franko - a rollerem ilyen nehez
milyen a thunder burt (elol)? 2.1 lett vegul?
vazcseren nem gondolkosz? mar elegge kilog ebbol a koncepciobol.
arn módosította - 2019. február 26. - 17:14
franko - a rollerem ilyen nehez
milyen a thunder burt (elol)? 2.1 lett vegul?
vazcseren nem gondolkosz? mar elegge kilog ebbol a koncepciobol.
arn módosította - 2019. február 26. - 17:14
Első fékkábel rövidítendő ~5-6 cm-rel (Trickstuff Piccola), kormánycsapágy felső, ZS-csészéje kiütendő és egy A.E.R. a helyére még bepréselendő, de már akcióra kész az idei új célgépem!
Hja, és kereken 7.40 kg pedállal, kulacstartóval, Garmin konzollal. Külsők a vastag oldalfalú, nehezebb SnakeSkin verziók.
2 szmájlit tettem a végére, természetesen nem érdekel, hogy nem fekete a GPS.
De azért köszi az ötleteket.
Kisherceg: Nem pici az, nem vagyok magas.
M-es a mérete és 181 cm magas vagyok. Pont határeset, hogy a számítások és a Canyon ajánlás alapján melyik kell M vagy L. A kisebbet szoktam választani, az AL SLX-nél is így volt.
Köszönöm!
Igen, az egy Garmin Edge 520-as. Engem is zavar a fehérsége. Kiadták most a fekete 520 Plust, lehet cserélnem kellene
fekete filctoll?
csak nekem tűnik ez a canga kicsinek (de min. határesetnek)? persze lehet, hogy a fekete szín miatt látom így...
Kisherceg módosította - 2019. február 14. - 20:03
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Köszönöm!
Igen, az egy Garmin Edge 520-as. Engem is zavar a fehérsége. Kiadták most a fekete 520 Plust, lehet cserélnem kellene
Fekete szilikon tok?
Nagyon jó lett, igen-igen összeszedett az összkép. Mekkora lett a súlya így?
És jól látom, hogy a garmin (?) alja FEHÉR !!??
Köszönöm!
2018 év vége
2019.02.12
mi változott? mondhatni semmi.
kinézetre minden olyan,mint múlt évben,de néhány kopó alkatrész ki lett cserélve. lánc,sor,váltó görgők,csapágyház alá a bovden vezető,fék rugók,fék betétek,bovdenek,ergóban újak a rugók mind a két karban,és új még a bandázs is.
győztes csapaton ne változtass.
Columbus Genius: http://framebuilding.com/Genius.htm
D.S.B.=Differential Shape Butted: http://framebuilding.com/Butt.htm
Bianchi Genius: https://dl-web.dropb...jeyW8DLm0pEa_1A
A 2019-es változatot szeretném bemutatni:
A legfontosabb változás egy könnyű Newmen SL kerékszett, minden maradt Shimano XT de a sor/rotor az Sram (könnyebb, ez a rotor volt elérhető a kerékkel, a Sram sorból van fekete ). A Fox idegesítő kétállású lockout karját levettem, átépítettem kézzel tekerősre és a trail állás hegyen nagyon jó. Minden más maradt Thomson, Syntace és egyelőre alu.
Nagyon jó lett, igen-igen összeszedett az összkép. Mekkora lett a súlya így?
És jól látom, hogy a garmin (?) alja FEHÉR !!??
A 2019-es változatot szeretném bemutatni:
A legfontosabb változás egy könnyű Newmen SL kerékszett, minden maradt Shimano XT de a sor/rotor az Sram (könnyebb, ez a rotor volt elérhető a kerékkel, a Sram sorból van fekete ). A Fox idegesítő kétállású lockout karját levettem, átépítettem kézzel tekerősre és a trail állás hegyen nagyon jó. Minden más maradt Thomson, Syntace és egyelőre alu.
Huu de hiányzik egy ilyen bringa nekem. Komolyan mondom aki egyszer kipróbál lehetetlennek tűnő helyeken egy CX vagy gravel bringát annak utána hiányozni fog. Nálam olyan se veled se nélküled a viszony. Arra gondoltam, hogy mivel a gyereket a karbon bringával se húzni se cipelni nem fogom tudni veszek majd erre a célra egy edző-családi gravelt. Ez a Merida is tetszik, és ez fekete is
en is el akarom adni a cxet, hogy vegyek a monti melle vmi endurance bringat... de az a piszok alu szinu canyon nagyon megtetszett
Huhúú, milyen villa az, marzocchi? Gumiharang nem volt rajta?
Rabbit módosította - 2019. február 01. - 11:16
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Tetszik nagyon, pedig tök fehér
Huu de hiányzik egy ilyen bringa nekem. Komolyan mondom aki egyszer kipróbál lehetetlennek tűnő helyeken egy CX vagy gravel bringát annak utána hiányozni fog. Nálam olyan se veled se nélküled a viszony. Arra gondoltam, hogy mivel a gyereket a karbon bringával se húzni se cipelni nem fogom tudni veszek majd erre a célra egy edző-családi gravelt. Ez a Merida is tetszik, és ez fekete is
ha beéred alap cuccokkal ez fekete is meg nem is drága
https://biciklikk.hu...ar_6344-adatlap
Fórumtagsági kötelezettségemnek eleget téve... még igen friss, 10 km-en vagyok vele túl.
Tetszik nagyon, pedig tök fehér
Egy jó nyomatékszenzoros cuccal felfelé is...
Ausztriában tavaly voltam olyan emelkedőn, hogy pedeleccel se bírtam kitekerni :-). Igaz először voltam azon az úton, terep, köves, ismeretlen, másodjára már lehet ment volna.
Canyon Spectral 29 AL 5
rasti rusti
ja. monduk úgy kissé szürreális élmény volt pap rétnek hegyiben, előzni az országútis kollégákat egy ilyennel :
https://bad-bike.hu/termek/tosa-s/
mondjuk szvsz koca szinttől eggyel feljebb sima pedelec átlag bringásnak kb használhatatlan, max hegynek föl. (3 pedálfordulat alatt leforgat9od 25-ig, jön a "motorfék", onnan cipeled a 20 kilót.)
Na pont ezért vettem végül s-pedelecet. 25-öt tudok menni magamtól is.
Egy jó nyomatékszenzoros cuccal felfelé is...
ja. monduk úgy kissé szürreális élmény volt pap rétnek hegyiben, előzni az országútis kollégákat egy ilyennel :
https://bad-bike.hu/termek/tosa-s/
mondjuk szvsz koca szinttől eggyel feljebb sima pedelec átlag bringásnak kb használhatatlan, max hegynek föl. (3 pedálfordulat alatt leforgat9od 25-ig, jön a "motorfék", onnan cipeled a 20 kilót.)