Kösz a dicsérõ szavakat.
Szóval az eddigi mászásoknál sem a gép volt a gyenge láncszem, hanem én (Salz-on is sokat toltam felfelé).
Akkor izmosíts, hogy ezt már ne kelljen tolni. Jó bringával csak jól lehet menni.

Kösz a dicsérõ szavakat.
Szóval az eddigi mászásoknál sem a gép volt a gyenge láncszem, hanem én (Salz-on is sokat toltam felfelé).
RAUH-Welt
B E G R I F F
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
jah egy orszagutival is meg egy downhill bringaval is... csak nem ugyanott es ugyanugy
azert az epic meg ez mas mufaj.
Nem hasonló cél? Azt hittem mindkettõvel lehet bringázni
gondolom nem hasonlo celra akarja hasznalni, mint az epicet. a trailbringarol visszaulni egy xcre nekem is eleg fura volt...
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Csak a felnivel vigyáz nekem körbe repedt hosszában és ez nem egyedi sajnos.
Csak a felnivel vigyáz nekem körbe repedt hosszában és ez nem egyedi sajnos.Álombicaj!
Szép, feltûnõ, a lányoknak tetszõ kerékpár.Mit takar a csajozós bringa kifejezés? Mondjuk a csajoknak valóban jobb, mert az Epic eddig mindegyiknek nagy volt, ez rövidebb
A sebesség mindent megold.