...és ebbõl azt a következtetést "merem" levonni, hogy nem lehet olyan béna, mint amilyennek ti próbáljátok meg (szintén zéró tapasztalattal) beállítani?
Idézz! Pontosan, hogy ki és mikor próbálta bénának bemutatni a Fulcrumot!
...és ebbõl azt a következtetést "merem" levonni, hogy nem lehet olyan béna, mint amilyennek ti próbáljátok meg (szintén zéró tapasztalattal) beállítani?
Milyen érdekes, hogy az még véletlenül se jut eszedbe, hogy magadban keresd a hibát.
A Fulcrum egyáltalán nincs feketelistán, max. a te "megalapozatlan" állításaid, kijelentéseid.
Nyilván ha több százezret kérnek egy kerékszettért azt illik úgy megcsinálni hogy kibírjon egy versenyt is. Itt viszont arról van szó hogy ha nem vagy szponzorált, érdemesebb olyat venni ami egy egész szezont is kibír, ne-adjisten éveket is.
De úgy látom igazából tök mindegy mit írok, mert nálatok valamiért feketelistán van a Fulcrum...csak tudnám miért...
Nem azt mondtam, hogy õ választotta, hanem, cska annyit, hogy ha VB-t tudott nyerni, akkor csak nem lehet olyan szr aza kerékszett... nem hinném, ha verseny közben bekapna pár 8ast meg tojást akkor is így teljesített volna...
De úgy látom igazából tök mindegy mit írok, mert nálatok valamiért feketelistán van a Fulcrum...csak tudnám miért...
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Azzal megy, amit aláraknak. Sok beleszólása nincs, max. ha õ hozza a szponzort.
RAUH-Welt
B E G R I F F
De biztos nem véletlenül ment ezzel a kerékszettel Julien Absalon 2007-es XC világbajnok... csak nem lehet akkora fos...
Hát utána néztem, ha már ennyire megy oda vissza ez a fulcrumozás :-)
Az ára azért nem gyenge a red metal zero.-nak.
Ami a legszebb, a súlya sem. 752 az elsõkerék 910 a hátsó. 1662 gramm párban. Ezért a pénzért /700 euro/ szerintem nehéz, nem egy jó vétel.
Dt swiss xr 1450-et a súlya is ennyi most megkapod 650 euroért.
Szerintem klasszisokkal jobb vétel. Nekem 1,5 éve van meg, s még nem kellett hozzányulni, pedig kapott rendesen. Mondjuk a grafikája elég fos.......
Abban egyet értek, h írni bárki irhat bármit, h jajj egy német gyerek azt irta h ilyen csillagos fasza....
Az ember arrol ir véleményt amit tapasztalt....tudod a puding próbája az evés
Remélem kb 2héten belül fogok tudni valamilyen infót mondani a Fulcrum red metal zero red-black kerékszettjérõl ugyanis ilyet rendeltem én is kiváncsi vagyok rá.Használtam crossmax slr-t is igaz v-fékeset de valamennyire lefogom tudni szürni a tapasztalatokat,mondjuk ezt ilyen rövid idõn belül elég nehéz de hátha.
Osztom VV véleményét nekem se jön be, ez van.
Csúnya. Druszám ezért biztos "szeretni" fog.
Nagyon OFF:
Nem kitilt, csak szamara nem jeleniti meg az uzeneteid...
ON.
ez egészen elképesztõ, hogy ilyen alapján kitiltanál/tok valakit...