offsetet akartam kérdezni pont, mennyi. Jó tudni, hogy ez már 51mm. Enyém még 45mm.
Off is meg nem is, de mint érdekesség és kapcsolódik: az új Canyon-ból a Lux CF-ek például, ha RS telóvel szereltek, 51mm az offset, ha Fox telóval, akkor 44mm. Az Exceedet nem tudom.
A Fox teleszkópot is 51mm-es offsettel kaptad?
51 mm-es a Fox villa offset, szóval nagyon klappol minden. Off: néztem ám a Stravan merre jársz mostanában léceken, le a kalappal!! Spiltboard-ot néztem magamnak csak mostanában örülök ha csúszni eljutok a párommal, felfelé megint külön lennénk mert nem jön velem az tuti...
nyilvan, csak poennak szantam 
a nyakat akkorara vagattad, mint a foxe? a forgalmazo nem vagja le (r2bike)?
Bíztam benne, csak lemaradt a " :)".
R2bike nem tudom levágja-e. Kint tuti találsz boltot ahol már láttak ilyet. Budapesten a Probike-ba vittem, nagyon meg vagyok velük elégedve. Amúgy a szerelő azt mondta jól lehet megépítve mert remekül lehetett dolgozni a nyakon. Sok villa elporlad ahogy rövidíteni akarják a nyakat.
A hosszal gondban voltam, a használati egyértelműen azt írja, a kormányszár felett ne legyen már alátét. Viszont mivel a Canyon váz nyaka 100 mm-es azzal nagyon rövidre szabtam volna (hiszen minden maradt a geo szempontjából így nem emelhettem a kormányszár alatt). Másrészt a szerelő is azt javasolta és a fórumokon is olvastam, hogy kell valamennyi, jobb úgy rászorítani a kupakkal az egészet. Teszteken is van felette bőven mindenhol....
5 mm van a kormányszár alatt és 10 mm felette (a régi 15 mm helyett). Így még legrosszabb esetben is be tudom építeni egy 110 mm-es nyakkal szerelt vázba.
karakoram módosította - 2020. január 14. - 20:38