Jol néz ki a Planet X!
Egyenes nyeregcso kellene bele szerintem ha így marad a beallitas.
Jol néz ki a Planet X!
Egyenes nyeregcso kellene bele szerintem ha így marad a beallitas.
Ja, hát ennyi hasalás nekem pont elég, ami a nyakamat és a derekamat illeti...
Első koskormányosom, ha most venném, lehet, hogy pár centivel magasabb fejcsövűt keresnék, de ami még a Silex-en innen van
Szép kerékpár! Jó hosszú a nyeregcsöved, a stucnit megfordítva és a villanyakra téve jó hasalós setup lenne
Gyorsan, mielőtt ideérnek a fékváltókarok...
(A nyereg szöge folyamatos hangolás alatt van, annyira, hogy már csináltam egy rövid pipa imbuszkulcsot, amivel beférek az első csavarhoz, hogy ne kelljen mindig full fellazítani a hátsót... )
Szép kerékpár! Jó hosszú a nyeregcsöved, a stucnit megfordítva és a villanyakra téve jó hasalós setup lenne
Gyorsan, mielőtt ideérnek a fékváltókarok...
(A nyereg szöge folyamatos hangolás alatt van, annyira, hogy már csináltam egy rövid pipa imbuszkulcsot, amivel beférek az első csavarhoz, hogy ne kelljen mindig full fellazítani a hátsót... )
Az elmúlt 1 hétben a Canyon-os csapat meglehetősen aktív volt.
Jól néznek ki a bringák !
jah, abbol az ot embernek haromnak canyon van
Az elmúlt 1 hétben a Canyon-os csapat meglehetősen aktív volt.
Jól néznek ki a bringák !
Még tavaly nyáron bevállaltam a ShockWiz-t, gondoltam ha gyakran nincsen is szükség rá, maximum kölcsönadom kollégáknak, ismerősöknek. Azóta kiderült azért, hogy hasznos dolog ez, akár minden tag és villaszerviz után érdemes egyből installálni, mert nem biztos, hogy a reboundot vagy a low-speed comression csavart ugyanoda tekerve lesz optimális az eredmény. Plusz, van 3-féle beállítás a szoftverben, amit kiválasztva kiadja az optimális beállításokat: "playful", "balanced", "custom".
Muszáj megemlítenem: még ha a megvétele mellett is döntöttem anno, egyértelműen alábecsültem a hasznosságát. A rugóstag beállításom mikor készen volt, már ott feltűnt, hogy amit jónak éreztem rebound-ra, az tulajdonképpen nem volt jó és érezhetően stabilabbá vált a bringa hátsó traktusa a finomhangolás után. Ami 2 "click" volt a rebound csavarón...
A villa beállítása még durvább effektet hozott: amit én a sok éve bevált gyakorlat alapján jónak gondoltam, na ott túl sok volt a low-speed comression és picit gyors a rebound is. Beállítottam (ez pont tegnap volt, kb. 1.5 óra tekerés után), majd lementem egy ismeretlen köves, sziklás trailen és egyből top10-es eredmény közel 150 emberből, pedig én aztán nem vagyok gyors és a jelenlegi helyzet miatt egyébként is extra óvatos próbálok lenni.
mashogy nincs ertelme, csak egyszer finomhangolod, aztan jolvan... legalabbis egy atlagembernel, egy versenyzo palyarol palyara megcsinalhatja.
szep kek meg mindig irhatnal majd arrol a kutyurol.
semmi extra
moveloc XC nyeregcső az pár hónapos, az az újítás. Full X01/XX1 hajtás, XX1 AXS váltás. Avatottabb szemek kiszúrhatják a villán a Quarq ShockWiz-t. Igen, beállítottam vele a tagot és a villát is. Ezt a kis kütyüt soha nem gondoltam volna, hogy ennyire tudom értékelni!
log: https://www.strava.c...ties/3258734945
m8000 - m8100 csere - lecsereltem azokat a rohadt gumidugokat is, nem hagyott nyugodni a dolog.
rt86 helyett rt66 (2x160 tesztkeppen), illetve a tanyer garbaruk, nem shimano. 9.2kg, pedallal meg mindennel 9.7kg.
vajon miert? szolidaritasbol szereld le a hajtomuvet.
Remélem nem zavar senkit, hogy ezt berakom ide.
És igen, feketét akart .
karakoram módosította - 2020. április 02. - 13:51
klein bringak ugrottak be a 90es evekbol, a multkor lattam is egy ilyen vazat commuterkent... szvsz nem tudta az illeto, hogy milyen erteken ul, a bringa allapotabol itelve.
vegre egy szep szines bringa
Szerváltam hozzá passzoló Lambot is
sala módosította - 2020. március 30. - 21:18
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->