elcsé: te szerintem ne szövegeljél nekem, még jobban válogatsz mint én
én nem válogatok, hanem tesztelek - ez a dolgom :wtf:
saját villával meg -Te is tudod-, hogy 4 éve ugyanolyan villával megyek.
de gyere kötözközj 'aze

elcsé: te szerintem ne szövegeljél nekem, még jobban válogatsz mint én
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Most lehet egy kegyetlen temat fogog megböngeszni ( kb. 2 pohar bor utan)
es egy Francia-Nemet hetvege utan.
Mi rengeteg km lepödörtünk Tech.+ kondi terepen a hetvegen es snki sem volt olyan allapotban,hogy megmongya az ö kb. 3-4kg hadtail jobb es könyeb volt mit az en "Pionir " om.
Szoval a forumba vitatot cucokat kihasznali nem csak akarat kell! Hanem egy allat is!
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
köszönöm.Kicsit megkesve, de anal nagyob(töb helyesirasi habaval) szeretettel gratulalok a bikehez.
Remelem megszokod a dualt kontrolt es sok km lesz beletekerve.
Baratok közöt megyit nyom a mazsara?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
amig nem lesz fox, addig igy marad. esetleg hátra egy 160-as hope floating rotor.
ami jött:
- hügi hátsó agy + 2-1.8dt alu anyákkal + mavic xm719
- hope xc elsõ agy + 2-1.8 dt alu anyákkal + mavic xm719
- thomson nyeregcsõ
- wtb speed V kevlar cro-mo nyereg
- 205mm hope floating rotor elõre
állítható utas nem jó ? Fox talas, vagy utörnös Revelation ? /vagy a maraton xc-m, igaz az csak 120 at tudvan olyan villa, ami 130-at tud, de nincs 505mm magas?
mert olyat keresek
a szögek rendben lennének, csak a közepe magas.
van olyan villa, ami 130-at tud, de nincs 505mm magas?
van olyan villa, ami 130-at tud, de nincs 505mm magas?Rob yóóó az a váz ! csak kicsit kisebb villával?
én csak arra lennék kiváncsi mennyi ideig lesz meg neki:) persze minden rosszindulat nélkül:)
akkor má legyen róka ....ez a gép azt érdemel...a roksoxnak még sokat kell fejlõdni hogy róka legyen belûle....hát nah... ez van
amugy elcsé látja a fától az erdõt: nem azért vettem, mert tele van shimano alkatrészekkel, hanem mert egy fisher. pont olyan, amilyennek a tesztek elolvasása alapján vártam. kivéve, hogy legalább 1 centivel vagy másféllel magasabban van a közepe mint kellene....
és azért van rajta még mindig ennyi shimano, mert:
- a fék nagyon jó, valószinüleg marad is.
- a többit meg annyiba kerül lecserélni, amennyit nem ér meg, tekintve, hogy az xt minden egyes elemében tökéletesen mûködik, ideértve a fékváltókart is! sõt, annyira megszoktam, hogy elõször gondolkoznom kellett, hogy a rapidfire hogy mûködik.
a manitou villával egyáltalán nem vagyok ellenben megbékélve, lassú lassú, és mondtam már, hogy lassú? sz*r dolog ez az spv villába, az hótziher.
rugóstagban még elmegy, de egy fox-ot vagy egy dt hvr-t azért kipróbálnék.
villából amugy amint elmegy ez, beköltözik egy fox float vagy egy rs revelation.
és köszi a dicséreteket, nekem is tetszik
szerk: aki nem tudná: komplett gépként vetem, nem volt választásom, hogy mi lesz rajta.