a budai hegyekrol jut eszembe... melyik keruletben keressek lakast, ha hamar ki akarok erni a bringaval a terepre? kaptam pesten melot (infopark).
Harsánylejtõ
1037 Budapest, III. kerület, Harsány lejtõ
a budai hegyekrol jut eszembe... melyik keruletben keressek lakast, ha hamar ki akarok erni a bringaval a terepre? kaptam pesten melot (infopark).
ami megfizethetõ az a III., de onnan átbumlizni melóba nem biztos hogy öröm.
Igen L-es 184cm körül vagyok pont jó. Láthattál itt szoktam tekerni

A morcos.
Ez most OFF lesz, de kikívánkozik belõlem. Az, hogy valaki gyors, az számokban mérhetõ adat, de az, hogy valaki tud bringázni, azt hogy méred le? Viszonyítod valakihez, aki mindig gumit cserél? Akkor hozzám képest te tudsz bringázni? És mondjuk Yaroslav Kulhavy-hoz képest te tudsz bringázni? És akkor profik pl. egyáltalán nem tudnak bringázni? Csak mert pl. a DH VK menõk azokat a gyári, csak nekik készített, spéci anyagból készült gumikat variálják, vágdossák(!!), alakítják át, amiket te meg sem tudsz szerezni. Õk akkor nem tudnak bringázni ugye? És akkor testvérem 7 éves gyereke tud bringázni? Stabilan megy, kanyarodik, megáll, nem borul el.
Olyan dologról beszéltek itt, aminek értelme nincs és kardoskodtok mellette. Inkább mondjátok azt, hogy gyerekek, én 1 garnitúra gumival tolom a dolgot, mert ERRE VAN PÉNZEM, vagy mert ENNYIT ÁLDOZOK RÁ. Persze ez lényegesen szarabbul hangzik, mint a "tudok bringázni, veled ellentétben" monológ. Gyanítom, ha lehetne és megtehetné, akkor itt a nagy többségnek lenne külön merevfarúja, külön AM-Enduro gépe és külön DH, valamint országúti kerója, hogy ha úgy tartja kedve, akkor ott csapassa, ahol akarja. Akkor õk abszolút nem tudnának bringázni?
A sebesség mindent megold.
Ez most OFF lesz, de kikívánkozik belõlem.

a felvetésed jó, de szerintem fordítva közelítetted meg a dolgot.
nem a gumik számából/típusából kell következtetni arra, hogy ki mennyire tud bringázni. nem az alapján írtuk, amit, hogy megnéztük sok ember garázsát - hobbistáét, élversenyzõjét - és a hobbistáknak sok gumijuk volt, az élversenyzõnek meg 2 pár, akkor õ biztos nagyon jó bringás...
ez inkább az évek soráni tapasztalat miatt van. az élversenyzõ teker évi 15-20 ezer kilométert mondjuk már 10-15 éve. A hobbista meg mondjuk 3-5 ezret 2-3 éve. Ez idõ alatt sokkal kevesebb tapasztalatot tud összegyûjteni - õ csak 3x ment végig az X maraton középtávján, míg az élversenyzõ 10x járt már azon a pályán és hozzá hasonló helyeken. tehát sokkal több tapasztalata van, jobban tudja kezelni a bringáját.
na és ebbõl következik az elcsépelt mondásunk, hogy "aki tud bringázni, annak mindegy mi van fenn".
a felvetésed jó, de szerintem fordítva közelítetted meg a dolgot.Ez most OFF lesz, de kikívánkozik belõlem.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu