Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19063 hozzászólás a témában

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
a pedal allat a csepelen :D

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

Az enyémen eddig a kopó dolgok lettek cserélve fékpofa, lánc és racsni, a múlthéten pedig az abroncsok és az agyak is kaptak némi szeretetet. Most megint hangtalan mint újkorában.
Feltöltött kép

Milyen racsnit használsz?

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

suhanc

suhanc

törzsvendég

• fórumtag
  • 301 hozzászólás
Azt hiszem kb. másfél év után összeállt a kocsmába járós bringám. Amint látszik, a kerékpár az igényesség és a finom kidolgozottság jegyében, kompromisszumok nélkül épült :D Az outival már nem szívesen jártam a városba, féltem lelakatolni és otthagyni, ezért készült egy ilyen gép is.
Váz: Csepel, muffolt acél, 57 cm
Kormány: Noname bajuszkormány, olasz stucnin szürkére fújva, BMX markolattal, Csepel kormánycsapágy.
Nyereg: Noname fekete, szürkére fújt nyeregcsõvel.
Hajtás: 46/18 fix, Noname négyszöges hajtókar, acéltengelyes, gumiblokkos pedál.
Kerekek: Beretta (?) felni, Csepel agy, 26"-os hagyományos külsõkkel.
Fék: Tektro fék és fékkar, Dura-Ace bowdenház
(Tudom, hogy nem "trendi", a négyszöges a fix hajtással pedig nem a legjobb, de skidelni úgysem tudok, nekem meg így is jó :))
Feltöltött kép

manston91

manston91

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.013 hozzászólás
bazzmeg:D
"Ride today, heal tomorrow"

Bati95

Bati95

vendég

• fórumtag
  • 84 hozzászólás

AM-re nem érzem szükségét, inkább xc, maraton felhasználásra. Egy fullmerev acél OnOne-ra fenem már a fogam. Lassan elkezdek majd rá spórolni.

Kellett nekem rákeresni a OnOne-ra,azon belül is a képekre. :P :D

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
szép, de ez megint az a kategória amit nem mernék sehol sem otthagyni
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

Arpi_

Arpi_

vendég

• fórumtag
  • 97 hozzászólás

update: Turbo nyereg, Pro markolat, fényvisszaverõk, lámpák, km óra.

Az enyémen eddig a kopó dolgok lettek cserélve fékpofa, lánc és racsni, a múlthéten pedig az abroncsok és az agyak is kaptak némi szeretetet. Most megint hangtalan mint újkorában.
Feltöltött kép

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
AM-re nem érzem szükségét, inkább xc, maraton felhasználásra. Egy fullmerev acél OnOne-ra fenem már a fogam. Lassan elkezdek majd rá spórolni.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
maggi: neked lehet tenyleg nem artana egy xles 29ert kiprobalni :)

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Hát, elég hirtelen jött a csere ötlete, ahogy a vevõ is. Bükkön még a Scottal akartam menni (másikon a fék sincs bekopva), de hát már a Crime-al fogok. A 15,2bõl 1-2 alkatrész cseréjével (stucni,hajtómû, nyereg, tag) már 14,1 lett (nem a súly, hanem a gyártó enduro hülyesége miatt) - kb mint a Scott. Komplett kerékcserén gondolkozom (nem szeretem ugye a ropi tengelyet), még meglátom.

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 hozzászólás

Rob: Városba félteném, amúgy pofás, grat! (Igaz, a Corazont is féltem :D )

Elõd: G-Zero FX
Feltöltött kép
Utód: Crime 3
Feltöltött kép

szerk:A Crime nem fekete hanem sötétszürke (selyemfényû) amin nem sárga hanem khaki/lime szerû zöldes betûk vannak - mentségemre szóljon hogy a gyáriaknak sem sikerült ezt képen visszaadni :)

Pite nem is mondtad az új projektet... Súlyban legalább lefaragtál(?), ez sem egy maraton gép a 15,2 kg-val, Én most tervezek a 12,5 kg-ból - 10,5-t csinálni. Szerintem itt is kikérhetem a véleményeteket, szóval szeptemberben fejleszteném a jelenlegi bringám, az alábbi alkatrészekkel: Circus Monkey agy szett, dt revo küllõk, Mavic 717 disc, valamilyen könnyû külsõ, Merida lite váz vagy Giant XTC, könnyû kormányfej+kormány+nyeregcsõ. Ha valakinek van tapasztalata, vagy tanácsa honnan rendeljem az agyakat, annak örülnék :)

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Utóbbinál nem tudom a 31.6x400 a 170g-jával elbírna-e, gyártó tudtommal nem ad meg súlykorlátot.

Az én 58kg-om alá sem raknám be a 170g-os nyeregcsövet terepre, csak országútra.

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás

szerk:A Crime nem fekete hanem sötétszürke (selyemfényû) amin nem sárga hanem khaki/lime szerû zöldes betûk vannak - mentségemre szóljon hogy a gyáriaknak sem sikerült ezt képen visszaadni :)

Hmm, akkor a zánkai volt a Scott utolsó bevetése veled a nyergében? Tetszetõs a Kross is, kicsit harmonikusabb vonalvezetésû. :)

Az a Bergamont is nagyon tetszetõs, lefelé minden bizonnyal jól jön a kisebb vázméret!

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Próbáltam Paraferee Superiorját, tetszenn nagyon :) Tervezek is egy fullmerev acélt. Valami jóárút, pl OnOne-t.

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
Egyszer próbálj ki egy nagykerekût, elõbb-utóbb muszáj lesz váltani. ;)

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Ebben nagyon igazad van, tisztán körvonalazódott, hogy egy egyenes fejû nyeregcsõ kéne, csak azt nem tudom még, hogy állítható legyen ( pl Joplin 3 ) vagy valami könnyû ( pl Bontrager XXX ). Utóbbinál nem tudom a 31.6x400 a 170g-jával elbírna-e, gyártó tudtommal nem ad meg súlykorlátot.

Meg talán 90-es helyett 70-es stucni.

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
Szép gép Maggi! Kimérted hogy a térded a pedáltengely felett van vízszintes hajtókarállásnál? Nekem kicsit úgy tûnik mintha túl hátul lenne a nyereg, aztán lehet hosszúcombú(nõ) vagy. :D

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
20"-s a váz, asszem L-es-nek számít Bergamont-éknál. 22-es kéne. Volt olyanom is de nem szerettem, fõleg, hogy ez ilyen játszós bicaj. iszonyat masszív a mázsám alatt is, mondjuk nem is könnyû. Most levettem maratonra a 2.3-as tioga factory dh-t meg a 2.4-es mountain kinget, azért azok nehezek maratonra....

Még lehet leszedem a talóról a matricákat, tagról mér lekerül. Jobban is tetszik nélküle.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás
Maggi mindig szeret legalább egy de inkább 2 mérettel kisebb vázat használni mint ami kéne neki :)

amúgy tetszõs gépezet
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3.326 hozzászólás
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee

Nemrég kapta a villát, egy qr15-ös Vanilla RLC a delikvens. Meg kapott a maratonra egy pár 2.25-ös NN-et.

Nagyon komoly gép! Vázad L-es méretû?