itt nézegetem hónapok óta és nem tudom eldönteni,hogy melyik vázat rakjam össze :/
hasonló problémákat mindenkinek

itt nézegetem hónapok óta és nem tudom eldönteni,hogy melyik vázat rakjam össze :/
nem akarlak elkeseriteni, de a 747-es az nem XTR pedál. az XTR-ek számozása mindig is 9-essel kezdõdött.Sziasztok.
Szép a cannondale, rá is szánom magam, hogy lefotózom az enyémet holnap, mert a hétvégén nagyon jót gurultam vele.(dobogókõ, pilistetõ)
Az enyém egy 1996-os killer v 500 teljes 93-as lx szettel, egy 1999-es marzocchi z2 superfly telóval king kormánycsapággyal, thomson nyeregcsõ és stücnivel is.
Mivel sznob vagyok xtr is van a gépen egy régi 747-es pedál.
Képek hamarosan.....
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
ZSCS nagyon bitang az a hátsó lámpa! Milyen típusú, valamint ha nem vagyok indiszkrét hol lehet kapni? Köszi elõre is..
Sziasztok.
Szép a cannondale, rá is szánom magam, hogy lefotózom az enyémet holnap, mert a hétvégén nagyon jót gurultam vele.(dobogókõ, pilistetõ)
Az enyém egy 1996-os killer v 500 teljes 93-as lx szettel, egy 1999-es marzocchi z2 superfly telóval king kormánycsapággyal, thomson nyeregcsõ és stücnivel is.
Mivel sznob vagyok xtr is van a gépen egy régi 747-es pedál.
Képek hamarosan.....
ZSCS nagyon bitang az a hátsó lámpa! Milyen típusú, valamint ha nem vagyok indiszkrét hol lehet kapni? Köszi elõre is..