Lehet érdeklõdni a háttérrõl? Milyen az a Dt tag?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Ki milyen bringával nyomul?
Indította
Endroo
, 2006. január 10. 21:43
Írta 2011. szeptember 16. - 09:03
Írta 2011. szeptember 15. - 23:44
Csináltam egy szép képet a bringámról, gondoltam megosztom veletek, ha már egy másik topicban pont a Meridákról van szó:

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül
Írta 2011. szeptember 15. - 21:37
Kis Meridámat lecseréltem, plusz elsõ váltót alsó bilincsesre (SLX) 

Vasárnap xterrán tesztelem...
Vasárnap xterrán tesztelem...
Írta 2011. szeptember 14. - 22:40
Köszi, örülök, ha nem csak nekem tetszik, hanem Nektek is. 195cm vagyok egyébként, de már így is bõséggel indokoltnak látom a 61-es vázat. A súlya éppen dekára 10,5 kiló lett, de az összeállításban nem ez volt a fõ szempont, úgyhogy teljesen megvagyok vele elégedve. A fékváltókar nagyon pozitív csalódás, alsófogásban is elérek mindent, igaz nagy a kezem, könnyebb dolgom van.
Írta 2011. szeptember 14. - 22:28
Elismerés az Alkotónak![...] Puch Mistral EL 1984. [...]
Súly? Komolyan kérdem, korszerûsítettem én is bicikliket, ha 10,5 kp alá jutottam, már elégedett voltam.
A Micro-Shift hogy vált alsófogásból föl-le?
Írta 2011. szeptember 14. - 21:38
Mondjuk az emblémát le kellet volna szedni a fejcsõrõl.
Nekem is mistralom van, 82-es évjárat körüli, és bár az enyém is BKV kapaszkodózöld színû, mégis tök más.
Nekem is mistralom van, 82-es évjárat körüli, és bár az enyém is BKV kapaszkodózöld színû, mégis tök más.
Írta 2011. szeptember 14. - 21:20
lehet elsiklottam fölötte, nekem 62-es van és én sem vagyok 2 méter.
Akkor reméljük még ma visszanéz ide és elárulja!
The Official Rules of the Euro Cyclist-----------------The Rules > Velominati
Írta 2011. szeptember 14. - 21:16
Írta 2011. szeptember 14. - 21:15
Meseszép.
Bloke: szerintem nincs 2 méter, ránézésre 58-as.
A leírásban benne van, hogy 61-es.
Írta 2011. szeptember 14. - 21:10
Írta 2011. szeptember 14. - 20:57
nagyon egyben van ez gép, gratula
Team Heavy Pedal - Szeged
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
Írta 2011. szeptember 14. - 20:56
Hát te aztán tuti 2 méter felett vagy.
Írta 2011. szeptember 14. - 20:45
http://deviantmtb.hu...g2_itemId=52988
Puch Mistral EL 1984.
Részletek: Puch Mistral- a lomiból lett hûséges edzõtárs! | deviantmtb - egyszeregy
Puch Mistral EL 1984.
Részletek: Puch Mistral- a lomiból lett hûséges edzõtárs! | deviantmtb - egyszeregy
Írta 2011. szeptember 14. - 10:38
Gondolkodtam 29-esen is, mielõtt a Mojo vázat vettem. Viszont az én méretemben a kicsi váz nagy kerék kombó elég furán néz ki, így maradt a 26-os technika. Megpróbálok szerezni egy szélesebb kormányt próbára.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"
Írta 2011. szeptember 13. - 21:06
de mi van a lassabb, technikasabb reszeknel?
ha elférsz a fák között (az esetek 99.9%-a), akkor ott is gyorsabb. és biztonságosabb, mert ahol már kicsavarodik a kezedbõl a kormány, ott a szélesebbel esetleg még megtartod.
de ez a "mostantol csak a meter szeles kormanyos 29" mtb-k jok es minden mas szar" mar kezd nagyon az idegeimre menni.
ezt senki sem mondta.
gabe meg azt mondja, hogy nem a kormány szélessége miatt megy lassabban. rgo valszeg nem egy dh-s arc. neki meg PONT jól jönne az a plusz biztonság, amit a széles kormány ad. az egész bicaj stabilabb lesz, és a pilóta is nagyobb biztonságban érzi magát. és gondolom azért van egy 15 centi körül mozgó bringa, mert élvezni akarja vele a durvább részeket. 60as kormánnyal annak a bringának (és a saját) a képességeit soha nem fogja elérni. kanyarodni meg sokkal jobb egy nagyobb kormánnyal, mert a súlyodat sokkal jobban tudod tenni a kellõ helyekre.
azt aláírom, hogy felfelé már nem feltétlen jó a nagyon széles kormány. de egy pl. 66-68-as kormány már messze nem a nagyon széles kategória.
de az lenne az igazi, hogy ha 29est venne, lehetõleg 80as kormánnyal
Írta 2011. szeptember 13. - 20:38
ja, ég és föld a 785 is a 710 után. vagy csak placebo.
mindenesetre gyorsultam.
mindenesetre gyorsultam.
Írta 2011. szeptember 13. - 20:15
Én nem rátukmálni akartam senkire. De szerintem érdemes kipróbálni. Veszel egy széleset, kipróbálod és ha nem jó elõ a fûrésszel. Én is akartam vágni belõle, de mentem vele egy kört és nem bántam meg, hogy nem vágtam le. Sokkal stabilabb az irányítás, nem csavarja ki a vízmosás olyan könnyen a kormányt a kezembõl. Lehet, hogy lomhább a csikicsukis kanyarokban, de én nagy sebességnél szeretek stabilabban irányítani.
Írta 2011. szeptember 13. - 20:03
Ha Jorusnak jó a 740-es, akkor az én vállaimhoz, pont jó az 560-as kormány
Lefelé amúgy nem a kormány szélessége hátráltat, bár szombaton magamhoz képest jól csapattam lefelé, csak kanyarodni kellene megtanulnom...de már pump track-elek
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"
Írta 2011. szeptember 13. - 18:16
Hónapok után 130-as teleszkóp + 680 millis riser kombó (pedig ez ma már "átlagos", azt hiszem) után visszaültem rövid idõre egy elöl 8 centit mozgó XC bicajra 580 millis kormánnyal és baromira élveztem a felfeléket vele.
Gondolkodtam is, hogy a riser-t cserélem flat-re, de a vége az lenne, hogy én is egy egyenes 600-620-as kormánynál kötnék ki. Én például jobban szeretem a csiki-csuki témákat (ahol a széles kormány lomhán hat), mint a keményvonalas csapatást. Szóval ebben abszolút igazat adok tamaskanak.
Gondolkodtam is, hogy a riser-t cserélem flat-re, de a vége az lenne, hogy én is egy egyenes 600-620-as kormánynál kötnék ki. Én például jobban szeretem a csiki-csuki témákat (ahol a széles kormány lomhán hat), mint a keményvonalas csapatást. Szóval ebben abszolút igazat adok tamaskanak.

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére