Hozzá nem értőként kérdem, nem e lehetne az egyiket váltósítani? Mondjuk a cx-et. És akkor nem kell egy egész bringát venned.
Mert 2 single speed -ben szerintem a lényeg kb ugyanaz. A gumik, geo persze más de nagy különbség nincs - marad a 20as pedálfordulat. Egy váltóssal már egészen más a helyzet, ott van egy fényévekkel többcélúbb bringa a kezedben, nem vagy úgy behatárolva.
A Unitot lehetne váltósítani (csúszópapucsos és van hozzá váltós verzió is), a Major One-t nem. Van egy Cannondale Supersix Evo HM biciklim kb. 2016-os (használtan vásároltam) 9000-es Dura Ace-szel, úgyhogy ha akarok, tudok váltani és hatékonyan gyorsan haladni, de az a kerékpár a hosszabb, jobb minőségű országúti meneteken élvezetes, azok pedig ebben a hideg, nedves időben kimaradnak, mert magamon kívül a technikát sem akarom idő előtt elnyűni.
Ez már rég nem az észszerűségről szól, legalábbis nem a költséghatékonyságról. Az egysebességesek nyilvánvaló előnye, hogy viszonylag olcsón meg tudtam venni őket, olcsó a fenntartásuk és a zalai dombok között is könnyen találok velük komoly kihívásokat, illetve egy Zselic vagy Balaton Maraton középtávon is kellemesen szét tudom csapni magam. Maratonokon jól esnek a biztatások/gratulációk, amikor váltós/össztelós versenyzőket előzök - ezzel együtt síkon/lejtőn mindig nagy hátrányban vagyok, illetve pulzus alapú edzéshez kell a több sebességfokozat, meg persze szeretek gyorsan suhanni is... az országúti ezt megadja, ott néha besokallok az idióta autósok és a nagy forgalom (lámpák, elsőbbségadás táblák) miatt, ezt orvosolná egy váltós cx/gravel, ami a magyar dombságok/hegységek terepeinek kb. 90%-án használható és szűkebb hazámban, a Dunántúlon a leggyorsabb megoldás vegyes úttípusra.