos vagyok benne, hogy a Fulcrumról is. És azt sem érted meg, hogy senkinek nincs baja a Fulcrummal, tudjuk, hogy egy jó nevû termék. Kicsit olyan ez, mint amikor egy kisgyerek kap egy játékautót és ha az pl. egy BMW, akkor szerinte a BMW a legjobb autó, de ha Mercit kapott volna...
igazad van, de elég szar napom van, és még a fórumon is ilyen f@szságokat kell olvasnom, ahelyett, hogy mindenki linkelné, éppen mivel nyomul.kela
szerintem túlreagáltad a dolgot kicsit
Térjünk csak ide vissza! X 1800 ha jól emlékszem? Azokban 240s agyak vannak?Ha már kerék akkor DT Swiss. A fél társaság nálunk ezekkel megy (240s Kivéve Zéé
), és mindenki messzemenõen elégedett.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
én nem cseszegetni akarlak, de abban a kategóriában, amit az élversenyzõk használnak, túl sok különbség nincs az alkatrészek közt.... azért lehet a Zeroban valami, ha világklasszisok használják... nyilván bármennyire is nyokmatnák a szponzorok, ha nem lehet vele jól menni más típust/márkát választanának. Én nem is ezt az osztályt nézegettem, a felsõ kategóriás kerekekben semmilyen tapasztalatom sincs, mivel pénzem sem lenne rá... az alsó/közép kategóriát veséztem ki, mikor az volt a tét, hogy 44e Ft ból mi a legjobb kihozható kerék a SZÁMOMRA.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Most rohanok Fulcrumot venni, a Hope/DT agyakat ill. MAvic felniket meg mindenki dobálja ki az ablakon...