Enyém müanyag.
13.9kg pedállal, igy ahogy van
Én vele:
Turbo Levo Comp 2020
Ami nem gyári:
-Speci Power 143-as nyereg
-Ergon markolat
-Shimano 540-es pedál, fekete.
Számomra sem világos ez a trend, és masszívan csúnya is. Például, ha itt a felső csövet nem törték volna meg, csak szépen, vonalban hátramegy a cső az eredeti lejtésében, akkor nem kell oda az az ormótlan behegesztés a nyeregvázcsőhöz, és egyrészt szebb lenne tán, másrészt attól még az átlépési magasság jó lenne. Olcsóbb is lenne gyártani, mert nem kéne hajlítani a csövet, és a lemez sem kéne/kisebb lehetne. Ki érti ezt, de amíg ronda de finom, addig tudok vele együtt élni. Nyilván a karbon megoldások jóval szebbek házon belül is, de drágábbak is annyival, hogy azt a kiadást már nem szerettem volna vállalni.
szerintem inkább a kezelhetőség miatt, -alacsona hosszú váz- meg ha menekülni kell a bringáról ilesmik.
csak a kona pl annyira túltolja ezt a trendet hogy én az M-es vázból (16,5-es) nem tudom eléggé kihúzni a csövet. az L-es meg hosszú. s csak benne van az emberben hogy a kilóméterre kihúzott cső -erősítő hegysztés ellenére - előbb űtóbb nem tesz jót a váz élettartamának.
Bikertigger módosította - 2020. március 24. - 18:49
Nekem tetszik!
Igaz pont ezek merültek fel benne is mint kérdések.
Merevség és strapabíróság lesz talán a megoldás, nem hinném, hogy a design miatt lenne.
nehezen áll rá a szeme az embernek a kilóméter mélyre húzott felsőcsőbő kilógó félméteres nyeregcsőre (kona, rock machine dettó)
de szép bicaj grat
Számomra sem világos ez a trend, és masszívan csúnya is. Például, ha itt a felső csövet nem törték volna meg, csak szépen, vonalban hátramegy a cső az eredeti lejtésében, akkor nem kell oda az az ormótlan behegesztés a nyeregvázcsőhöz, és egyrészt szebb lenne tán, másrészt attól még az átlépési magasság jó lenne. Olcsóbb is lenne gyártani, mert nem kéne hajlítani a csövet, és a lemez sem kéne/kisebb lehetne. Ki érti ezt, de amíg ronda de finom, addig tudok vele együtt élni. Nyilván a karbon megoldások jóval szebbek házon belül is, de drágábbak is annyival, hogy azt a kiadást már nem szerettem volna vállalni.
Kissé átalakult a Canyon.
Ami változott a gyári kiszereléshez képest:
Féktárcsák: Shimano RT66
Fékszett: Shimano M8120 XT
Nyereg: kínai, fullkarbon, könnyű, és pár hónap után már meglepően kényelmes
Stucni: FSA, 60mm -20fok (a gyári 50mm, -6 fok volt de túl magasan volt a kormány)
Markolat: ESI
Gumik: Maxxis Ikon 2,2
Lánc: Sram GX Eagle (a gyári NX már csere érett lett)
A gumik variálása állandó, de a fentiektől egészen sokkal jobb bringa lett, mint gyárilag volt.
nehezen áll rá a szeme az embernek a kilóméter mélyre húzott felsőcsőbő kilógó félméteres nyeregcsőre (kona, rock machine dettó)
de szép bicaj grat
Kissé átalakult a Canyon.
Ami változott a gyári kiszereléshez képest:
Féktárcsák: Shimano RT66
Fékszett: Shimano M8120 XT
Nyereg: kínai, fullkarbon, könnyű, és pár hónap után már meglepően kényelmes
Stucni: FSA, 60mm -20fok (a gyári 50mm, -6 fok volt de túl magasan volt a kormány)
Markolat: ESI
Gumik: Maxxis Ikon 2,2
Lánc: Sram GX Eagle (a gyári NX már csere érett lett)
A gumik variálása állandó, de a fentiektől egészen sokkal jobb bringa lett, mint gyárilag volt.
http://www.kepfeltol...698P1020985.jpg
Katalóguskép http://www.kepfeltol..._felv_tel_3.png
retrofan módosította - 2020. február 28. - 14:11
Légyszi segítsetek hogy lehet ide képet beszúrni?
feltöltöd egy általad preferált képmegosztó oldalra, majd onnan a kép címét belinkeled ide. akár csak "naturban", akár a hozzászólás-doboz ikonsorában lévő "kép beillesztése" ikonra kattintva megnyíló ablakba bemásolva.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
end.re: ez ismét nem egy kispályás kerékpár Tőled! Bár szokatlan egy kicsit irányodból a sok rugós dolgokkal meg rengeteg sebességgel
. . .
...
end.re: módosította - 2020. február 27. - 18:52
nahát, kimerészkedtél vele ?! :P mondjuk ma jó idő volt... miért is nem erre kanyarodtál? :D
Csak későn sikerült elindulnom, nem akartam már sötétben kolbászolni, de majd talán holnap elnézek felétek.
Íme: Pinnacle Arkose R2 (2019)
Sajnos fel sem tűnt a mobil kijelzőjén, hogy ennyire életlen képeket sikerült készíteni :/
Eléggé elbaszottul kanyarognak a fékcsövek a jobb és bal fékcsere miatt. Lehet kéne még vágnom, de sajnos az alsócső bal oldalán csak egy fékcsövet vagy bovdenházat lehet kivezetni, hiába lenne hely kettőnek, így a hátsófék az alsócsó jobb oldalán jön ki. Hüje angolok... Ja, meg tökjó ez a kivezetés a vázon, de a fékcső az anyával már nem fér át rajta...
Nagyon hosszú az eleje, ráadásul 110-es kormányszárat tettek rá, meg a nyeregcső feje is vagy két centit hátrébb van, lehet kicsérelem egy tök egyenesre. De valami rövidebb stücnit is kipróbálok. Tökre tecettek 4-5 báron a 30-as gumik, kényelmesebb, eddig 28-as gumit használtam 6-7 báron :DD
nahát, kimerészkedtél vele ?! mondjuk ma jó idő volt... miért is nem erre kanyarodtál?
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
@blash, nem kellene neked is mutatni valamit?! :P :D
Íme: Pinnacle Arkose R2 (2019)
Sajnos fel sem tűnt a mobil kijelzőjén, hogy ennyire életlen képeket sikerült készíteni :/
Eléggé elbaszottul kanyarognak a fékcsövek a jobb és bal fékcsere miatt. Lehet kéne még vágnom, de sajnos az alsócső bal oldalán csak egy fékcsövet vagy bovdenházat lehet kivezetni, hiába lenne hely kettőnek, így a hátsófék az alsócsó jobb oldalán jön ki. Hüje angolok... Ja, meg tökjó ez a kivezetés a vázon, de a fékcső az anyával már nem fér át rajta...
Nagyon hosszú az eleje, ráadásul 110-es kormányszárat tettek rá, meg a nyeregcső feje is vagy két centit hátrébb van, lehet kicsérelem egy tök egyenesre. De valami rövidebb stücnit is kipróbálok. Tökre tecettek 4-5 báron a 30-as gumik, kényelmesebb, eddig 28-as gumit használtam 6-7 báron :DD
blash módosította - 2020. február 24. - 21:03
@tig, nekem tetszik. Ha az enyém lenne, kb csak a telót cserélném előbb vagy utóbb, de ennyi.
@blash, nem kellene neked is mutatni valamit?!![]()
nem nagyon akarok hozzányúlni (persze mindig megy fejben a bringaépítés) tényleg főleg aszfaltosnak lett szánva
amit kap majd, kijelző a vátókarokra, és egy ergon/canyon nyeregcső
persze ha érkezik nagyobb tesó és abban kicserélném a rebát azt lehet megkpaja (de ahoz találni kéne egy rebánál sokkal szebben mozgó telót a kategótiában)