Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Ki milyen bringával nyomul?
Indította
Endroo
, 2006. január 10. 21:43
Írta 2011. december 02. - 23:03
Írta 2011. december 02. - 21:50
Írta 2011. november 30. - 21:17
Ilyen bringán még Zsizsinél sem láttam 200-as tárcsát hátul pedig õt sem fújja el a szél és azért már a sziklás hegységen is át kell és ereszkedett már rendesen. De hát kinek mire áll fel.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2011. november 30. - 20:39
Nagyerdõn több domb is, vasúti felüljárók, Poroszlay út több része stb.
Nekem kényelmes, voltam már vele egész napos túrán is nyáron és nem volt semmi gond. De az biztos hogy nem nézegettem szabványokat, hogy miböl hány milimétereset vegyek a testmagasságomhoz.
A kerék nem kicsi szerintem mert 26"-os, a slick gumi miatt tûnik soványnak a dolog. Tereppel más a kinézete. A városi jelleg nekem a köpeny, nyáron azért ki ki megyek a város környékére terepre is és szerintem a jelenlegi összeállítás megfelelõ hozzá. Elõtte pl volt XC teleszkópóm és azt nagyon csavarta a tárcsa, pedig még akkor "csak" 160-as volt elöl hátul.
Dobok egy videót, hogy lássátok milyen volt amikor hozzám került.
Nekem kényelmes, voltam már vele egész napos túrán is nyáron és nem volt semmi gond. De az biztos hogy nem nézegettem szabványokat, hogy miböl hány milimétereset vegyek a testmagasságomhoz.
A kerék nem kicsi szerintem mert 26"-os, a slick gumi miatt tûnik soványnak a dolog. Tereppel más a kinézete. A városi jelleg nekem a köpeny, nyáron azért ki ki megyek a város környékére terepre is és szerintem a jelenlegi összeállítás megfelelõ hozzá. Elõtte pl volt XC teleszkópóm és azt nagyon csavarta a tárcsa, pedig még akkor "csak" 160-as volt elöl hátul.
Dobok egy videót, hogy lássátok milyen volt amikor hozzám került.
Bandi a nagykeres kisegítõ...
Írta 2011. november 30. - 19:14
Tuti nem nagy a vázméret, ha ilyen hosszú stucni kell hozzá, vagy pedig a váz is nagy és a stucni is nagy, és a tárcsa is nagy és a villa is nagy.
ez azt feltetelezi hogy a testtartasa helyes. amit viszont nem tudhatunk.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2011. november 30. - 18:55
Tuti nem nagy a vázméret, ha ilyen hosszú stucni kell hozzá, vagy pedig a váz is nagy és a stucni is nagy, és a tárcsa is nagy és a villa is nagy. A kerék viszont kicsi.
Ha ezt városi használatra raktad össze ahogy írod, akkor valamit nagyon félreértelmeztél.
Ha ezt városi használatra raktad össze ahogy írod, akkor valamit nagyon félreértelmeztél.
Írta 2011. november 30. - 17:07
Írta 2011. november 30. - 15:26
A vázméret az tényleg kicsit nagy, de nem zavaró. A villa városi környezetben is nagyon puha mert karban van tartva és a biztonsági bakk ki van belõle szedve. Annak ellenére hogy duro villa, tényleg szépen kimozogja amit kell. Ennek az az oka hogy 100 kg felett vagyok és a "gyengébb" villákat nem ehhez a súlyhoz tervezték. Valljuk be 40-80 kg között gondolkoznak a gyártók. A fékszettet így vettem át ahogy van használtan, de nem zavar hogy nagyok a tárcsák, egybõl megállok bárhol, bármikor a fenti testsúllyal és ez városban elõnyös.
Írta 2011. november 30. - 14:49
kicsit overkill a duro villa meg a 200as tarcsa varosi hasznalatra, nem? meg vagy nagy a vaz vagy rossz az ulespoziciod.
a tobbivel semmi bajom
a tobbivel semmi bajom
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2011. november 30. - 14:17
Pár kép a szaromról, jöhetnek a kritikák!

Váz: Merida TFS 900
Kerék: Altrix
Fék: Avid Jucy 5 elöl hátul 203-as dragon fire tányérokkal
racsni: Shimano
lánc: Sram
Váltókar: Deore
Elsõ váltó: Acera
Hátsó váltó: Altus
Nyereg : WTB
Teleszkóp: Santour Duro Dj átütös
Elsõ agy: BTS
Stucni: BTS
Kormány: Zoom Duro
A hajtás jelenleg a gyenge láncszem, nem érzem hogy változtatnom kellene rajta, egyenlõre megy és hangtalan is. Esztétikailag akarom rendbe tudni és ez azt jelenti, hogy Rodi FR fehér felnit szeretnék rá feka küllõvel és piros küllõcsavarral. Nem használom semmi durvulásra csak városba szaladgálok vele ezért van rajta a Sportcontact guma még most télen is
Pont a városi használat miatt nem szerelem fell túl drága cuccokkal, bár biztonságos helyekre lakatolok (szögesdrótos kerítésen belül), de az ördög sosem alszik és ezért is piros a szeme

Váz: Merida TFS 900
Kerék: Altrix
Fék: Avid Jucy 5 elöl hátul 203-as dragon fire tányérokkal
racsni: Shimano
lánc: Sram
Váltókar: Deore
Elsõ váltó: Acera
Hátsó váltó: Altus
Nyereg : WTB
Teleszkóp: Santour Duro Dj átütös
Elsõ agy: BTS
Stucni: BTS
Kormány: Zoom Duro
A hajtás jelenleg a gyenge láncszem, nem érzem hogy változtatnom kellene rajta, egyenlõre megy és hangtalan is. Esztétikailag akarom rendbe tudni és ez azt jelenti, hogy Rodi FR fehér felnit szeretnék rá feka küllõvel és piros küllõcsavarral. Nem használom semmi durvulásra csak városba szaladgálok vele ezért van rajta a Sportcontact guma még most télen is
Írta 2011. november 28. - 20:20
Írta 2011. november 28. - 19:04
á, nem akarom, hogy kiégjen a retinátok 
Meg az elsõ tengely átalakító csak januárra jön meg, addig még nem végleges
Meg az elsõ tengely átalakító csak januárra jön meg, addig még nem végleges
Írta 2011. november 28. - 17:28
Csinos ez a Giant! Letisztult vonalak, visszafogott színkombináció. Állítólag igen jó is, nem csak szép!
inkabb mar lokjed a kepeket arrol az anthemrol
Írta 2011. november 28. - 15:40
Csinos ez a Giant! Letisztult vonalak, visszafogott színkombináció. Állítólag igen jó is, nem csak szép!
Állítólag?
A sebesség mindent megold.
Írta 2011. november 28. - 14:59
Írta 2011. november 28. - 11:48
Kiszabott szép az a giant! Fehér nyereg helyett feketét rá és álomgép!
thx. par napja meg a rocket v volt rajta (szurke-fekete, mint a bringa), csak mindig amikor a varosban megyek, mindig megallapitom, hogy milyen kenyelmes nyereg ez a charge spoon
szvsz igy a feher chargedzsal is jobb, a rocket v nem egy tul szep nyereg...
Írta 2011. november 28. - 10:48
Kiszabott szép az a giant! Fehér nyereg helyett feketét rá és álomgép!
Írta 2011. november 27. - 22:34
Bilincses markolat? Amióta van, nem tépem ki a hajam vezérlõpult csere-berénél.
egesz eddig azt hasznaltam. az esit alkohollal nem nagy cucc lefelrakni.
Írta 2011. november 27. - 22:21
Bilincses markolat? Amióta van, nem tépem ki a hajam vezérlõpult csere-berénél.

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére