Jelentkezz be Regisztrálj

Ki milyen bringával nyomul?
Írta 2011. július 31. - 18:17

Izomtéridõninja-geológus!
Írta 2011. július 31. - 17:52

A sebesség mindent megold.
Írta 2011. július 31. - 17:43

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
Írta 2011. július 31. - 16:39

Nemrég kapta a villát, egy qr15-ös Vanilla RLC a delikvens. Meg kapott a maratonra egy pár 2.25-ös NN-et.
Írta 2011. július 31. - 16:06

Elõd: G-Zero FX

Utód: Crime 3

szerk:A Crime nem fekete hanem sötétszürke (selyemfényû) amin nem sárga hanem khaki/lime szerû zöldes betûk vannak - mentségemre szóljon hogy a gyáriaknak sem sikerült ezt képen visszaadni

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Írta 2011. július 29. - 13:22

Pár hete fotóztam le felmálházott állapotban.
Anno le akartam cserélni a vázszettet egy Planet-X Kaffenback-ra, de igazából örülök, hogy nem tettem meg, bebizonyosodott, hogy ezzel is tökéletesen lehet túrázni, stabil nagyon a gép.
Azért majd egyszer lenyúlom tesóm Neuzer Courierjét is, és kipróbálom azt is, mennyivel lesz másabb a felegyenesedett pozíció az egyenes kormánnyal és duci gumikkal.
Írta 2011. július 28. - 18:00

Én már megrendeltem az X Kingeket, nekem is bevált a cucc a Pilisben, nagyon tetszett. a tizes váltó is jó volt, bár nem jobb szvsz mint a kilences. Hétvégén a Velence TT-n is bizonyíthat. nem jössz le? mondjuk neked nincsen közel
sajnos nincs autom, oda megyek, ahova a tobbiek magukkal visznek

Írta 2011. július 28. - 15:38

Írta 2011. július 28. - 11:39

pump track olyan letezik.ahol a sebesseget a pumpalassal szerzed.
palm bol csak a beach
Írta 2011. július 28. - 11:34

A Pitch-el nagyon sok mindent lehet csinálni, de felfelé eléggé munkás, én maratonozásra csak végszükségben vetném be
off: tegnap voltunk bakonyban, es vittem a 29ert - megy a stumpi eladasra, franko volt ott is

Írta 2011. július 28. - 11:13

Írta 2011. július 28. - 11:08

Csúnyán koszolódik hála a mûanyagozásnak. 11,8 kg, elvileg. Dirt pályán a palm track (ha így írják) majdnem ledobott, bár én vagyok a béna. A törés remélem nem fog kiderülni.
Írta 2011. július 28. - 10:53

szep szine van... ez a barna nyereg es markolat kombo nekem is joparszor eszembe jutott, de sosem leptem meg (mtbn kerdeses, az utcai meg maradjon szakadt, mert megfujjak).
túl szép ez egy utcai gépnek, félteném
Írta 2011. július 28. - 10:48

arn, van ismerõsöm, aki stock pitch-csel maratonozik és túrázik.. bakony topikban megtalálod. a slayer-rel is elmentem bárhol, ahol az xc-s kollégák és nem a bringán múlt, hogy kb mindenhol utolsónak értem föl. nem bszogatni akarlak, de szerintem kissé túlmisztifikálsz néhány dolgot ahelyett, hogy megkötnéd a kis kompromisszumaid és élveznéd amit csinálsz.
on és béke.
szerk: Gabe.. az ibis csúnya, biztosan nehéz, rosszul mozog és még törik is. szerintem dobd ki. és véletlenül se szólj, merre esik.
sok emberrel ellentetben van osszehasonlitasi alapom, es amikor a haverok kozott az egyik bringaval a legjobban a tekerek, utana a pitchel meg a tudom is kikopom es nem tudok veluk haladni, utana a masikkal megint en tekerek a legjobban, hat nehez masra fogni. el lehet vele mindenhova jutni, mint a bringak nagy reszevel, de az is biztos, hogy nem ezt volt a legjobb tekerni. legurulni azt igen... baromi stabil egy gep.
update: Turbo nyereg, Pro markolat, fényvisszaverõk, lámpák, km óra.
szep szine van... ez a barna nyereg es markolat kombo nekem is joparszor eszembe jutott, de sosem leptem meg (mtbn kerdeses, az utcai meg maradjon szakadt, mert megfujjak).
Írta 2011. július 28. - 09:50

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2011. július 27. - 21:53

on és béke.
szerk: Gabe.. az ibis csúnya, biztosan nehéz, rosszul mozog és még törik is. szerintem dobd ki. és véletlenül se szólj, merre esik.
Írta 2011. július 27. - 12:23

Ott a pont
![]()
Én is kínlódok most, de nekem a törött karom miatt kimaradt mindenféle téli-tavaszi edzés/futás, ellenben sokat lehet segíteni egy lockolható/állítható kompressziójú taggal, valamint ültethetõ villával. A DT-t 15-rõl be tudom ültetni 7 cm-re, az már nem kicsit ad ideális mászási szöget. Ha jól emlékszem, neked egy dög nehéz Pike volt az elejében mindenféle állíthatóság nélkül. Ne lepõdj meg, ha nem úgy ment a dolog, ahogy.
OFF vége, ígérem
a hatulja sem volt lockolhato, inkabb az... a sullyal nem volt olyan nagy problema (13.7 volt tokkal vonoval). meg szerintem a geoja sem az a kifejezett maszo geometria, akarmiket is irtak az ujsagok. a stumpjumpert sokkal jobb tekerni.
Írta 2011. július 27. - 11:55

de jol lenne egy nagy garazs, teli bringakkal.
Ott a pont

Én is kínlódok most, de nekem a törött karom miatt kimaradt mindenféle téli-tavaszi edzés/futás, ellenben sokat lehet segíteni egy lockolható/állítható kompressziójú taggal, valamint ültethetõ villával. A DT-t 15-rõl be tudom ültetni 7 cm-re, az már nem kicsit ad ideális mászási szöget. Ha jól emlékszem, neked egy dög nehéz Pike volt az elejében mindenféle állíthatóság nélkül. Ne lepõdj meg, ha nem úgy ment a dolog, ahogy.
OFF vége, ígérem

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Írta 2011. július 27. - 11:41

Ezt honnan tudod? Láttunk már országútival backflip-et
Én már bármit eltudok képzelni bármirõl.
lehet 10 bringa / klipp

Sõt, van itt egy sala nevezetû emberke is, aki fullface-ben és dh bringával tolt maratont
en is kinlodtam a pitchel turan - lefele jo volt, de felfele en meg sosem szenvedtem annyit, mint akkor (sz*r egy csoportban a leglassabbnak lenni). a stumpival sokkal jobb volt maszni... aztan itt gyorben egy ev utan azert elojott, hogy mennyivel jobb egy merevvel menni. majdnem visszakanyarodtam a crossbringamhoz

az ibis inkabb trailbike nem?
Akkor izmosíts, hogy ezt már ne kelljen tolni. Jó bringával csak jól lehet menni.
haha - nalam is hittek, hogy a pitchel majd en leszek a lejto ordoge, aztan felvilagositottam oket, hogy ez inkabb olyan nalam, mint az anyukaknal, amikor terepjaroval viszik a varosban oviba a gyereket. biztonsagerzetet ad.
Írta 2011. július 27. - 10:57

Akkor izmosíts, hogy ezt már ne kelljen tolni. Jó bringával csak jól lehet menni.
ez lenne a lényeg de van akinek más célra kell