Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19091 hozzászólás a témában

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Ez maradt az Epic-bõl :) Tervezve van a csere, mert már ez volt az 5. szezonja, 110 gramm, így félek, hogy eltörik. Viszont a hajlított eddig nagyon nem jött be, sokkal szélesebbet sem szeretnék. Ha cserélem muszáj lesz stucnival együtt cserélni, mert ez még 25,4-es nem oversized.

Alattad soha nem fog eltörni.

A sebesség mindent megold.

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás

Ez maradt az Epic-bõl :) Tervezve van a csere, mert már ez volt az 5. szezonja, 110 gramm, így félek, hogy eltörik. Viszont a hajlított eddig nagyon nem jött be, sokkal szélesebbet sem szeretnék. Ha cserélem muszáj lesz stucnival együtt cserélni, mert ez még 25,4-es nem oversized.

és ha lenne egy ilyened?

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Rabbit

Rabbit

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.041 hozzászólás
  • LocationKelenföld
Az Ibis az nagyon durva. Megkérdezhetem miért egyenes kormány?

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
8,9 kg-ról ugrott le 8,4 kg-ra. Konyhai digitális mérlegen 717 gramm az elsõ és 872 gramm a hátsó.

Big30

Big30

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás
Gabe, az országúti hány kiló lett az új kerekekkel?
Egyébként szépek a paripák.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Már régen linkeltem :) A géppark létszáma csökkent egyel... Az országútin cserélõdött a gyári Shimano WH-R500 kerékszett Hope Pro 3 agyakra, Mavic Open Pro felnikkel és 1,5-ös Dt küllõkkel + A2z titán tengelyes gyorszárak

Posted Image

Posted Image

Posted Image

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás

itt nézegetem hónapok óta és nem tudom eldönteni,hogy melyik vázat rakjam össze :/

Az RZ-t kérném, jöhet a címemre ezzel a Crossmax szettel is akár. Nem dobod fel mindkettõt az apróra, aztán amelyik megmarad, azt összeépíted?

A fene mindenit, még a végén megbarátkozok ezzel a Merida vázzal, jól néz ki így összeépítve a gép.

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás

itt nézegetem hónapok óta és nem tudom eldönteni,hogy melyik vázat rakjam össze :/

hasonló problémákat mindenkinek :)
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
okosan osszevalogatott bringa :)

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3.326 hozzászólás
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee
Cannondale-bõl +1 szavazat a másodikra! :-)

Az én vasamról (ami inkább alu) pár talán most már jobb minõségû fotó:
Posted Image
http://img847.images...20110911035.jpg
http://img13.imagesh...20110911032.jpg

A váz a gyenge láncszem, ami L-es méretû, 2008-as "kommersz" Merida AM 3000-D, régi német magazinok mérése szerint ~135 mm hátsó rugúttal, Fox RP23 taggal. A többi cucc viszont nagyon megbízható és nem igazán kellene más:
- hajtáslánc, váltás: teljes XT, kivéve a hátsó sort, ami egy alubakos SRAM PG-980 11-34-es (9-seb.)
- villa: 2008 Fox TALAS 32 RL (100-120-140mm)
- kormány: Truvativ Stylo 25mm rizer, 680mm
- stucni: RaceFace Evolve AM 70mm (OS, 8 fok)
- kormánycsapágy FSA ZS-3 + Ritchey hibrid
- nyeregcsõ: FSA SL250 SB25 31.6
- nyereg: Selle Italia XR XC
- fék: elõl-hátul 2008-as Magura Louise BAT, 2011-es Magura Storm tárcsákkal (180/180mm)
- kerékszett: 2011-es Fulcrum Red Metal 3 (tubeless)
- gumik: Geax Saguaro 2.2 TNT (tubeless-ként)
- pedál: Shimano PD-M520
Hamarosan átlépem vele a (nekem) bûvös 10e km-t. ;-)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Sziasztok.

Szép a cannondale, rá is szánom magam, hogy lefotózom az enyémet holnap, mert a hétvégén nagyon jót gurultam vele.(dobogókõ, pilistetõ)

Az enyém egy 1996-os killer v 500 teljes 93-as lx szettel, egy 1999-es marzocchi z2 superfly telóval king kormánycsapággyal, thomson nyeregcsõ és stücnivel is.

Mivel sznob vagyok xtr is van a gépen egy régi 747-es pedál.

Képek hamarosan.....

nem akarlak elkeseriteni, de a 747-es az nem XTR pedál. az XTR-ek számozása mindig is 9-essel kezdõdött.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
mindketto szemetre valo, de azert mondd el, hova dobod :)

en a masodikra szavazok, valszeg hatekonyabb tekeresnel.

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
irigylem a problémádat :D
(elsõ)

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

Posted Image

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás

ZSCS nagyon bitang az a hátsó lámpa! Milyen típusú, valamint ha nem vagyok indiszkrét hol lehet kapni? Köszi elõre is..

ugyan Tyler.. amit birtokolsz, az birtokba vesz!

czanga

czanga

törzsvendég

• fórumtag
  • 563 hozzászólás

Sziasztok.

Szép a cannondale, rá is szánom magam, hogy lefotózom az enyémet holnap, mert a hétvégén nagyon jót gurultam vele.(dobogókõ, pilistetõ)

Az enyém egy 1996-os killer v 500 teljes 93-as lx szettel, egy 1999-es marzocchi z2 superfly telóval king kormánycsapággyal, thomson nyeregcsõ és stücnivel is.

Képek hamarosan.....

Bocs mindenkitõl az OFF-ért, de nem jártál nemrég a Duna Plázában az XMS-ben (Apple bolt)? :)

troger

troger

törzsvendég

• fórumtag
  • 296 hozzászólás
Sziasztok.

Képek hamarosan.....
Merida a nyugat dácsiája, de jó a garis ügyintézése

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3.326 hozzászólás
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee

ZSCS nagyon bitang az a hátsó lámpa! Milyen típusú, valamint ha nem vagyok indiszkrét hol lehet kapni? Köszi elõre is..

TL-LD610 | CATEYE
Nem olcsó (6-7e HUF), cserébe valóban erõsen világít, mégis pillekönnyû. 2 db AAA-s elemmel/akkuval operál. Elõl pedig egy Cateye Uno-t használok, igazából csak a rendõrök és a többi bicajos miatt, hogy idõben észre vegyenek stb. (Éjszakai terepre pedig Magicshine MJ-808-am van, egyelõre.)

Rabbit: komoly az Anthem, kedvenc xc/maraton álomvázam! A kiegészítõkkel sem spóroltál látom, szuper gép! ;-)

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Szerintem ilyen.

Posted Image