Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19084 hozzászólás a témában

troger

troger

törzsvendég

• fórumtag
  • 296 hozzászólás
Hát utána néztem, ha már ennyire megy oda vissza ez a fulcrumozás :-)

Az ára azért nem gyenge a red metal zero.-nak.

Ami a legszebb, a súlya sem. 752 az elsõkerék 910 a hátsó. 1662 gramm párban. Ezért a pénzért /700 euro/ szerintem nehéz, nem egy jó vétel.

Dt swiss xr 1450-et a súlya is ennyi most megkapod 650 euroért.

Szerintem klasszisokkal jobb vétel. Nekem 1,5 éve van meg, s még nem kellett hozzányulni, pedig kapott rendesen. Mondjuk a grafikája elég fos.......
Merida a nyugat dácsiája, de jó a garis ügyintézése

bulesz

bulesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 260 hozzászólás
Megelõlegezek egy OFF jelet...OFF:

Abban egyet értek, h írni bárki irhat bármit, h jajj egy német gyerek azt irta h ilyen csillagos fasza....
Az ember arrol ir véleményt amit tapasztalt....tudod a puding próbája az evés ;)

igen, nyilván nem csak egy vélemény számít...de az már nem hinném, hogy véletlen, hogy több szájton (p. MTBR, Evans, ChainReaction) találni több felhasználói véleményeket és egyöntetûen istenítik...
És ebben mi olyan nagy baj, hogy ezeket megosztom azzal, akit érdekel a téma (pl. kereket tervez venni, építeni...)
Troy kolléga tapasztalatból írta a véleményét és az jött le, hogy igen csak meg van elégedve a kerékkel...vagy az más? :)

/OFF

De ne kanyarodjunk el a bicajos témától...ez a topik nem errõl szól, ha jól sejtem...én azért javasoltam a kereket, mert sztem Papabear fekete/piros/fehér kombójához nagyon durván passzolna a Fulcrum kerékszett...

Remélem kb 2héten belül fogok tudni valamilyen infót mondani a Fulcrum red metal zero red-black kerékszettjérõl ugyanis ilyet rendeltem én is kiváncsi vagyok rá.Használtam crossmax slr-t is igaz v-fékeset de valamennyire lefogom tudni szürni a tapasztalatokat,mondjuk ezt ilyen rövid idõn belül elég nehéz de hátha.

Mivel nekem nincsen Fulcrum fóbiám, sõt szerencsére semmilyen fóbiám sincs, így személy szerint nagyon kiváncsian várom a tapasztalatodat a "pudingról"! ;)

De amiket olvastam róla, az alapján nagyon durva kerékszett lehet.. :)
Don't try this at home!

joshua

joshua

vendég

• fórumtag
  • 225 hozzászólás
Remélem kb 2héten belül fogok tudni valamilyen infót mondani a Fulcrum red metal zero red-black kerékszettjérõl ugyanis ilyet rendeltem én is kiváncsi vagyok rá.Használtam crossmax slr-t is igaz v-fékeset de valamennyire lefogom tudni szürni a tapasztalatokat,mondjuk ezt ilyen rövid idõn belül elég nehéz de hátha.

Boros_Mókus

Boros_Mókus

vendég

• fórumtag
  • 217 hozzászólás

Osztom VV véleményét nekem se jön be, ez van.

Hát kinek a pap, kinek a paplan. Ízlés dolga. Különben mindenkinek ugyan olyan brinyója lenne, és az uncsi volna. :D
Tigger: Kicsit hülye szögbõl fényképeztem, nem csirke az hidd el.
Köszi a dicsérõ szavakat is!
Az az igazi legény, aki a tizenkilencre lapot kér!

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Abban egyet értek, h írni bárki irhat bármit, h jajj egy német gyerek azt irta h ilyen csillagos fasza....
Az ember arrol ir véleményt amit tapasztalt....tudod a puding próbája az evés ;)

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Megjegyzem klubtársamnak elég sok baja volt a Fulcrum kerékszettjével. Meg nem mondom melyik modell, de 600ezres karbon Rock Machine-ben van.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

Csúnya. Druszám ezért biztos "szeretni" fog.:)

Osztom VV véleményét nekem se jön be, ez van.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

bulesz

bulesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 260 hozzászólás

Nagyon OFF:

Nem kitilt, csak szamara nem jeleniti meg az uzeneteid...

ON.

jah, vili, már vissza is szívtam ;)
Don't try this at home!

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 hozzászólás

ez egészen elképesztõ, hogy ilyen alapján kitiltanál/tok valakit...

Nagyon OFF:

Nem kitilt, csak szamara nem jeleniti meg az uzeneteid...

ON.

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás
szép a Dawg!
én is nézegettem ezt a vázat, és a színe még most is nagyonnagyon..

bulesz

bulesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 260 hozzászólás

Alakul az új bringám:
Feltöltött kép

Még kell valami fekete kényelmes markolat, nincs rajta a pedál (shimano 520) és be kell állítani az elsõ váltót. Ja meg a hátsó tagon belõni a levegõ nyomást.
Véleményetek?
További képek: Picasa Web Albums - M

nagyon szép bicó! viseld egészséggel! :)

De fotózd le a másik oldalról is, hadlássuk azt a szép SLX-et és a váltót... ;)
Don't try this at home!

bulesz

bulesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 260 hozzászólás

de tok jo lenne ha azutan nyilatkoznal rola hogy konkretan elkezdted hasznalni...

nem kivanok rosszat, de sok alkatreszt lattunk mar ami szep volt, es az adatok alapjan teljesen jo, csak aztan hasznalat kozben meg kijottek a hibak. szal ha mar beletoltal parezer km-t, es meg mindig ugy gondolod hogy jo vetel volt, akkor kellene ezeket az odakat zengeni.

meg ahogy nezem nem csak engem irital picit ez a folyamatos Fulcrum ajnarozas.

ok, habár azt is leírtam, hogy tapasztalatok (felhasznalok, akiknek ilyen kerekük van) alapján dönttem emellett...
nem tudtam, hogy gond, ha leírom a véleményemet, miközben egy kollégának felmerült a kerékvásárlási kérdés...

még többeket meg lehet nem _csak az_ irritál :D

??? que?
Don't try this at home!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

eddig is tudtuk nincs íízlésed :)

furcsa ilyen nagyobb méretben. olyan kis csirkének tûník benne a revelation.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Boros_Mókus

Boros_Mókus

vendég

• fórumtag
  • 217 hozzászólás
Alakul az új bringám:
Feltöltött kép

Még kell valami fekete kényelmes markolat, nincs rajta a pedál (shimano 520) és be kell állítani az elsõ váltót. Ja meg a hátsó tagon belõni a levegõ nyomást.
Véleményetek?
További képek: Picasa Web Albums - M
Az az igazi legény, aki a tizenkilencre lapot kér!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Erre való a tiltó lista.
Mondjuk aki moderátor az nem teheti meg. :)

A sebesség mindent megold.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
meg szvsz, ha van pénze az illetõnek rá, akkor a Mavic SLR k.rvajó kerék..

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
még többeket meg lehet nem _csak az_ irritál :D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
de tok jo lenne ha azutan nyilatkoznal rola hogy konkretan elkezdted hasznalni...

nem kivanok rosszat, de sok alkatreszt lattunk mar ami szep volt, es az adatok alapjan teljesen jo, csak aztan hasznalat kozben meg kijottek a hibak. szal ha mar beletoltal parezer km-t, es meg mindig ugy gondolod hogy jo vetel volt, akkor kellene ezeket az odakat zengeni.

YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

bulesz

bulesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 260 hozzászólás

Igen jól látod! :o) Az elsõ két épített bringámat kivéve (20-22 éve volt) mindig fekete-piros-szürke-fehér kombinációban voltak a bringáim. (Az utolsó outimat amit a pincébõl loptak el '94-ben külön piros-feketére fényeztettem.

Mindenkinek köszi a tippeket, a keréképítés márcsak azért is tetszik, mert az ahhoz kellõ alkatrészeket be lehet szerezni szépen fokozatosan. (Az asszony sem borul ki ha a mostani költésem után nem szórok el megint 100-valahány ezret egy újabb bármire a bringámhoz. )

Xt vagy Mavic agy + Dt Swiss felni és küllõk? Talán jó iránynak tûnik...

:) jaja ismerõs... én egyébként anno pontosan azért vettem Fulcrum kereket, mert minõségben nagyon komoly (iparis agyak, felnik, küllõk) és árban nem olyan vészes ehhez a minõséghez képest (RedMetal 50 korül ebayrõl 40 - RedMetal 10 olyan 35-40 között)

Fûzetve sem lehetne sztem ilyen tudású kereket olcsóbban kihozni...

Én is XT agyakon filóztam, majd bejött a képbe DT kerekes Speci/Shimano agyas kerék és végül a Fulcrum mellett döntöttem a súly/erõ és karbantartás igénytelenség miatt.

Az számomra elég meggyõzõ volt, amikor egy srác írta, hogy 18e kmt ment vele anélkül, hogy hozzá kellett volna nyúlnia.. ;)

Már alig várom, hogy én is kipróbálhassam az enyémet... :)

Persze vannak ennél jobbak, csak éppen nem ennyiért..
Don't try this at home!