akkor mégis igaz a hír a kerékméretről?
Jelentkezz be Regisztrálj

Ki milyen bringával nyomul?
Írta 2019. március 25. - 09:38

Írta 2019. március 24. - 21:13

remélem láthatók a képek
https://photos.googl...Wpib0lkRDN3UnFB
gyári :
https://superiorbike...ellow-black-red
ami alakult :
judy---reba
396-os fékek--slx
deore váltó karok--slx karok
puttó tárcsák----rt 64
és majd még egy nyereg, meg egy dropper cső
később meg tl kerék
Bikertigger módosította - 2019. március 24. - 21:19
- Rabbit és zeezoltano kedveli ezt
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2019. március 08. - 10:45

hat annyi penzert legyen is jo milyen fekpofakat hasznalsz? a fektarcsa kialakitasa a fekerot kevesbe befolyasolja, inkabb az szamit, hogy optimalis homersekleti tartomanyban tud e maradni (ami passzol a fek karakterehez).
ugy latom mar van karbon verzioja is.
arn módosította - 2019. március 08. - 10:56
Írta 2019. március 08. - 10:27

1-2x megjárattam már a cajgát. Csatolok egy ma reggeli fotót. (Hja, threshold edzést nyomtam - aki résztávozott már így, csak az tudja, milyen finom is az!)
Viszonylag kevés Trickstuff fék lehet az országban és lehet, érdekel valakit, milyen. Srácok, ez FÉK! Gagyi KCNC minimalista, 14-ajrós tárcsákkal használom, ami biztosan ront a fék hatékonyságán. De ez a cucc valahogy nagyon fog, a németek laborban végzett mérései nem véletlenül hozták ki másfélszer erősebbnek, mint a legtöbb high-end, XTR, csúcs-Avid, Formula és társaik!
zscs módosította - 2019. március 08. - 10:30
- dzsonhee, arn és macskajajj kedveli ezt
Írta 2019. február 27. - 09:29

Hát nem lebuktam!?
...szóval, a 2. kerékre a külső felrakásnál a szelep poziját elfelejtettem összenézni az előző kerékkel. Ennyi történt.
És köszi! Elég hihetetlen a tömege, szinte repül. Amolyan grave-monti és sosem volt ennyire könnyű bringám. Országúti sem, mert az oúti/CX-em legalább 8.5 kiló, de lehet, inkább 9 lesz az.
Külsők 2.1-esek, a 25.5mm-es belső szélességű felnin kb. 54-55mm szélesek. Szóval, jó keskenyek. Majd letesztelem az Árpád-kilátó DH-n!
zscs módosította - 2019. február 27. - 09:32
Írta 2019. február 27. - 00:55

a külsők össze-vissza állnak a szelephez képest...
Nem ! Zsolti ezt tudatosan rakta így !
Mivel műszaki ember, egyből látta hogy a külsőn a feliratoknál a legnehezebb (a festék miatt) a gumi, így ezt kiegyensúlyozandóan helyezte el a szelepet.
- Rabbit és zscs kedveli ezt
Írta 2019. február 26. - 18:52

az a fajta célgép, amihez LEszállítást kell szervezni a hegytetőre, ha tekerni mész?
a külsők össze-vissza állnak a szelephez képest...
![]()
de azért egész jó...
van benne koncepcio +180 fok
az enyem az most osszevissza van, mert mindegyiknel a felirat megfelelo reszehez igazitottam, csak eppen a masik oldalon. igy az azonoson el van csuszva. ezt akkor vettem eszre, amikor mar fennt volt lottyel - a rosseb fogja utana mar szetszedni.
Írta 2019. február 26. - 18:02

az a fajta célgép, amihez LEszállítást kell szervezni a hegytetőre, ha tekerni mész? a külsők össze-vissza állnak a szelephez képest...
de azért egész jó...
- zscs kedveli ezt
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Írta 2019. február 26. - 17:09

franko - a rollerem ilyen nehez
milyen a thunder burt (elol)? 2.1 lett vegul?
vazcseren nem gondolkosz? mar elegge kilog ebbol a koncepciobol.
arn módosította - 2019. február 26. - 17:14
- zscs kedveli ezt
Írta 2019. február 26. - 16:16

Első fékkábel rövidítendő ~5-6 cm-rel (Trickstuff Piccola), kormánycsapágy felső, ZS-csészéje kiütendő és egy A.E.R. a helyére még bepréselendő, de már akcióra kész az idei új célgépem!
Hja, és kereken 7.40 kg pedállal, kulacstartóval, Garmin konzollal. Külsők a vastag oldalfalú, nehezebb SnakeSkin verziók.
- karakoram, dzsonhee, Kisherceg és 1 további fórumtag kedveli ezt
Írta 2019. február 14. - 22:42

2 szmájlit tettem a végére, természetesen nem érdekel, hogy nem fekete a GPS.
De azért köszi az ötleteket.
Kisherceg: Nem pici az, nem vagyok magas.
M-es a mérete és 181 cm magas vagyok. Pont határeset, hogy a számítások és a Canyon ajánlás alapján melyik kell M vagy L. A kisebbet szoktam választani, az AL SLX-nél is így volt.
Írta 2019. február 14. - 20:01

Köszönöm!
Igen, az egy Garmin Edge 520-as. Engem is zavar a fehérsége. Kiadták most a fekete 520 Plust, lehet cserélnem kellene
![]()
fekete filctoll?
csak nekem tűnik ez a canga kicsinek (de min. határesetnek)? persze lehet, hogy a fekete szín miatt látom így...
Kisherceg módosította - 2019. február 14. - 20:03
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Írta 2019. február 14. - 19:48

Köszönöm!
Igen, az egy Garmin Edge 520-as. Engem is zavar a fehérsége. Kiadták most a fekete 520 Plust, lehet cserélnem kellene
![]()
Fekete szilikon tok?
Írta 2019. február 14. - 17:40

Nagyon jó lett, igen-igen összeszedett az összkép. Mekkora lett a súlya így?
És jól látom, hogy a garmin (?) alja FEHÉR !!??
Köszönöm!
Írta 2019. február 13. - 14:05

2018 év vége
2019.02.12
mi változott? mondhatni semmi.
kinézetre minden olyan,mint múlt évben,de néhány kopó alkatrész ki lett cserélve. lánc,sor,váltó görgők,csapágyház alá a bovden vezető,fék rugók,fék betétek,bovdenek,ergóban újak a rugók mind a két karban,és új még a bandázs is.
győztes csapaton ne változtass.
Columbus Genius: http://framebuilding.com/Genius.htm
D.S.B.=Differential Shape Butted: http://framebuilding.com/Butt.htm
Bianchi Genius: https://dl-web.dropb...jeyW8DLm0pEa_1A
Írta 2019. február 13. - 13:58

A 2019-es változatot szeretném bemutatni:
A legfontosabb változás egy könnyű Newmen SL kerékszett, minden maradt Shimano XT de a sor/rotor az Sram (könnyebb, ez a rotor volt elérhető a kerékkel, a Sram sorból van fekete
). A Fox idegesítő kétállású lockout karját levettem, átépítettem kézzel tekerősre és a trail állás hegyen nagyon jó. Minden más maradt Thomson, Syntace és egyelőre alu.
Nagyon jó lett, igen-igen összeszedett az összkép. Mekkora lett a súlya így?
És jól látom, hogy a garmin (?) alja FEHÉR !!??
Írta 2019. február 13. - 12:50

A 2019-es változatot szeretném bemutatni:
A legfontosabb változás egy könnyű Newmen SL kerékszett, minden maradt Shimano XT de a sor/rotor az Sram (könnyebb, ez a rotor volt elérhető a kerékkel, a Sram sorból van fekete ). A Fox idegesítő kétállású lockout karját levettem, átépítettem kézzel tekerősre és a trail állás hegyen nagyon jó. Minden más maradt Thomson, Syntace és egyelőre alu.
- Rabbit és zscs kedveli ezt
Írta 2019. február 01. - 12:23

Huu de hiányzik egy ilyen bringa nekem. Komolyan mondom aki egyszer kipróbál lehetetlennek tűnő helyeken egy CX vagy gravel bringát annak utána hiányozni fog. Nálam olyan se veled se nélküled a viszony. Arra gondoltam, hogy mivel a gyereket a karbon bringával se húzni se cipelni nem fogom tudni veszek majd erre a célra egy edző-családi gravelt. Ez a Merida is tetszik, és ez fekete is
![]()
en is el akarom adni a cxet, hogy vegyek a monti melle vmi endurance bringat... de az a piszok alu szinu canyon nagyon megtetszett
Írta 2019. február 01. - 11:16

Huhúú, milyen villa az, marzocchi? Gumiharang nem volt rajta?
Rabbit módosította - 2019. február 01. - 11:16
Írta 2019. február 01. - 10:28

- Kisherceg, Rabbit és zeezoltano kedveli ezt
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.