Végre tegnap jó idő volt a montizásra - csak az utolsó órát gurulgattam szemerkélő esőben a ~3.5 órából.
Nos, Sopronban jártam, az ottani Sopron Downhill pályán. A balos, "freeride" nyomon mentem le 9x
, a sárga háromszög jelzésen mászva vissza. Profi géppel is lefotóztak az egyik ugratón, sajnos nem álltam meg kontaktot kérni, pedig jó kép lett szerintem.
Csak ajánlani tudom a pályát! XC gép + dropperrel is vállalható szerintem, de azért van 3 bátorságpróba, köztük egy meglehetősen nagy és ijesztő, ami nekem tegnap, 7 év után először ment - illetve vállaltam be. 2014-ben, mikor először jártam itt, kijelentettem, itt soha az életben nem merek lemenni. Nos, már igen! 

Szóval, 2 fő nyom van:
1) balos nyom: freeride nyom
2) jobbos nyom: ez a DH nyom
ezek kb. a pálya 1/3 részén átjárhatóak, illetve a pálya legvégén ismét össszefutnak. A balosban az eldobók/ugratók olyanok, hogy le tudsz gurulni a túloldalukon, kivéve kettőt, de egyik kerülhető, másiknak pedig van egy "chicken way" alternatív table top verziója.
A DH pályán 2 éve jártam, na az nekem too much. A fenti részen van egy gap hatalmas ugratóval, amit kb. 40 km/h tempóval kell megugrani ahhoz, hogy ne kenődj fel a leérkező rámpa falára, nekem az no way valahogy. 

Ez egy tegnapi videó egy másik bringástól, ideális körülmények voltak:
https://youtu.be/zN8Vj50q_K8
Fenti részen a DH-nyomon ment, a pálya 1/3-a körül átment a freeride line-ra (én is ott mentem), szerintem egészen jól látszik, az milyen. Ha tehetitek, látogassatok el ide! 
(Legközelebb, ha összejön, a kőszegi pályát is megnézem.)