az utolso mondatrol - nekem semmi bajom a sokszinuseggel (direkt ilyen helyeken dolgozom) - de becs nem elonyere valtozik. a bevandorlok jelentos resze tanulatlan, baratsagtalan es agressziv. sajnalom, de en ezzel nem tudok azonosulni. alapvetoen nem az szamit honnan jottel, hanem az, hogy milyen ember vagy. de az atlag sajnos nem pozitiv, eleg becs nehany keruletebe elmenni, hogy ez hova vezet idovel. sok modszer van ra, hogy szurjek le, hogy ki van hasznara egy orszagnak.
OFF:
Én már a 80as évek óta évente többször nagyon sok időt töltök Bécsben, rálátok a változásokra. Szerintem ezt már elég régen el...ták. A 90es években a délszláv háború idején (és még most is) volt/van egy balkáni (szerb, bosnyák,...) beáramlás. Most van ez a "menekült" hullám...de ők hozzák az otthoni bajaikat is és szokásaikat. És ezek nagyon nem kompatibilisek egy keresztény országgal.
Bécs (Nyugat Eu) már zuhanó pályán van csak a volt hírneve kitart még.
10. kerület, Favoriten. Sétálunk haza, egyszer csak azt hittem Isztambulban vagyok. No fehér ember sehol rajtunk kívül. A nyáron török-kúrd összecsapások (sokadszorra), lövöldözés a belvárosban, szilveszterkor migránsok szétverik a belvárost,...Értem én hogy sokszínűség de ennek ez lesz a vége, nem más.
Amúgy szerintem a pincédet nem ők törték fel, osztrákok közt is van bőven lecsúszott alak.

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére