amugy a legtobb ismerosom schwalbeval megy, racing ralph vagy nobby nic vagy ezek kombinacioja. de ez nem reprezentativ felmeres eredmenye
es nem esik mindig az eso, de a ho meg szinte alig.
RAUH-Welt
B E G R I F F
kell venni egy garnítúra nobby-t, az kb mindenre jó. és még kibirható tán árilag is. 4K-t simán elmegy hátsó keréken is, átlag bringás úgyse megy többet/év, következõ tavasszal az elsõt fel kell patintani hátra, venni elõre egy újat.....etc
Emléxem, Gyõzõt is lenyomta defekttel, õ pedig tiszta ideg volt, h ez nem lehetséges XDOff. Krizsák Janival szoktam néha tekerni és embertelen,h mennyire kopott gumikkal is mennyivel jobban megy mint én. Sõt. Még hátsó defekttel is gyorsabb egy kicsit Schladmingban.
aki tud bringázni az elmegy talicskagimval is kb bárhol, aki nem annak meg lehet akár 10 féle is, egyik sem lesz tökéletes soha
Tigger és Andris megmondták a frankót ismét!
Én is így gondolom.
2-3 garnitúra gumi azért nem 2 Forint és nem is tartós alkatrész... Vagy tud bringázni az emberke, vagy nem.
tavaly (meg idén is) egy pár gumival versenyeztem végig a szezont. minõségi gumik voltak, elmentem velük mindenhol.azert gondolom nektek sem mellekes, hogy mivel mentek? persze, mindegyiket lehet toleralni, es tekerni vele - en is elmegyek a 35os semislickel ott, ahol a "rendessel" szoktam, de azert nem ua. szerintem a gumi az egyik legfontosabb alkatresz a bringan. raadasul a bringa egesz ertekehez viszonyitva meg csak nem is draga.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
es egesz evet tekintve mi a tipikus, ha pl egy mindenes gumit szeretnek, es nem folyamatosan cserelgetni?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
azert kerdeztem, mert nem tudom.
Én azt hallottam, hogy pontban 5-kor mindenki teázik, a kaja szar, Londonban átláthatatlan szmog van és az üzletemberek keménykalapban járnak.
angliaban mindig ilyen azott, nyalkas a talaj?