Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19037 hozzászólás a témában

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
már megint irigykednem kell, szép gépek Gabe :)
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
addig jó neked az ekkora kormány, míg nem próbálsz egy nagyobbat.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Az üléscsõ azért ez, mert gyorsan kellett jól kinézõ, és ez volt a klubom boltjában :)

Jó ez a Race Face kormány, de 635-ös, nekem 600-asnál szélesebb nem kellene. No meg idén már nem lesz bringára költve, fizetés nélkül nehéz..
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

azzal az ibis-szel új távlatok nyílnának egy normális kormánnyal :) ekkora kormánnyal nem lehet bicajozni.... amúgy nagyon szép, bár még az üléscsõ elég kakukktojás.

No igen, ez azért kicsit más stílus, mint az Epic volt. Nagyobb rugóút, jobban ereszted lefele, szerintem sem ártana egy széles kormány. Köves-gyökeres részen nagyon kell az, márpedig az a gép kívánja, hogy ilyen helyeken menj ;) Egyébiránt nagyon szép, nagyon el tudnám fogadni!

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Irritum

Irritum

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás

itt nézegetem hónapok óta és nem tudom eldönteni,hogy melyik vázat rakjam össze :/

http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

Az elsõnek mekkore a fejcsõszöge?

szerk: közben rájöttem, hogy csak a nem beépített villa miatt tûnt laposnak

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
azzal az ibis-szel új távlatok nyílnának egy normális kormánnyal :) ekkora kormánnyal nem lehet bicajozni.... amúgy nagyon szép, bár még az üléscsõ elég kakukktojás.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Ez maradt az Epic-bõl :) Tervezve van a csere, mert már ez volt az 5. szezonja, 110 gramm, így félek, hogy eltörik. Viszont a hajlított eddig nagyon nem jött be, sokkal szélesebbet sem szeretnék. Ha cserélem muszáj lesz stucnival együtt cserélni, mert ez még 25,4-es nem oversized.

Alattad soha nem fog eltörni.

A sebesség mindent megold.

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás

Ez maradt az Epic-bõl :) Tervezve van a csere, mert már ez volt az 5. szezonja, 110 gramm, így félek, hogy eltörik. Viszont a hajlított eddig nagyon nem jött be, sokkal szélesebbet sem szeretnék. Ha cserélem muszáj lesz stucnival együtt cserélni, mert ez még 25,4-es nem oversized.

és ha lenne egy ilyened?

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás

Rabbit

Rabbit

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.013 hozzászólás
  • LocationKelenföld
Az Ibis az nagyon durva. Megkérdezhetem miért egyenes kormány?

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
8,9 kg-ról ugrott le 8,4 kg-ra. Konyhai digitális mérlegen 717 gramm az elsõ és 872 gramm a hátsó.

Big30

Big30

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás
Gabe, az országúti hány kiló lett az új kerekekkel?
Egyébként szépek a paripák.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Már régen linkeltem :) A géppark létszáma csökkent egyel... Az országútin cserélõdött a gyári Shimano WH-R500 kerékszett Hope Pro 3 agyakra, Mavic Open Pro felnikkel és 1,5-ös Dt küllõkkel + A2z titán tengelyes gyorszárak

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás

itt nézegetem hónapok óta és nem tudom eldönteni,hogy melyik vázat rakjam össze :/

Az RZ-t kérném, jöhet a címemre ezzel a Crossmax szettel is akár. Nem dobod fel mindkettõt az apróra, aztán amelyik megmarad, azt összeépíted?

A fene mindenit, még a végén megbarátkozok ezzel a Merida vázzal, jól néz ki így összeépítve a gép.

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás

hasonló problémákat mindenkinek :)
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
okosan osszevalogatott bringa :)

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3.321 hozzászólás
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee
Cannondale-bõl +1 szavazat a másodikra! :-)

Az én vasamról (ami inkább alu) pár talán most már jobb minõségû fotó:
Feltöltött kép
http://img847.images...20110911035.jpg
http://img13.imagesh...20110911032.jpg

A váz a gyenge láncszem, ami L-es méretû, 2008-as "kommersz" Merida AM 3000-D, régi német magazinok mérése szerint ~135 mm hátsó rugúttal, Fox RP23 taggal. A többi cucc viszont nagyon megbízható és nem igazán kellene más:
- hajtáslánc, váltás: teljes XT, kivéve a hátsó sort, ami egy alubakos SRAM PG-980 11-34-es (9-seb.)
- villa: 2008 Fox TALAS 32 RL (100-120-140mm)
- kormány: Truvativ Stylo 25mm rizer, 680mm
- stucni: RaceFace Evolve AM 70mm (OS, 8 fok)
- kormánycsapágy FSA ZS-3 + Ritchey hibrid
- nyeregcsõ: FSA SL250 SB25 31.6
- nyereg: Selle Italia XR XC
- fék: elõl-hátul 2008-as Magura Louise BAT, 2011-es Magura Storm tárcsákkal (180/180mm)
- kerékszett: 2011-es Fulcrum Red Metal 3 (tubeless)
- gumik: Geax Saguaro 2.2 TNT (tubeless-ként)
- pedál: Shimano PD-M520
Hamarosan átlépem vele a (nekem) bûvös 10e km-t. ;-)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Sziasztok.

Szép a cannondale, rá is szánom magam, hogy lefotózom az enyémet holnap, mert a hétvégén nagyon jót gurultam vele.(dobogókõ, pilistetõ)

Az enyém egy 1996-os killer v 500 teljes 93-as lx szettel, egy 1999-es marzocchi z2 superfly telóval king kormánycsapággyal, thomson nyeregcsõ és stücnivel is.

Mivel sznob vagyok xtr is van a gépen egy régi 747-es pedál.

Képek hamarosan.....

nem akarlak elkeseriteni, de a 747-es az nem XTR pedál. az XTR-ek számozása mindig is 9-essel kezdõdött.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
mindketto szemetre valo, de azert mondd el, hova dobod :)

en a masodikra szavazok, valszeg hatekonyabb tekeresnel.

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
irigylem a problémádat :D
(elsõ)