Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19037 hozzászólás a témában

Arpi_

Arpi_

vendég

• fórumtag
  • 97 hozzászólás

update: Turbo nyereg, Pro markolat, fényvisszaverõk, lámpák, km óra.

Az enyémen eddig a kopó dolgok lettek cserélve fékpofa, lánc és racsni, a múlthéten pedig az abroncsok és az agyak is kaptak némi szeretetet. Most megint hangtalan mint újkorában.
Feltöltött kép

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
AM-re nem érzem szükségét, inkább xc, maraton felhasználásra. Egy fullmerev acél OnOne-ra fenem már a fogam. Lassan elkezdek majd rá spórolni.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
maggi: neked lehet tenyleg nem artana egy xles 29ert kiprobalni :)

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Hát, elég hirtelen jött a csere ötlete, ahogy a vevõ is. Bükkön még a Scottal akartam menni (másikon a fék sincs bekopva), de hát már a Crime-al fogok. A 15,2bõl 1-2 alkatrész cseréjével (stucni,hajtómû, nyereg, tag) már 14,1 lett (nem a súly, hanem a gyártó enduro hülyesége miatt) - kb mint a Scott. Komplett kerékcserén gondolkozom (nem szeretem ugye a ropi tengelyet), még meglátom.

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 hozzászólás

Rob: Városba félteném, amúgy pofás, grat! (Igaz, a Corazont is féltem :D )

Elõd: G-Zero FX
Feltöltött kép
Utód: Crime 3
Feltöltött kép

szerk:A Crime nem fekete hanem sötétszürke (selyemfényû) amin nem sárga hanem khaki/lime szerû zöldes betûk vannak - mentségemre szóljon hogy a gyáriaknak sem sikerült ezt képen visszaadni :)

Pite nem is mondtad az új projektet... Súlyban legalább lefaragtál(?), ez sem egy maraton gép a 15,2 kg-val, Én most tervezek a 12,5 kg-ból - 10,5-t csinálni. Szerintem itt is kikérhetem a véleményeteket, szóval szeptemberben fejleszteném a jelenlegi bringám, az alábbi alkatrészekkel: Circus Monkey agy szett, dt revo küllõk, Mavic 717 disc, valamilyen könnyû külsõ, Merida lite váz vagy Giant XTC, könnyû kormányfej+kormány+nyeregcsõ. Ha valakinek van tapasztalata, vagy tanácsa honnan rendeljem az agyakat, annak örülnék :)

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Utóbbinál nem tudom a 31.6x400 a 170g-jával elbírna-e, gyártó tudtommal nem ad meg súlykorlátot.

Az én 58kg-om alá sem raknám be a 170g-os nyeregcsövet terepre, csak országútra.

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás

szerk:A Crime nem fekete hanem sötétszürke (selyemfényû) amin nem sárga hanem khaki/lime szerû zöldes betûk vannak - mentségemre szóljon hogy a gyáriaknak sem sikerült ezt képen visszaadni :)

Hmm, akkor a zánkai volt a Scott utolsó bevetése veled a nyergében? Tetszetõs a Kross is, kicsit harmonikusabb vonalvezetésû. :)

Az a Bergamont is nagyon tetszetõs, lefelé minden bizonnyal jól jön a kisebb vázméret!

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Próbáltam Paraferee Superiorját, tetszenn nagyon :) Tervezek is egy fullmerev acélt. Valami jóárút, pl OnOne-t.

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
Egyszer próbálj ki egy nagykerekût, elõbb-utóbb muszáj lesz váltani. ;)

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Ebben nagyon igazad van, tisztán körvonalazódott, hogy egy egyenes fejû nyeregcsõ kéne, csak azt nem tudom még, hogy állítható legyen ( pl Joplin 3 ) vagy valami könnyû ( pl Bontrager XXX ). Utóbbinál nem tudom a 31.6x400 a 170g-jával elbírna-e, gyártó tudtommal nem ad meg súlykorlátot.

Meg talán 90-es helyett 70-es stucni.

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
Szép gép Maggi! Kimérted hogy a térded a pedáltengely felett van vízszintes hajtókarállásnál? Nekem kicsit úgy tûnik mintha túl hátul lenne a nyereg, aztán lehet hosszúcombú(nõ) vagy. :D

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
20"-s a váz, asszem L-es-nek számít Bergamont-éknál. 22-es kéne. Volt olyanom is de nem szerettem, fõleg, hogy ez ilyen játszós bicaj. iszonyat masszív a mázsám alatt is, mondjuk nem is könnyû. Most levettem maratonra a 2.3-as tioga factory dh-t meg a 2.4-es mountain kinget, azért azok nehezek maratonra....

Még lehet leszedem a talóról a matricákat, tagról mér lekerül. Jobban is tetszik nélküle.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
Maggi mindig szeret legalább egy de inkább 2 mérettel kisebb vázat használni mint ami kéne neki :)

amúgy tetszõs gépezet
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3.321 hozzászólás
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee

Nemrég kapta a villát, egy qr15-ös Vanilla RLC a delikvens. Meg kapott a maratonra egy pár 2.25-ös NN-et.

Nagyon komoly gép! Vázad L-es méretû?

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás
Maggi gépe nagyon bejövõs. Alu vagy karbon létra van hozzá?

Izomtéridõninja-geológus!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Föntrõl kéne fotózni, úgy nem látszana ilyen hosszúnak a nyeregcsõ. :)

A sebesség mindent megold.

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
jól néz ki Maggi, csak kicsit furcsa ilyen magas nyereggel
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Feltöltött kép

Nemrég kapta a villát, egy qr15-ös Vanilla RLC a delikvens. Meg kapott a maratonra egy pár 2.25-ös NN-et.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Rob: Városba félteném, amúgy pofás, grat! (Igaz, a Corazont is féltem :D )

Elõd: G-Zero FX
Feltöltött kép
Utód: Crime 3
Feltöltött kép

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Feltöltött kép

Pár hete fotóztam le felmálházott állapotban.
Anno le akartam cserélni a vázszettet egy Planet-X Kaffenback-ra, de igazából örülök, hogy nem tettem meg, bebizonyosodott, hogy ezzel is tökéletesen lehet túrázni, stabil nagyon a gép.

Azért majd egyszer lenyúlom tesóm Neuzer Courierjét is, és kipróbálom azt is, mennyivel lesz másabb a felegyenesedett pozíció az egyenes kormánnyal és duci gumikkal.