Az én gravelemről már volt kép, és nagyon utálom az első váltókat, de totál meg tudom érteni, hogy ha már van, akkor maradjon... volt, amikor úgy képzeltem, hogy ha valahol, akkor a gravelen lenne létjogosultsága a szélesebb tartománynak, de főleg azért, mert akkor többet próbálkoztam vele terepen. Oda egy igazán csörlőzős áttétel talán hiányozna, de a mostani állapottal már frankón elközlekedek, ezt is "véglegesnek" tekintem: 38T + 10-42 sor..
Köszönöm a tippet, észben tartom, de egyelőre jó lesz ez az 50T. Nem mondom, hogy nem kell a kistányér, mert volt hogy le kellett tegyem rá a láncot, de az 50T is egészen "élhető". Anno pár éve a canyon országútin (talán) 54T volt, azt még arrébbtolni se mindig sikerült nagytányéron... Nem titok, azon is filózok, hogy legyen inkább 1xvalami, de azért azt eléggé meg kellene tudni indokolni...
A Treket volt szerencsém élőben is megtapizni (és menni vele). Tényleg szenzációs, zavarbaejtőn sokat lehet nézegetni, annyi érdekesség van rajta. Pedig ugye egy rendes biciGli acélból készül...