30-ason.
Milyen belső szélességű felnin vannak ezek a 2,8-as gumik?
30-ason.
*Na jó, az ing nyilván nem. Persze azon már pörgök, mit lehetne még "tuningolni", de egyelőre próbálom türtőztetni magam.
Ha marad az első váltó, akkor a 46-os lánckereket jó szívvel ajánlom.
Mindkét bemutatott kerékpárral szívesen járnék én is. Gratulálok a tulajoknak.
Én szeretem, ha valami fenntartható, szóval zavar, ha úgy kell vadászni még készleten ragadt példányokat a korábbi NN-ből, inkább váltottam most. Pedig azt bírtam, bár nekem inkább overkill már az is, legalábbis hátul biztos. Ez szerintem jó váltás volt, talán minden téren jobbnak is érzem, ahelyett, hogy kompromisszum lenne. Rendes száraz időre van jobb, de ez egész évben jó lehet.
NN egyébként van 2,6-osban egy pár, de egyetértek azzal, hogy 2,8 körül kezd megjönni a duci érzés, a 2,6 arra volt jó, hogy rájöjjek, hogy ez tetszene
Tudom, mások szerint meg a 2,6 az arany középút..
Én szeretem, ha valami fenntartható, szóval zavar, ha úgy kell vadászni még készleten ragadt példányokat a korábbi NN-ből, inkább váltottam most. Pedig azt bírtam, bár nekem inkább overkill már az is, legalábbis hátul biztos. Ez szerintem jó váltás volt, talán minden téren jobbnak is érzem, ahelyett, hogy kompromisszum lenne. Rendes száraz időre van jobb, de ez egész évben jó lehet.
NN egyébként van 2,6-osban egy pár, de egyetértek azzal, hogy 2,8 körül kezd megjönni a duci érzés, a 2,6 arra volt jó, hogy rájöjjek, hogy ez tetszene Tudom, mások szerint meg a 2,6 az arany középút..
27,5x2,8.
És az új kedvenc gumijaim, eddig a Nobby volt a sarasabb időkre félretéve, ez univerzálisabb, de mégis tapadós. Ekkora méretben meg olyan helyeken sem kapar el felfelé, ahol az erőm már elfogy..
Kisherceg módosította - 2021. május 03. - 21:17
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Köszi, nyilván taposó pedál, hiszen szakál is van, a favágó ing pedig megrendelve*.... 😁@Kisherceg: na de taposópedál!?!?
@ZolkoW: ezek mekkora gumik?
Szép gépek, gratulálok mindkettőtöknek!
Kisherceg módosította - 2021. május 03. - 21:14
27,5x2,8.
És az új kedvenc gumijaim, eddig a Nobby volt a sarasabb időkre félretéve, ez univerzálisabb, de mégis tapadós. Ekkora méretben meg olyan helyeken sem kapar el felfelé, ahol az erőm már elfogy..
@Kisherceg: na de taposópedál!?!?
@ZolkoW: ezek mekkora gumik?
Szép gépek, gratulálok mindkettőtöknek!
"Véglegesedünk", bár ez a télinek szánt szetap, most a kerék variálás miatt vannak a ducigumis kerekek a helyükön.
A vádakat, miszerint tulajdonképpen egy vázat vettem, cáfolom, ugyanis a váz mellett eredeti még a nyeregcsőbilincs, és a kormánycsapágy is.
Hogy az apróságokról, mint az A-HEAD kupak, vagy a váltótartó fül, ne is beszéljek.
Ha hozzáveszem a hátsó tengelyt, akkor itt véget is ér a lista..
ZolkoW módosította - 2021. május 03. - 08:53
felavattam
igen taposópedál és igen, marad is rajta. viszont a nyereg helyett kelleni fog másik, ez a Uniton még elment, de itt nagyon kényelmetlen. mondjuk a gyári még kényelmetlenebb volt, szóval nem is értem mit panaszkodok... amúgy ez az 50/34 nem rossz, bár szokatlan, hogy megint van első váltóm.
Kisherceg módosította - 2021. május 01. - 19:07
Ha valakit esetleg érdekelne, nemtudok hirdetést feladni
https://traildevils....85c08d90c07b187
22én megyek haza, elvihetem
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Pótbelsot es banant, atmeno csavarral, fakotesu alatettel.
De a viccet felreteve, nekem a 34-34 nagyon bejott a "gravelen'. Maradtam a 2×11-nel, nem bantam meg.
Tenyleg, 11-es a Ronin?
aki még nem látta volna: https://www.instagra...g_web_copy_link
további fotók: https://www.instagra...g_web_copy_link
A villára sörnyitót illene feltenni.
ÚÚÚÚÚ. Szégyellem magam, amiért nem nekem jutott eszembe.
Én azt hittem, ez adventure bicaj... Akkor vegyem le a flat pedált róla? És kockás flaneling sem lehet rajtam tekeréskor?
Persze szakállad sem lehet.
Gratulálok!
A villára sörnyitót illene feltenni.
Annyit mondhatok, hogy légyszi, valamit csavarozzál az első villára is!!
Zsákot, kulacsot, kisbaltát.... amúgy meg menő, kíváncsi vagyok a tapasztalatokra!
Tartalék kerékszettre gondoltam.
Kisbaltát
Zsákot, kulacsot, kisbaltát.... amúgy meg menő, kíváncsi vagyok a tapasztalatokra!
hat jo, hogy megvette, 50/34-es hajtomu vsn rajta, en biztos rogton lecserelnem 46/30-asra, van is grx-bol, bar lehet uj elsovalto kell hozza.
ment pm.
meglátom mi lesz, egyelőre ki kellene próbálni. az mondjuk előnyös, hogy e/h 100/135mm papucstáv, 68mm-es (hacsak rosszul nem mértem) menetes középcsapiház , így tág terét látom a "gányolásnak"
jójó, a flaneling tényleg túlzás lenne, de nem tervezem, hogy újra espédézzek.
2017-es. bár kb minden ugyanaz.